Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι να κλειδωσει?μια χαρα δε περναμε βραδυ Σαββατου?

εξαλλου ακομη δε καταληξαμε

λοιπον χωρις πλακα τωρα η επιλογη του πασιον ηταν πολυ καλη - passion τα σεβη μου!

κ σε ολους εσας φυσικα

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βαριόμουν,δεν τα διάβασα όλα τα post :P 

Φίλε pcmant :

2 ισχύουν! η 1 είσαι μεγάλο τρολ η τζάμπα άνοιξες θέμα,προσπαθώντας να πείσεις τους φανατικούς του κομματιού-κομματιού (κι εγώ είμαι) πως τα "μάρκας" είναι καλύτερα

Ας υποθέσουμε πως ισχύει το 2ο :

Μην συγκρίνεις τα PC με τα αυτοκίνητα. Διότι στα αυτοκίνητα είναι σκέτο μάρκες ενώ στα PC έχει και κομμάτι-κομμάτι. 

Είναι σαν να λέμε πως :
Η παίρνεις μια Mercedes C200 με πχ 30,000€ ή κάνεις ένα κομμάτι κομμάτι με :

Σκελετό σαν Mercedes αλλά πιο όμορφο,ζάντες ελαφριές και ταυτόχρονα όμορφες,όλες τις ανέσεις της Mercedes εκτός από κάποιες ηλίθιες (πχ Wireless Charging στο Asus),σφυρήλατος κινητήρας (πχ καλύτερη motherboard) καλύτερη αντλία βενζίνης και ψεκαστήρες (τροφοδοτικό) υπερτροφοδοτή (πες το turbo,ή απλά ram αρκετά καλύτερης ποιότητας και ταχύτητας + ssd) όποιο χρώμα θες χωρίς έξτρα χρήματα κλπ κλπ! Και όλα αυτά πχ να σου κοστίσουν 25,000€! Εγώ σίγουρα θα'παιρνα την Mercedes,δεν πα να'ναι ίδια ή καλύτερη ποιότητα κατασκευής και με περισσότερες ανέσεις? Στα @@ μου όλα εγώ θέλω να νιώθω τη σιγουριά της Mercedes.

Κι όσο για τα σπασμένα Windows : OK,λάθος είναι να χρησιμοποιείς τζαμπαντάν κάτι που ο άλλος μόχθησε να κάνει. Αλλά το ότι είναι καλύτερα τα αυθεντικά Windows 7 με τρελαίνει. Ξέρεις τι εστί DazLoader? Αυτό μπαίνει στον MBR (σαν το Grub των Linux,δλδ αυτό που στέκεται ανάμεσα στο BIOS και στα Windows αν δεν κάνω λάθος) και τα Windows γράφουν πως είναι αυθεντικά,οι ενημερώσεις γίνονται κανονικότατα κλπ κλπ! Γίνεται για λίγο να βγεις απ'το μυαλό σου και ν'ακούσεις γνώμες άλλων?

Λόγοι για να πάρεις έτοιμο PC :

Θα λες : Έχω Dell/Asus/Mac!!! 

Λόγοι για να πάρεις κομμάτι-κομμάτι : 

Θα'χεις ανώτερης ποιότητας μητρική (περισσότερες δυνατότητες όπως Quad CrossfireX/SLI,καλύτερης ποιότητας πυκνωτές κλπ)
Θα'χεις καλύτερο τροφοδοτικό (από'κει που βάζει η Asus πχ ένα OEM των 600W δλδ ακριβώς για το σύστημα εσύ βάζεις ένα των 800W και έχεις δυνατότητα αναβαθμίσεων)
Θα'χεις όποιο κουτί γουστάρεις,ακριβώς όπως σου αρέσει,βάλε φώτα κάνε ότι θες,πολύ καλό airflow,δυνατότητα υδρόψυξης,πολλά bays ενώ στο Asus τσίμα τσίμα για ακόμη κανέναν HDD)
Θα'χεις την ψύκτρα που θες εσύ κι όχι πχ μια θορυβώδη stock της Intel
Και πολλά άλλα προτερήματα! 

Αν εξακολουθείς να θες το Asus,τότε είσαι πολύ μεγάλο troll και πολύ ασχοληθήκαμε όλοι μαζί σου!

Sorry για ορθογραφικά ή οτιδήποτε,13 είμαι

• Like 1
Δημοσ.

graphite ωραια απαντηση! απλα δε μας ειπες αν το αμαξι σου ειναι ολοκληρο μια μαρκα ή το εφτιαξες μονο σου κομματι κομματι? :fear:

ενταξει οκ αφου μου βγαλατε αχρηστο τον worksation dell ...τι να πω δεν εχω λογια

Ρε φίλε, δε σου λέμε ότι δεν είναι καλή η Άσους, η Ντελ κλπ. Απλά σου λέμε ότι με λιγότερα λεφτά παίρνει ΠΟΛΎ καλύτερο μηχάνημα. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;

Demon τα σπασμενα windows ειναι ''ο ενοχος'' που δημιουργει προβληματα σε ενα pc.

Δε το αναφερουν αυτοι που τους κρασαρει το pc γιατι απλα δε παει εκει το μυαλο τους!

Επρεπε να το ηξερες τουλαχιστον αυτο.Επισης τα bit παιζουν τεραστιο ρολο άλλο τα 32 κι άλλο τα 64.

Δε παει να εχεις βαλει μεσα τη μεγαλυτερη ram μνημη ,αμα εχεις bit 32  στα windows η μεγαλυτερη μνημη δε θα σου λειτουργει.

Ολοι σας προτεινετε parts χωρις ν αναφερετε το λειτουργικο.

αγαπητε doesnider

συμφωνω απολυτα σ αυτο ..ολα μελετημενα απο τους ..πανεπιστημονες ! :huh:

Λοιπον μαγκες μετα απ ολα αυτα να παω σε imac?μεταξυ μας ειλικρινεια

Ποιος μίλησε για τα μπιτ μωρέ, φυσικά και το ξέρουμε αυτό. Τα "σπασμένα" windows είναι ΑΠΟΛΎΤΩΣ λειτουργικά. Δε σκαμπάζεις (απ'ότι φαίνεται τουλάχιστον) ούτε από πισί ούτε από αυτοκίνητα (αυτό φαίνεται από σύγκριση σέατ-μερσέντες) και δεν ακούς και τι σου λέμε. Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί άνοιξες θέμα αφού είτε θα πάρεις ντελ είτε απλ. ΞΎΠΝΑ φιλαράκο ΔΕΝ πληρώνεις τόσο το hardware όσο το μπραντ νέιμ τησ εκάστοτε εταιρίας.

Δημοσ.

+1 στο πλαίσιο.

Να τονίσω τα εκπληκτικά του τροφοδοτικά,τα καλύτερα στην αγορά. 

Υποθέτω πως τρολλάρεις έτσι; :P

Ts για δες δυο βιντεάκια για επιλογή τροφοδοτικού και κουτιού/ άντε μπας και μάθεις και εσύ τίποτα...

http://www.youtube.com/watch?v=VQPp_9xb2KQ

http://www.youtube.com/watch?v=cjjZQFaYHpk

:P

• Like 1
Δημοσ.

o σκοπος μου δεν ηταν τρολ . Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους σας.

ΥΓ Βεβαια ενω οι πιο πολλοι μου κραζατε το πλαισιο και τα τουρμπο μηχανηματα (και θα συμφωνησω γι αυτο) βλεπω στα τελευταια ποστ ο Demon κ Τονι να τα υποστηριζουν...τεσπ

AMD Aμα εχεις mac δε θα μεινεις μονο στ ονομα αλλά και στην ανωτερα ποιοτητα κατασκευης οπως και για κατι μηχανηματα dell workstation που αμα τα δεις σου κοβεται η ανασα

Δημοσ.

<p>o σκοπος μου δεν ηταν τρολ . Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους σας.</p>

<p> </p>

<p>ΥΓ Βεβαια ενω οι πιο πολλοι μου κραζατε το πλαισιο και τα τουρμπο μηχανηματα (και θα συμφωνησω γι αυτο) βλεπω στα τελευταια ποστ ο Demon κ Τονι να τα υποστηριζουν...τεσπ</p>

<p> </p>

<p>AMD Aμα εχεις mac δε θα μεινεις μονο στ ονομα αλλά και στην ανωτερα ποιοτητα κατασκευης οπως και για κατι μηχανηματα dell workstation που αμα τα δεις σου κοβεται η ανασα</p>

Ειρωνεύονται! Φυσικά και τα turbo-x είναι μαπα,ειδικά τα τροφοδοτικά τους! Έμενα μου κόβεται η ανάσα βλεποντας ένα custom PC με i7,υδροψυξη,τέλεια gpu,cathodes κλπ. Όχι όταν βλέπω ένα μηχάνημα το οποίο κοστίζει 800€ και πωλείται 1800€! Αν θες τόσο πολύ Mac κανε ένα hackintosh,δλδ πισι με λειτουργικό των μακ.

Αποφάσισες τελικά τι θα πάρεις; πες μας κι εμάς,μην ανησυχεις δεν θα σε πρηξει κανείς να αλλαξεος γνώμη,άπλα μην κολλας σε εκτος ύλης!

• Like 1
Δημοσ.

τα συγκεκριμενα μηχανηματα απευθυνονται στεγνα σε παντελως ασχετους με τα πισι που θα παρουν γουρουνι στο σακι και θα το πληρωσουν παραπανω απο οσο αν το επαιρναν κομματι - κομματι

ειτε παρουν ενα φθηνο ετοιμο πισι ειτε ενα μεσαιο ειτε ενα ακριβο

επιλεγεις λοιπον αν ανηκεις σε αυτους ή οχι.

αυτο δε σημαινει οτι το συγκεκριμενο pc δεν ειναι καλο. Απλα ειναι ακριβοτερο απο οσο πρεπει.

οσο για την ποιοτητα συναρμολογησης το πισι δεν ειναι αυτοκινητο, η συναρμολογηση του ειναι επικινδυνη (μην κανει καμια ζημια) για καποιον ανιδεο αλλα ΓΕΛΟΙΑ για καποιον στοιχειωδως εμπειρο (οπως και ειναι ολοι οσοι συναρμολογουν πισι στα διαφορα μαγαζια)

αρα οταν σου λεει καποιος οτι κομματι κομματι θα παρεις κατι ισαξιο η καλυτερο και φθηνοτερο εχει δικιο

• Like 1
Δημοσ.

αγαπητοι AMD κ Giovinco κ υπολοιποι φιλτατοι

ειδα αυτον και μου αρεσε

Dell Optiplex 3010 MT i5-3470 - Win 7 Pro 64bit

www.msystems.gr/index.php?category=1013&product=16754

ειναι ικανοποιητικος για hd edit videos?

στα 600 ευρω περιπου

και επειτα οταν βγουν τα νεα mini mac να παρω εναν - μονο και μονο για τα προγραμματα imovie k final cut pro - αυτο με το hackintosh δε το ηξερα!

ΥΓ Σκεφτηκα να πεσω απο τα 1200 ευρω στα μισα περιπου γιατι αν παρω τελικα πισι με 1200 ευρω κ αρχιζει τους θορυβους κ τα προβληματα θα το μετανιωσω ενω με τα 600 δε θα με νοιαξει

αναμενω γνωμες σας

Δημοσ.

ειδα αυτον και μου αρεσε

στα 600 ευρω περιπου

και επειτα οταν βγουν τα νεα mini mac να παρω εναν - μονο και μονο για τα προγραμματα imovie k final cut pro - αυτο με το hackintosh δε το ηξερα!

ΥΓ Σκεφτηκα να πεσω απο τα 1200 ευρω στα μισα περιπου γιατι αν παρω τελικα πισι με 1200 ευρω κ αρχιζει τους θορυβους κ τα προβληματα θα το μετανιωσω ενω με τα 600 δε θα με νοιαξει

αναμενω γνωμες σας

:rolleyes:  :rolleyes:

Δημοσ.

ειδα αυτον και μου αρεσε

στα 600 ευρω περιπου

αναμενω γνωμες σας

ΜΟΝΟ 600 ΕΥΡΩ??? δεν κάνει αυτό! πρέπει το pc να είναι τουλάχιστον 2000 ευρώ απο μία μεγάλη μάρκα όπως asus, dell, apple, turboxXx

το pc που μας δείχνεις είναι για πέταμα γιατί πολύ απλά είναι πολύ φθηνό.  tutboXxX πάρε και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! έχουν ενωθεί οι justice league με τους avengers για να φτιαχτούν τα υπέρ-μηχανήματα του πλαισίου!!!

• Like 1
Δημοσ.

παω να φτιαξω φραπεδακι και αναμενω μια νεα πιο κατατοπιστικη απαντηση λεμεεεεεεεε

πες τωρα σοβαρα ειναι καλο αυτο που σου εδειξα?

Δημοσ.

παω να φτιαξω φραπεδακι και αναμενω μια νεα πιο κατατοπιστικη απαντηση λεμεεεεεεεε

πες τωρα σοβαρα ειναι καλο αυτο που σου εδειξα?

σάπιο είναι αυτό το pc που μας έδειξες. πάρε turboxXx Xtreme.

• Like 1
Δημοσ.

καλα... καταλαβα δε το ειδες καν αυτο που εγραψα

ι5 ειναι κ σε καλη τιμη 600 μονο - το δικο σου πιο αργό απ οτι βλεπω

πες τωρα σοβαρα καλο δεν ειναι?

Δημοσ.

καλα... καταλαβα δε το ειδες καν αυτο που εγραψα

ι5 ειναι κ σε καλη τιμη 600 μονο - το δικο σου πιο αργό απ οτι βλεπω

πες τωρα σοβαρα καλο δεν ειναι?

τρίκαλο είναι!!! εγώ θα το αγόραζα με κλειστά τα μάτια χωρίς καν να κάνω ερωτήσεις! για dell μιλάμε, 130% ποιότητα και αξιοπιστία! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...