Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω αποφασισει  γι αυτο σας ρωτησα - το βιντεο κ τα χαρακτηριστικα του σας κανουν να αλλαξετε την αρνητικη γνωμη που εχετε?

Αν προσπαθεις να μας αλλαξεις γνωμη για τα ετοιμα Pc δεν προκειται να το πετυχεις ουτε σε αυτο το forum ουτε σε κανενα αλλο Ελληνικο-ξενο παρομοιο με το Insomnia forum. Αν θες να αγορασεις το pc της Asus για τους δικους σου λογους αγορασε το,σε μας τα ετοιμα Pc θα μας βρισκουν απενταντι. Για να μην το κουραζουμε το θεμα.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κοιτα να δεις...Μια χαρα ειναι το ετοιμο μηχανημα της Asus, θα ειναι αρκετα γρηγορο και αξιοπιστο. Αλλα και παραπανω λεφτα θα εχεις δωσει (κοινος θα σου πιασουν το κ@λο) και καλο μηχανημα αντιστοιχων χρηματων δε θα εχεις (λογικο και αυτο). Τα ετοιμα συστηματα ειναι για αυτον που απλα θελει να "πεταξει" τα λεφτα του σε ενα μηχανημα. Αν θελει να εχει σωστο μηχανημα ομως καποιος, υπαρχει και ο σωστος τροπος χωρις κουραση...

• Like 1
Δημοσ.

σου πα (ts) αν σου φτιαξω τωρα συνθεση απο σκρουτζομαγαζα με τα χαρακτηριστικα του ετοιμου θα βγει 200- ευρω πανω κατω..αλλα εφοσον θες ετοιμο παρτο μια χαρα ειναι..απλα δεν αξιζει τα λεφτα του

• Like 1
Δημοσ.
....επιστημονες τεχνικους μιας μεγαλης εταιριας καλα κανε κ πιστεψε το αλλά εχω άλλη άποψη.

Ναι έχω ακούσει στην dell στην γραμμή συναρμολόγησης δεν μπορείς να βρεις δουλειά αν δεν έχεις τουλάχιστον διδακτορικό.

Καλό τρολο-thread θα γίνει και αυτό.

Δημοσ.

Asus με support μέσω Ιταλίας εγώ δεν θα έπαιρνα κι ας έφτιαχνε και καφέ, αν ήταν για επαγγελματική χρήση.

Για Dell με επαγγλεματικό support κάποιο έτοιμο κάτι πάει κι έρχεται, αλλά και εκεί το πληρώνεις πολύ ακριβά. Τώρα αν είδες ένα βίντεο και εντυπωσιάστηκες, εντάξει πάνε πάρ'το.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έχω ακούσει στην dell στην γραμμή συναρμολόγησης δεν μπορείς να βρεις δουλειά αν δεν έχεις τουλάχιστον διδακτορικό.

αγαπητε εσυ κ μερικοι αλλοι κολλησατε στη συναρμολογηση! Δεν εχει να κανει με ποιος θα κανει τη συναρμολογηση! ελεος

Εχει να κανει με το τι θα βαλεις σε ενα κουτι! Βαζοντας π.χ εσυ μια μνημη 16 ραμ δε σημαινει οτι θα ειναι πιο γρηγορο το μηχανημα σου απο ενα π.χ dell ετοιμο με 8 ραμ ! Η  μια καρτα γραφικων που θα βαλεις μπορει  να μη το κανει τοσο γρηγορο για π.χ επεξεργασια βιντεο  - αυτο οπως κι αλλα θα τα μαθεις απο τους ''τεχνικους της καθε μεγαλης εταιριας'' και οχι απο το καθε μαγαζατορα κ ποσο μαλλον απο εσενα που οτι σου λενε ....λες...

Αν εγω εχω mercedes clk 180 κι εσυ ενα seat ibiza και το φτιαξεις και του βαλεις πραγματα και πηγαινει πιο γρηγορα απο τη mercedes δε σημαινει οτι θα εχεις καλυτερο αμαξι !

Επισης ολα τα μεγαλα παγκοσμια sites που κανουν reviews οπως το newegg ,pcmaster ktl

εχουν στα τοπ100 παντα μαρκες κ οχι καταστασεις φτιαξτο μονος σου-

no1 = mac ,no2 = dell

Eπισης ξερετε πως το α και το ω ειναι τι windows θα βαλεις επανω?και ποσα bit?

Kαι φυσικά να είναι τα αυθεντικα!

Καμία σχέση τα σπασμένα με τα αυθεντικά windows

Δημοσ.

Δηλαδή εκεί στη Dell βάζουνε μνήμες από αυτές που δεν κυκλοφορούνε στην αγορά...Και πάνε και πιο γρήγορα ας πούμε....Το ίδιο και οι κάρτες. :-D

• Like 1
Δημοσ.

pcmant, σου συνιστώ να ψάξεις λίγο καλύτερα το θέμα πριν πας σε συγκρίσεις τύπου mercedes clk vs ibiza... Δεν υπάρχουν κατασκευαστές Η/Υ, μέχρι και η Apple απλά συναρμολόγηση κάνει πλέον. Την τεχνική υποστήριξη και το brand name πληρώνεις, όχι την ποιότητα κατασκευής.

