NT1G Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Όταν καταλάβεις οτι το newegg είναι μαγαζί για online πωλήσεις και όχι site που ασχολείται με θέματα υπολογιστών reviews κτλ ίσως να γίνει κάτι. Την επόμενη φορά κοίτα και reviews από το eshop. 1
pcmant Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 σας ευχαριστω παντως ολους για τις απαντησεις και συγνωμη αν εγινα καποιες στιγμες λιγο αποτομος χωρις να το θελω.Να ειστε καλα
Demon Lord Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 nt1g μαθε πως γιατι μαλλον δε το ηξερες...τα sites που σου ειπα εχουν 1000 φορες μεγαλυτερη δυναμικοτητα απ αυτα που ειπες. Συγκρινα merceds me ibiza γιατι mercedes = mac k dell και ibiza ειναι τα μηχανακια που μερικοι εχουν οπου μεσα εχουν βαλει 10 διαφορετικες μαρκες με σπασμενα windows και μετα αναρωτιουνται γιατι κρασαρει το πι σι ... Χαχαχα τι λέει ρε ο τύπος. Τέτοιο γέλιο είχα καιρό να ρίξω... Προβλέπω σε κάνα χρόνο να βλέπουμε στα θέματα, καμμένο τροφοδοτικό/μητρική, ts ο pcmant Και τι σχέση έχουν τα σπασμένα windows δεν μπορώ να καταλάβω. Είδες ποτέ κανέναν να λέει ότι του κράσαρε το πισι με σπασμένα 7άρια; Γιατί εγώ δεν... Όταν καταλάβεις οτι το newegg είναι μαγαζί για online πωλήσεις και όχι site που ασχολείται με θέματα υπολογιστών reviews κτλ ίσως να γίνει κάτι. Την επόμενη φορά κοίτα και reviews από το eshop. Μη σου πω και από Πλαίσιο
deesnider Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ibiza ειναι τα μηχανακια που μερικοι εχουν οπου μεσα εχουν βαλει 10 διαφορετικες μαρκες Σύμφωνα με τη λογική σου δηλαδή, οι διαφορετικές μάρκες στα parts δημιουργούν πρόβλημα, συνεπώς: 1) Τα parts ενός έτοιμου p.c. επώνυμου κατασκευαστή - τού εν λόγω asus π.χ. - προέρχονται όλα από τον ίδιο κατασκευαστή, δεδομένου ότι το έχουν φτιάξει ...επιστήμονες. Αν έχει ας πούμε υλοποίηση τής asus σε κάρτα γραφικών, προφανώς θα είναι κατασκευής τής asus και ο σκληρός δίσκος, το τροφοδοτικό (να μην ξεχάσουμε τα θρυλικά fans τής asus, βεβαίως, βεβαίως...)., προκειμένου να μην υπάρχουν ...conflicts. 2) Τραβώντας το κι άλλο το θέμα και φεύγοντας από το συγκεκριμένο χώρο των υπολογιστών, κάποιος που στήνει ένα ηχοσύστημα, έχει μπροστά του δύο δρόμους: - Λάθος δρόμος: Να επιλέξει για κάθε συσκευή (ενισχυτή, ηχεία, cd player...), τον κατασκευαστή πού φημίζεται για τις ποιοτικές του υλοποιήσεις στο συγκεκριμένο είδος συσκευών. - Σωστός δρόμος: Να τα πάρει όλα από μία μάρκα και να ξεμπερδεύει, έχοντας εξασφαλίσει την ...άριστη συνεργασία μεταξύ συσκευών. Για τ' όνομα τού Θεού, σταμάτα να ποστάρεις! Σε ικετεύω γονατιστός!!! Ακόμα και σ' εμένα τον συγκριτικά αδαή πού, χωρίς τη βοήθεια των παιδιών εδώ μέσα, ανάθεμα κι αν θα έστηνε μηχάνημα τής προκοπής, κατάφερες να ξυπνήσεις το παλιό μου έλκος...έλεος!!! 1
pcmant Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Demon τα σπασμενα windows ειναι ''ο ενοχος'' που δημιουργει προβληματα σε ενα pc. Δε το αναφερουν αυτοι που τους κρασαρει το pc γιατι απλα δε παει εκει το μυαλο τους! Επρεπε να το ηξερες τουλαχιστον αυτο.Επισης τα bit παιζουν τεραστιο ρολο άλλο τα 32 κι άλλο τα 64. Δε παει να εχεις βαλει μεσα τη μεγαλυτερη ram μνημη ,αμα εχεις bit 32 στα windows η μεγαλυτερη μνημη δε θα σου λειτουργει. Ολοι σας προτεινετε parts χωρις ν αναφερετε το λειτουργικο. αγαπητε doesnider έχοντας εξασφαλίσει την ...άριστη συνεργασία μεταξύ συσκευών. συμφωνω απολυτα σ αυτο ..ολα μελετημενα απο τους ..πανεπιστημονες ! Λοιπον μαγκες μετα απ ολα αυτα να παω σε imac?μεταξυ μας ειλικρινεια
Dennisbest Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εγώ σου προτείνω να πας σε virtual λειτουργικό , δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει γιατί είναι τελευταίας τεχνολογίας και πολλοί δεν το ξέρουνε...Τρομερή ταχύτητα και απόλυτα αξιόπιστο.
