Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την καλησπερα μου εδω και μερικες μερες χρεισιμοποιηω το νεο μου λαπτοπ και μου εμφανιστικε το παραθυρο HP Support Assistan οπου εχει διαφορες νεες ενημερωσεις λεει και ειναι οι παρακατω:

Cyberlink mediasuite 10 desktop

Cyberlink LabelPrint

Cyberlink PhotoDirector

Synaptics TouchPad Driver (Αυτη να την κανω εγκατασταση ; )
Realtek High-Definition Audio Driver (Αυτη να την κανω εγκατασταση ; )
HP 3D DriveGuard (HP ProtectSmart Hard Drive Protection) (Αυτη να την κανω εγκατασταση ; )

HP UEFI Support Environment (Αυτη να την κανω εγκατασταση ; )

HP Notebook system BIOS Update (AMD Processors) 

Θα ηθελα να ρωτησω τι ενημερωσεις ακριβως ειναι αυτες που εχω σημειωση με το κοκκινο χρωμα και αν πρεπει να τις κανω ειναι αναγκαιες δηλαδη λογικα ναι για να τις βαλουν ;

Κατα ποσο θα επιρεασουν το συστημα και το λαπτοπ γενικα θα υπαρχει τροπος να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση αν γινει καμια λαδια χωρις να το κανω ανακτηση ;

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ.

touchpad είναι driver για το πεδίο αφής,το περνάς άφοβα

Audio Driver,ότι λέει νέο driver για τον ήχο,το περνάς αν θες

HP 3D DriveGuard εργαλείο για να βλέπεις το smart του δίσκου,μπορεί να περάσεις και το Hard Disk Sentinel ή το Crystal Disk Info

HP UEFI Support Environment είναι ένα διαμέρισμα στον δίσκο σου που «συμπληρώνει» το bios,αν το ενημερώσεις και πάει κάτι στραβά την έκατσες...

Το Bios μια από τα ίδια αν το ενημερώσεις και πάει κάτι στραβά την έκατσες...

Ίσως να θέλουν τα τελευταία δύο το ένα το άλλο για να δουλέψουν και τα δυο σωστά,πρέπει να το ψάξεις όπως και το με ποια σειρά να τα περάσεις,θέλει προσοχή.

• Like 1
Δημοσ.

touchpad είναι driver για το πεδίο αφής,το περνάς άφοβα

Audio Driver,ότι λέει νέο driver για τον ήχο,το περνάς αν θες

HP 3D DriveGuard εργαλείο για να βλέπεις το smart του δίσκου,μπορεί να περάσεις και το Hard Disk Sentinel ή το Crystal Disk Info

HP UEFI Support Environment είναι ένα διαμέρισμα στον δίσκο σου που «συμπληρώνει» το bios,αν το ενημερώσεις και πάει κάτι στραβά την έκατσες...

Το Bios μια από τα ίδια αν το ενημερώσεις και πάει κάτι στραβά την έκατσες...

Ίσως να θέλουν τα τελευταία δύο το ένα το άλλο για να δουλέψουν και τα δυο σωστά,πρέπει να το ψάξεις όπως και το με ποια σειρά να τα περάσεις,θέλει προσοχή.

:/ Αρα να παρακαλω να μην παει κατι στραβα κατα την εγκατασταση αυτων των δυων σωστα ; ΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ κατι παει στραβα η ανακτηση απο το recovery partion και dvd  θα με σωση ή οχι ; :(

Στο τσακ το γλυτωσα πηγε να κανει ληψη του HP Notebook system BIOS Update (AMD Processors) και του HP UEFI Support Environment και το σταματησα αμεσος λετε να παθει τιποτα ; Δεν νομιζω αφου το σταματησα το ακυρωσα βασικα.

Το πρωτο λεει αν πατησω πανω του οτι ειναι Σημαντικο εχει ενα κοκκινο τριγωνακι και το δευτερο λεει οτι Συνησταται εχει ενα κυκλικο θαυμαστικο με κιτρινο χρωμα.

Δημοσ.