Αν το θες σε αυτοκίνητα, η σωστή σύγκριση θα ήταν ανάμεσα σε VW Golf vs Audi A3 με το ίδιο μηχανικό σύνολο κάτω απ'το καπό.

Δημοσ.

αγαπητε εσυ κ μερικοι αλλοι κολλησατε στη συναρμολογηση! Δεν εχει να κανει με ποιος θα κανει τη συναρμολογηση! ελεος

Εχει να κανει με το τι θα βαλεις σε ενα κουτι! Βαζοντας π.χ εσυ μια μνημη 16 ραμ δε σημαινει οτι θα ειναι πιο γρηγορο το μηχανημα σου απο ενα π.χ dell ετοιμο με 8 ραμ ! Η  μια καρτα γραφικων που θα βαλεις μπορει  να μη το κανει τοσο γρηγορο για π.χ επεξεργασια βιντεο  - αυτο οπως κι αλλα θα τα μαθεις απο τους ''τεχνικους της καθε μεγαλης εταιριας'' και οχι απο το καθε μαγαζατορα κ ποσο μαλλον απο εσενα που οτι σου λενε ....λες...

Αν εγω εχω mercedes clk 180 κι εσυ ενα seat ibiza και το φτιαξεις και του βαλεις πραγματα και πηγαινει πιο γρηγορα απο τη mercedes δε σημαινει οτι θα εχεις καλυτερο αμαξι !

Επισης ολα τα μεγαλα παγκοσμια sites που κανουν reviews οπως το newegg ,pcmaster ktl

εχουν στα τοπ100 παντα μαρκες κ οχι καταστασεις φτιαξτο μονος σου-

no1 = mac ,no2 = dell

Eπισης ξερετε πως το α και το ω ειναι τι windows θα βαλεις επανω?και ποσα bit?

Kαι φυσικά να είναι τα αυθεντικα!

Καμία σχέση τα σπασμένα με τα αυθεντικά windows

Οι κάρτες γραφικών, μνήμες κτλ που βάζουν δεν είναι από κάποιο special reserve της εταιρίας που τις δίνει μόνο στους μεγάλους κατασκευαστές. Για την ακρίβεια ΔΕΝ έχουν καμία διαφορά από αυτές που μπορείς να αγοράσεις εσύ στο μαγαζί.

Και αφού το πας στο παράδειγμα με τα αυτοκίνητα, όπου φαίνεται πόσο αδαής είσαι, η σύγκριση θα ήταν έχεις εσύ clk 180 και εγώ clk 280.

Τι να πουν και κάτι anandtech, techreport κτλ μπροστά στα τεράστια sites για reviews όπως το newegg ,pcmaster.

Από facepalm σε facepalm πάει το θέμα.

Δημοσ.

Κατασκευαστής Dell Μοντέλο Optiplex 3010 MT i5-3470 - Win 7 Pro 64bit Κατηγορία Branded PCs Chipset Intel H61 Express Chipset CPU Intel Core i5 - 3470 (3.20GHz, 6MB Cache, 5GT/s DMI) RAM 4096MB (1x4096MB) DDR3 1600MHz, up to 8GB maximum memory VGA Intel Graphics HD 2500 HDD 500GB SATA III (7200rpm) Optical DVD±RW Λειτουργικό Microsoft Windows 7 Professional 64bit GR/EN

αυτο παιδια αξιζει? και θα μπορει να κανεις επεξργασια hd videos?

Δημοσ.

Καμία σχέση τα αυτοκίνητα με τα PC όπως και τα πορτοκάλια με τις πατάτες.

Σε ενα έτοιμο PC ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα βάζουν parts που θέλουν να ξεφορτωθούν και θα τα υπερκοστολογούν.

Btw, το πάνω που έδειξες δεν κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

nt1g μαθε πως

anandtech = 2360 θεση παγκοσμια

http://techreport.com = 20.594 θεση παγκοσμια

http://www.newegg.com/ =  541 θεση

http://www.pcmag.com/ = 810 θεση

γιατι μαλλον δε το ηξερες...τα sites που σου ειπα εχουν 1000 φορες μεγαλυτερη δυναμικοτητα απ αυτα που ειπες.

Συγκρινα merceds me ibiza γιατι mercedes = mac k dell και ibiza ειναι τα μηχανακια που μερικοι εχουν οπου μεσα εχουν βαλει 10 διαφορετικες μαρκες με σπασμενα windows και μετα αναρωτιουνται γιατι κρασαρει το πι σι ... :-D

Δημοσ.

^ανοιξες το θεμα για να τρολλαρεις ετσι?ελα παραδεξου το.

πηγαινε αγορι μου και αγορασε το asus.δικα σου ειναι τα χρηματα.αλλα μην υποτιμας την νοημοσυνη μας τουλαχιστον.αυτοι ξερουν....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...