Zapee995 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 αγαπητε εσυ κ μερικοι αλλοι κολλησατε στη συναρμολογηση! Δεν εχει να κανει με ποιος θα κανει τη συναρμολογηση! ελεος Εχει να κανει με το τι θα βαλεις σε ενα κουτι! Βαζοντας π.χ εσυ μια μνημη 16 ραμ δε σημαινει οτι θα ειναι πιο γρηγορο το μηχανημα σου απο ενα π.χ dell ετοιμο με 8 ραμ ! Η μια καρτα γραφικων που θα βαλεις μπορει να μη το κανει τοσο γρηγορο για π.χ επεξεργασια βιντεο - αυτο οπως κι αλλα θα τα μαθεις απο τους ''τεχνικους της καθε μεγαλης εταιριας'' και οχι απο το καθε μαγαζατορα κ ποσο μαλλον απο εσενα που οτι σου λενε ....λες... Αν εγω εχω mercedes clk 180 κι εσυ ενα seat ibiza και το φτιαξεις και του βαλεις πραγματα και πηγαινει πιο γρηγορα απο τη mercedes δε σημαινει οτι θα εχεις καλυτερο αμαξι ! Επισης ολα τα μεγαλα παγκοσμια sites που κανουν reviews οπως το newegg ,pcmaster ktl εχουν στα τοπ100 παντα μαρκες κ οχι καταστασεις φτιαξτο μονος σου- no1 = mac ,no2 = dell Eπισης ξερετε πως το α και το ω ειναι τι windows θα βαλεις επανω?και ποσα bit? Kαι φυσικά να είναι τα αυθεντικα! Καμία σχέση τα σπασμένα με τα αυθεντικά windows Ακριβως! Το οτι θα βαλεις σε ενα "custom" pc 16-32gb ram δε σημαινει οτι θα ειναι γρηγοροτερο απο το ετοιμο που εχει 8gb πχ...Θα ειναι περιπου 10 φορες πιο γρηγορο με τα 6/8 της τιμης.
