Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έκανα εγκατάσταση ενός προγράμματος στον ssd και είχα ελεύθερο χώρο 97.3. Το έκανα απεγκατάσταση και είχα ελεύθερο χώρο 97.9 . Μετά το ξανά έκανα εγκατάσταση και έχω ελεύθερο χώρο 96.9 . Για ποιο λόγο γίνεται αυτό;;;;;;;;;;;;

Υ.Σ. Έκανα πολλές φορές εγκατάσταση / απεγκατάσταση του ίδιου προγράμματος και παίζει αρχικά να είχα ελεύθερο χώρο 99 giga.  

Δημοσ.

δεν κατλαβαινω τι ακριβως εννοεις αλλα σβησε το προγραμμα και ολα τα αρχεια του και μετα δοκιμασε να το περασεις μια και μοναδικη σωστη φορα. ετσι θα πιανει το προγραμμα τον λιγοτερο δυνατο χωρο.

Δημοσ.

συνηθως καθε φορα που κανεις απεγκατασταση ενα προγραμμα τα windows δημιουργουν system restore point.

Διεγραψε τα restore points.

Επισης τα προγραμμα αφηνουν καταλοιπα μετα την απεγκατασταση τους στα εγγραφα η στο program files η στo appdata η και σε ολα μαζι.

Δημοσ.

Παιδιά αν γίνεται κάποιος να απαντήσει. Επίσης έχω άλλη μια σημαντική ερώτηση. Για ποιο λόγο ο φάκελος "Χρήστες" στον κύριο δίσκο μου πιάνει 11 Gigabyte ενώ είναι σχεδόν άδειος. Πριν να κάνω φορμάτ έπιανε γύρω στα 40 και ήταν πάλι σχεδόν άδειος. Έχω αλλάξει τα path και πηγαίνουν σε άλλο δίσκο για τα έγγραφα , λήψεις κλπ. που έχει μέσα.

Δημοσ.

Παιδιά αν γίνεται κάποιος να απαντήσει. Επίσης έχω άλλη μια σημαντική ερώτηση. Για ποιο λόγο ο φάκελος "Χρήστες" στον κύριο δίσκο μου πιάνει 11 Gigabyte ενώ είναι σχεδόν άδειος. Πριν να κάνω φορμάτ έπιανε γύρω στα 40 και ήταν πάλι σχεδόν άδειος. Έχω αλλάξει τα path και πηγαίνουν σε άλλο δίσκο για τα έγγραφα , λήψεις κλπ. που έχει μέσα.

Στο φάκελο Χρήστες βρίσκονται ότι έχεις στα Έγγραφα και στην Επιφάνεια εργασίας. 11GB είναι πολλά πάντως εκτός αν κατεβάζεις torrents και τα αποθηκεύεις στον εξ' ορισμού φάκελο του ut.

Βάλε αυτό που σου είπε hawk και δες πως είναι κατανεμημένος ο χώρος. Εγώ χρησιμοποιώ το treesize free.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έβαλα το πρόγραμμα που πρότεινε ο Hawk7 και είναι όντως πολύ χρήσιμο. Τα 11 gigabyte τα πιάνει ο φάκελος temp στο appdata. Τον χώρο τον πιάνει συγκεκριμένος φάκελος από ένα πρόγραμμα που έχω εγκαταστήσει στον δίσκο C(κύριο δίσκο).

Άλλαξα από τις ιδιότητες του Υπολογιστή το path του tmp και του temp στον δεύτερο δίσκο που έχω. Ο φάκελος όμως στον δίσκο C, υπάρχει ακόμα. Γίνεται να τον μεταφέρω με κάποιο τρόπο στον καινούργιο ώστε να απαλλαγώ από τον χώρο που πιάνει;;

Δημοσ.

Διέγραψε τα πάντα μέσα από τον temp. Εξ άλλου η χρήση του φάκελου αυτού είναι για φύλαξη προσωρινών (temporary) αρχείων. ΔΕν χρησιμοποιούνται ξανά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!Το έκανα. Tελευταίο πρόβλημα:

Όταν ανοίγω τον υπολογιστή και βγαίνει η επιφάνεια εργασίας, εμφανίζεται αυτό το error:

RunDLL: Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την έναρξη του C:\users\stelios\AppData\Local\Conduit\BackgroundContainer\BackgroundContainer.dll

Δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη λειτουργική μονάδα.

Μήπως ξέρετε για ποιο λόγο εμφανίζεται;;

Δημοσ.

Τα 11 gigabyte τα πιάνει ο φάκελος temp στο appdata.

Γι'αυτο πρεπει να ριχνουμε καποιες ματιες στον δισκο τι περιεχει.Αν ειχες ενα "καθαριστικο",αυτα θα τα διεγραφε.Εγω χρησιμοποιω το wintools.Υπαρχουν κι αλλα.

Όταν ανοίγω τον υπολογιστή και βγαίνει η επιφάνεια εργασίας, εμφανίζεται αυτό το error:

RunDLL: Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την έναρξη του C:\users\stelios\AppData\Local\Conduit\BackgroundContainer\BackgroundContainer.dll

Δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη λειτουργική μονάδα.

Μήπως ξέρετε για ποιο λόγο εμφανίζεται;;

Αυτο ηταν malware(ιος δηλαδη),και κατα πασα πιθανοτητα το εσβησε το antivirus που εχει το συστημα σου.

Παραταυτα,υπαρχει καποιο-καποια registry keys,μεσα στην registry σου,οπου στο ξεκινημα ζητανε αυτο που σβηστηκε.

Πρεπει να βαλεις το malwarebytes,και να κανεις ενα full scan,για να βρει αυτα τα mal κλειδια.

Δοκιμασε και το superantispyware.

Αυτο γιατι κατα πασα πιθανοτητα μπορει να εχεις κι αλλα.

Εαν τελειωσεις με αυτα,και δεν βρει τιποτε,πηγαινε στην registry,και κανε search.(με εντολη regedit).

Ψαξε με αυτη την ονομασια(BackgroundContainer.dll),και οτι βρεις,διεγραψε τα.

Οτι αλλο θελησεις ρωτας.

Δημοσ.

thnx.

Δεν ξέρω πως ακριβώς αλλά το πρόβλημα λύθηκε.

Έκανα scan με το Malwarebytes και μετά πάτησα delete.

Αυτό με το regedit, δεν το πολύ κατάλαβα. Έκανα install το WinTools.net και πάτησα το scanReg, έβαλα το όνομα του αρχείου ( BackgroundContainer.dll ) και δεν βρήκε τίποτα.

Εντωμεταξύ δεν  έχω antivirus , οπότε δεν ξέρω γιατί έβγαλε αρχικά το error.

To wintools δεν κατάλαβα ακριβώς πως και πότε να το χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως ακριβώς αλλά το πρόβλημα λύθηκε.

Έκανα scan με το Malwarebytes και μετά πάτησα delete.

Σου εσβησε λογικα τα registry keys του Ιου που παρεμειναν.

Γι'αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...