Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

graphite ωραια απαντηση! απλα δε μας ειπες αν το αμαξι σου ειναι ολοκληρο μια μαρκα ή το εφτιαξες μονο σου κομματι κομματι? :fear:

ενταξει οκ αφου μου βγαλατε αχρηστο τον worksation dell ...τι να πω δεν εχω λογια

Δημοσ.

pcmant το αμάξι μου το αγόρασα απο τη merceders και είχε απο μόνο του 2 dell workstasions που σου δίνουν τη δυνατότητα αυτόματης οδήγησης! είναι φανταστικό! 

Δημοσ.

ειδες που τελικα ειχα δικιο για τη mercedes(dell) ενω επεμενες να φτιαξεις το παλιο σου seat ibiza?καλοριζικος!

Δημοσ.

έχεις απόλυτο δίκιο! είσαι ο καλυτερότερος πανεπιστήμονας guru όλου του γαλαξία! μην τους ακούς τους άλλους, απλώς δεν ξέρουν και λενε ότι να ναι... 

καλορίζικος και σε εσένα ο dell workstasion!

• Like 1
Δημοσ.

σ ευχαριστω αλλά δεν προεβη σε αγορα ακομα γιατι ειναι κλειστα τα καταστηματα αυτη τη στιγμη.Θα με πας Δευτερα εσυ με τη mercedes να τον παρουμε μαζι?Ή να βγαλω μολυβι και χαρτι να γραψω τα κομματια ενα ενα να φτιαξουμε εναν εμεις τα 2 μας?

σ ευχαριστω φιλε μου

Δημοσ.

θα μιλησουμε τωρα λιγο σοβαρα? ενταξει ωραιο το χιουμορ και οι mercedes αλλά ας παμε λιγο στο ζουμί.

Λοιπον εχεις κανενα μηχανημα να μου προτεινεις εσυ κομματι κομματι?

Δημοσ.

CPU: Intel I7 3930k ή 3770k
GPU: Gtx 690 ή AMD 7970
Mobo: Asus saberooth Z77
Case: corsair obsidian 600d
Cooler: noctua dh-14
Ram: Vengenance 16gb
SSD: samsung 830 128gb
Hdd: 2tb 7200rpm

θα μιλησουμε τωρα λιγο σοβαρα? ενταξει ωραιο το χιουμορ και οι mercedes

ΠΑΝΤΑ μιλάω σοβαρά! όπως κάνεις και εσύ άλλωστε... που το είδες το χιουμορ? κάνανε πριν τα παιδιά χιουμορ? δεν το είδα όλο το νημα. 

Δημοσ.

ειναι και επιλογη του φιλου σου

http://www.tomshardware.co.uk/forum/373461-31-best-gaming-2000-2013']www.tomshardware.co.uk/forum/373461-31-best-gaming-2000-2013[/link] του άλλου πανεπιστημονα του τομ--merci

καλο και πανω απ ολα φτηνο μηχανημα

αφιερωμενο

www.youtube.com/watch?v=jX5WBTIwAIc

Δημοσ.

δεν είναι φίλος μου, εγώ είμαι αυτός. εκει εχω βαλει όνομα hbeduryan818 επειδή το graphite ήταν πιασμένο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...