graphite Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Demon τα σπασμενα windows ειναι ''ο ενοχος'' που δημιουργει προβληματα σε ενα pc. Δε το αναφερουν αυτοι που τους κρασαρει το pc γιατι απλα δε παει εκει το μυαλο τους! Επρεπε να το ηξερες τουλαχιστον αυτο.Επισης τα bit παιζουν τεραστιο ρολο άλλο τα 32 κι άλλο τα 64. Δε παει να εχεις βαλει μεσα τη μεγαλυτερη ram μνημη ,αμα εχεις bit 32 στα windows η μεγαλυτερη μνημη δε θα σου λειτουργει. Ολοι σας προτεινετε parts χωρις ν αναφερετε το λειτουργικο. αγαπητε doesnider συμφωνω απολυτα σ αυτο ..ολα μελετημενα απο τους ..πανεπιστημονες ! Λοιπον μαγκες μετα απ ολα αυτα να παω σε imac?μεταξυ μας ειλικρινεια σου έχω μια πρόταση καλύτερη από mac και windows και custom pc: https://www.skroutz.gr/s/3015103/Dell-Alienware-Aurora-i7-3960-32GB-3TB.html?from=recommendation αυτό το σύστημα προσαρμόζετε πάνω σου γιατί πολύ απλά είναι ποιο ακριβό από τα αλλά άρα και ποιο καλό! όσα ποιο πολλά λεφτά σπαταλήσεις τόσο το καλύτερο! To σύστημα φημολογείται ότι το σχεδίασε μαθητής του einstein, o maric mileva πολύ γνωστός πανεπιστήμονας!!! το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει κάνει πάταγο στην Ελλάδα!!! Η cosmodata που το πουλάει έχει αναρτήσει στο site της στατιστικά και πόσες χιλιάδες έλληνες αγόρασαν αυτό το καταπληκτικό μηχάνημα γιατί είναι ποιο ακριβό από άλλα που βγάζουν ίδια απόδοση άρα ποιο καλό!! Μόνο στο insomnia το έχουν 27,268 άτομα! Εγώ έχω 7 τέτοια μηχανήματα στο σπίτι μου και 2 στο γκαράζ μου! Έχω ανεβάσει και βίντεο στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=CSPCRLvcmPg όταν πήρα το 1ο μου! 2
pcmant Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 θελω να σας ευχαριστησω γιατι μετα απ ολα αυτα προσανατολιζομαι workstation Dell Precision T1650 https://www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc.html?from=catspan&keyphrase=Dell+Precision+T1650']www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc.html?from=catspan&keyphrase=Dell+Precision+T1650[/link] κυριεεεεεεεεεεεεεεες μου κυριεεεεεεεεεεεεεες μου ''ετσι θα λεω μετα στο φορουμ'' ο μαριος ο μπλακ μαν!
Fulgore1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Demon τα σπασμενα windows ειναι ''ο ενοχος'' που δημιουργει προβληματα σε ενα pc. Δε το αναφερουν αυτοι που τους κρασαρει το pc γιατι απλα δε παει εκει το μυαλο τους! Επρεπε να το ηξερες τουλαχιστον αυτο.Επισης τα bit παιζουν τεραστιο ρολο άλλο τα 32 κι άλλο τα 64. Δε παει να εχεις βαλει μεσα τη μεγαλυτερη ram μνημη ,αμα εχεις bit 32 στα windows η μεγαλυτερη μνημη δε θα σου λειτουργει. Ολοι σας προτεινετε parts χωρις ν αναφερετε το λειτουργικο. αγαπητε doesnider συμφωνω απολυτα σ αυτο ..ολα μελετημενα απο τους ..πανεπιστημονες ! Λοιπον μαγκες μετα απ ολα αυτα να παω σε imac?μεταξυ μας ειλικρινεια O Passionate σου εβγαζε μια συνθεση Pc πολυ καλυτερη με Ssd και με 350ευρο υπολοιπο που μπορεις να αγορασεις και Windows αυθεντικα και δυνατοτερη καρτα γραφικων απο του ετοιμου Asus(και καλυτερο κουτι αν θες). Για το μονο πραγμα που σου βγαζω το καπελο ειναι που κατεφερες απο topic που επρεπε να κλειδωθει στην πρωτη σελιδα να φτασουμε στις 4(ισως και παραπανω σελιδες)λεγοντας τα ιδια και τα ιδια. Επισης τα Imac Που ανεφερες με τα specs του ετοιμου asus(με i7 κλπ)πανε πολυ ακριβοτερα. Πολυ ωραιο ειναι και το παραπανω pc με 7000ευρο και χωρις Ssd . Επειδη τα παιδια παραπανω(μεταξυ και εμενα)προσπαθουν να εξηγησουν τα αυτονοητα,πηγαινε παρε οτι Pc θελεις. Εχουμε πετυχει και αλλες παρομοιες περιπτωσεις(και σιγουρα θα πετυχουμε και στο μελλον).Πηγαινε παρε οποιο pc θελεις και να τελειωνει εδω το θεμα(ή μεχρι να κλειδωθει)γιατι προφανως και δεν θες να ακουσεις τις γνωμες των αλλων και το πιο πιθανο ειναι να τρολλαρεις και να μην παρεις τιποτα(το εχουμε πετυχει πολλες φορες ως τωρα). Πηγαινε μια βολτα και απο το Πλαισιο για ετοιμο Pc 1300+ευρο,ειμαι σιγουρος οτι θα σε εξυπηρετησουν σαν προεδρο εταιριας . 2