Για να είσαι σίγουρος πρέπει να κάνεις κλώνο όλου του δίσκου,μπορείς να το κάνει και μέσα από τα windows αλλά θα πρέπει να έχεις δεύτερο δίσκο τουλάχιστον τόσο μεγάλο όσο είναι ο δίσκος του laptop.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=gr&lc=el&dlc=el&softwareitem=vc-116854-1

Εδώ λέει ότι δεν γίνεται backup το UEFI Support Environment

Θα σου έλεγα να ψάξεις πρώτα πως κάνεις ανάκτηση του bios,πως το περνάς δηλαδή από usb αν δεν δουλεύει ποια,για να έχεις μια ασφάλεια,δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σου κάνουν νερά στην εγγύηση αν τον πας πίσω λόγου τέτοιας ζημιάς.

• Like 1
Δημοσ.

Για να είσαι σίγουρος πρέπει να κάνεις κλώνο όλου του δίσκου,μπορείς να το κάνει και μέσα από τα windows αλλά θα πρέπει να έχεις δεύτερο δίσκο τουλάχιστον τόσο μεγάλο όσο είναι ο δίσκος του laptop.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=gr&lc=el&dlc=el&softwareitem=vc-116854-1

Εδώ λέει ότι δεν γίνεται backup το UEFI Support Environment

Θα σου έλεγα να ψάξεις πρώτα πως κάνεις ανάκτηση του bios,πως το περνάς δηλαδή από usb αν δεν δουλεύει ποια,για να έχεις μια ασφάλεια,δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σου κάνουν νερά στην εγγύηση αν τον πας πίσω λόγου τέτοιας ζημιάς.

Παρα πολυ καλο και θετικο θα ηταν να υπηρχε τροπος να παρω το παρον BIOS ετσι ωστε να μπορεσω να το κανω ανακτηση σε καποια φαση οταν χρειαστει (ας ελπιζουμε να μην χρειαστει ποτε αλλα ποτε δεν ξερεις ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια δυστοιχως).

Επισης απο οσο ειδα υπαρχουν και καποιες ρυθμισεις στον πινακα ελεχου που λεει Energy Star (32-Bit) αυτο τι ακριβως ειναι ; Επισης υπαρχει και ενα αλλο που λεει: DTS Audio CP αυτο παλι τι ειναι ;

Οπως βλεπετε ειμαι περιεργος ολα θελω να τα μαθαινω πριν να τα πειραζω και να ναι αργα μετα ενας απο τους λογους που ρωταω τι ειναι αυτα τα δυο αγνωστα αντικειμενα ειναι γιατι παλιοτερα που ειχα το HP Compaq NX9420 οταν το ξεκινουσα (ειχε προεγκαταστημενα windows xp home edition with service pack 2 English (32-Bit φυσικα)) μου εμφανιζε ενα μηνυμα για Intel και να πατησω το F11 για να κανει κατι αυτο το εμφανιζε πριν μπει στα windows και μετα απο το BIOS.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

post-242068-0-34125200-1384678879_thumb.jpg

Την καλησπερα μου τωρα μου εμφανιστικαν αυτες οι ενημερωσεις εδω τις κανω ολες ή ορισμενες απο αυτες ;

Σας παρακαλω απαντηστε μου και φοβαμαι δεν θελω να κανω καμια λαθασμενη και να τρεχω μετα.

Δημοσ.

Την καλησπερα μου τωρα μου εμφανιστικαν αυτες οι ενημερωσεις εδω τις κανω ολες ή ορισμενες απο αυτες ;

Σας παρακαλω απαντηστε μου και φοβαμαι δεν θελω να κανω καμια λαθασμενη και να τρεχω μετα.

καλά... είσαι ηλεκτρονικός υπολογιστών και δεν ξέρεις τι και πώς πρέπει να εγκαταστήσεις;;;

κουφά πράγματα/ερωτήσεις

Δημοσ.

καλά... είσαι ηλεκτρονικός υπολογιστών και δεν ξέρεις τι και πώς πρέπει να εγκαταστήσεις;;;

κουφά πράγματα/ερωτήσεις

Φοβαμαι ειναι η ολικη αληθεια coolerman να μην εγκαταστησω κατι που δεν πρεπει και να τρεχω μετα να βρισκω reset bios κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...