pcmant Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 περα απο αστεια ειστε ολοι σας ωραιοι τυποι και πραγματικα ηθελα τις γνωμες σας και με βοηθησατε στο να μη προχωρησω για asus. Εξακολουθω ομως να μη θελω να χτισω εναν υπ. μονος - ξεροκεφαλος. Το workstation παραπανω ειναι καλυτεροτερος σωστα? αυτός με τα 1000κατι ευρω? Dell Precision T1650 MT (E3-1225V2/8GB/500GB) 1.027,43 € Intel Xeon Quad Core E3-1225V2, 3.2 GHz, Μνήμη: 8 GΒ, HDD: 500 GB, nVidia Quadro NVS 300, Windows 7 ευχαριστώ και στην υγεια σας πινω κρασακι
graphite Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 O Passionate σου εβγαζε μια συνθεση Pc πολυ καλυτερη με Ssd και με 350ευρο υπολοιπο που μπορεις να αγορασεις και Windows αυθεντικα και δυνατοτερη καρτα γραφικων απο του ετοιμου Asus(και καλυτερο κουτι αν θες). Για το μονο πραγμα που σου βγαζω το καπελο ειναι που κατεφερες απο topic που επρεπε να κλειδωθει στην πρωτη σελιδα να φτασουμε στις 4(ισως και παραπανω σελιδες)λεγοντας τα ιδια και τα ιδια. Επισης τα Imac Που ανεφερες με τα specs του ετοιμου asus(με i7 κλπ)πανε πολυ ακριβοτερα. Πολυ ωραιο ειναι και το παραπανω pc με 7000ευρο και χωρις Ssd . Επειδη τα παιδια παραπανω(μεταξυ και εμενα)προσπαθουν να εξηγησουν τα αυτονοητα,πηγαινε παρε οτι Pc θελεις. Εχουμε πετυχει και αλλες παρομοιες περιπτωσεις(και σιγουρα θα πετυχουμε και στο μελλον).Πηγαινε παρε οποιο pc θελεις και να τελειωνει εδω το θεμα(ή μεχρι να κλειδωθει)γιατι προφανως και δεν θες να ακουσεις τις γνωμες των αλλων και το πιο πιθανο ειναι να τρολλαρεις και να μην παρεις τιποτα(το εχουμε πετυχει πολλες φορες ως τωρα). Πηγαινε μια βολτα και απο το Πλαισιο για ετοιμο Pc 1300+ευρο,ειμαι σιγουρος οτι θα σε εξυπηρετησουν σαν προεδρο εταιριας . σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! συμφωνώ μαζί σου για το πλάισιο! προτείνω και εγώ να πάει στο πλαίσιο ο φίλος μας, οι ειδικοί επιστήμονες που έχει το πλαίσιο θα το βοηθήσουν να αγοράσει καλύτερο μηχάνημα και απο dell, και απο imac, και απο asus και απο ΌΛΑ τα άλλα έτοιμα pc που κυκλοφορούν! αγόρασε ένα xXxExtra-TURBOxXx! το καλύτερο έτοιμο μηχάνημα στο κόσμο! Και πάνω απο όλα ελληνικότατο φτιαγμένο από ελληνικό πυρίτιο και έλληνες πανεπηστημονες του πλαισίου!
pcmant Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 προτιμω τους πανεπιστημονες της dell σας αρεσει το workstation? δε μου ειπατε εσεις οι ...αλλοι πανεπιστημονες γνωμες!
graphite Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 είναι απίθανο το workstasion! όλοι οι αλλοι πανεπιστημονες του insomnia μαζί δεν φτάνουν 1 επιστήμονα της dell! το workstation της dell! ειναι το καλυτερότερο workstation του πλανήτη! έχω 4 dell workstation στη δουλεία μου και άλλα 2 στο αμάξι μου! το αμάξι μου είναι αυτόματο! απλά του λέω που να με πάει και αυτό με πάει εκεί αυτόματα χωρίς καν να οδηγάω εγώ και χωρίς καν να έχω δίπλωμα!! και αυτό το κατάφερα με το workstation της dell! σου το προτείνω με κλειστά τα μάτια και κρατώντας την αναπνοή μου για 2 ολόκληρα λεπτά!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις