Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα νομιζω πως θα με ''πεισετε'' για κομματι κομματι....αν και εχω καποιες φοβίες...σας ευχαριστω παντως για τις εως τωρα απαντησεις....(πειτε παντως και καμια γνωμη για το asus που σας εδειξα..)

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τελικα νομιζω πως θα με ''πεισετε'' για κομματι κομματι....αν και εχω καποιες φοβίες...σας ευχαριστω παντως για τις εως τωρα απαντησεις....(πειτε παντως και καμια γνωμη για το asus που σας εδειξα..)

Φίλο, τις ίδιες πιθανότητες έχουν να χαλάσουν και τα έτοιμα και τα κομμάτι-κομμάτι... καλό είναι αλλά η τελευταία σύνθεση είναι πολύ καλύτερη και φθηνότερη... και με τα 300 που περισσεύουν παίρνεις και οθονούλα αν θες.

Δημοσ.

Την ίδια ακριβώς σύνθεση με τον Passionate ετοίμαζα μόνο που αντι για kingston είχα βάλει Samsung Evo (ssd).

Όσον αφορά το Asus τώρα, όλα καλά όλα ωραία με τον i7-16gb ram-gtx 660 (που δε ξέρω αν σου χρειαστεί κιόλας η κάρτα αν δε κάνεις gaming) αλλά υπάρχουν τα αρνητικά που παίζουν ρόλο.

1) Δε ξέρεις τι μητρική έχει μέσα

2) Δε ξέρεις τι τροφοδοτικό έχει μέσα

3) Δεν έχεις εγγύηση για το κάθε κομμάτι ξεχωριστά, δηλαδή αν πάθει κάτι η κάρτα η εγγύηση καίγεται για όλο το σύστημα (διορθώστε με αν κάνω λάθος)

4) Το κουτί μπορεί να μην είναι ποιοτικό, χωρίς cable management κλπ με αποτέλεσμα να μην έχεις καλό airflow και ο cpu να ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του editing.

5) To κυριότερο, δεν έχεις SSD ο οποίος είναι must σε σύστημα του 2013 με budget τα 1200 ευρω γιατί θα δώσει άλλη "πνοή" στο σύστημά σου.

6) Γλυτώνεις λεφτά.

Αυτά που έχει το Asus (και πολύ καλύτερα, μειον την κάρτα) στα έχει δώσει ο Passionate με 400 ευρω λιγότερα και SSD.

Δημοσ.

Δεν μπορούμε να σου πούμε αν είναι καλός ή όχι γιατί δεν ξέρουμε τι έχει μέσα το έτοιμο pc. Πέρα από τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών τα υπόλοιπα δεν γνωρίζουμε τι μάρκα είναι όπως και τι τροφοδοτικό έχει. Επίσης το να στήσεις υπολογιστή κομμάτι κομμάτι σου εξασφαλίζει το ότι έχεις επιλέξει δοκιμασμένο hardware από πολλούς χρήστες και κορυφαίες μάρκες.

Εξάλλου εσύ τον υπολογιστή πάλι συναρμολογημένο θα τον παραλάβεις απλώς θα έχουμε προτείνει ότι θεωρούμε top για τις ανάγκες και το budget σου.

Η παραπάνω σύνθεση βγήκε στα 850€ και σου μένουν και 350€ ή να πάρεις μία high end κάρτα γραφικών (που δεν έβαλα επίτηδες) ή αν δεν παίζεις παιχνίδια να τα ρίξεις και σε ips οθόνη αν δεν έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

ειμαι απλα αντιθετος στο να χτισω εγω εναν υπολογιστη κομματι κομματι γιατι θεωρω πως οι ειδικοι π.χ της dell θα χτισουν στο εργοστασιο εναν καλυτερο υπολογιστη.Ολα τ άλλα είναι μπακαλίστικοι μεθόδοι και για να οικονομάνε οι διάφοροι.

Γι αυτο και οπως παρατηρω στο φορουμ ολοι σχεδον εχουν προβληματα (επειδη εχτισαν τον υπολογιστη απο μονοι τους).

Εχω εναν dell pentium 4  ο οποιος δε μου εχει παθει τιποτα και λειτουργει περιπου 20 ωρες το 24 ωρο με χρηση επεξεργασια βιντεο!

Τον εχω 5 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα! Απλα θελω πλεον ν ασχοληθω με hd βιντεο  γι αυτο και θελω να τον αλλαξω.

Εχω φιλους που εχτισαν υπολογιστες και εχουν συνεχως προβληματα.

Αν εσυ νομιζεις πως το χτισιμο ενος υπολογιστη απο εναν τεχνικο του ταδε καταστηματος ειναι καλυτερος απο τους επιστημονες τεχνικους μιας μεγαλης εταιριας καλα κανε κ πιστεψε το αλλά εχω άλλη άποψη.

Γιατι για τα mac δεν ακους ποτέ για προβληματα (πλην της οθονης του προηγουμενου μοντελου?) Επειδη ειναι ετοιμα μηχανηματα απο μια μεγαλη ποιοτικη εταιρια.

Μαλιστα το ειδαμε και αυτο οτι οι ετοιμοι ειναι καλυτεροι,να δουμε τι αλλο θα δουμε σε αυτη τη ζωη,

Δημοσ.

ειμαι απλα αντιθετος στο να χτισω εγω εναν υπολογιστη κομματι κομματι γιατι θεωρω πως οι ειδικοι π.χ της dell θα χτισουν στο εργοστασιο εναν καλυτερο υπολογιστη.Ολα τ άλλα είναι μπακαλίστικοι μεθόδοι και για να οικονομάνε οι διάφοροι.

Αν εσυ νομιζεις πως το χτισιμο ενος υπολογιστη απο εναν τεχνικο του ταδε καταστηματος ειναι καλυτερος απο τους επιστημονες τεχνικους μιας μεγαλης εταιριας καλα κανε κ πιστεψε το αλλά εχω άλλη άποψη.

Ένα δείγμα των λαμπρών επιστημόνων

0019b91ed7d111db282c13.jpg]foxconn-i.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Ετοιμαζα αρθρο αλλα με προλαβε ο Mikeasdf .

Για παραδειγμα βλεπεις 16ραμ αλλα μπορει να σου χουν βαλει την φθηνιαρικη.(βασικα σιγουρα πραγματα :P ετσι κερδιζουν λεφτα απο τα ετοιμα κουτια).Οποτε δεν μπορω να σου πω μια γνωμη για το κουτι διοτι τα μισα μας λενε.Σε γενικες γραμμες παντως την δουλεια σου λογικα την κανεις.

Καρτα γραφικων μπορει να βαλεις quadro ή firepro που ναι ιδικα για video editing αλλα κυριως εξαρταται απο τα προγράμματα που δουλευεις.Μπορεις να μην βαλεις τιποτα και να παιξεις με την καρτα της μητρικης αλλα μια καρτα γραφικων βοηθαει στις αναπαραγωγες βιντεο.

Και μην φοβασαι τους συναρμολογημενους δεν υπαρχει λογος.Για παραδειγμα ο αδερφος μου πηρε απο multirama(φαντασου!) 6 χρονια πριν και δουλευει ακομα κομπλε επειτα απο χρονια καψιματος.Γλυτωνεις λεφτα και βαζεις και τα καλυτερα.Δεν υπαρχει λογος να πας για ετοιμο!.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλο, τις ίδιες πιθανότητες έχουν να χαλάσουν και τα έτοιμα και τα κομμάτι-κομμάτι... καλό είναι αλλά η τελευταία σύνθεση είναι πολύ καλύτερη και φθηνότερη... και με τα 300 που περισσεύουν παίρνεις και οθονούλα αν θες.

οχι και οθονουλα με 300 ευρω ;)

http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+ultrasharp+u2412m

Δημοσ.

μαγκες ο υπολογιστης αυτος της asus κυκλοφορησε πριν 2 μηνες ! http://Link.png Site: www.asus.com/gr/Desktops/G10AC#overview   δειτε βιντεακι εδω

να παθετε πλακα - εχει τα παντα ολα <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/BwQz4fRBeYY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> νομιζω πως δεν ειδατε τα χαρακτηριστικα του..παρακαλω δειτε βιντεο κ πειτε μου αποψεις σας....γιατι τρελαινομαιιιιιιι :P
Δημοσ.

δεν εχω αποφασισει  γι αυτο σας ρωτησα - το βιντεο κ τα χαρακτηριστικα του σας κανουν να αλλαξετε την αρνητικη γνωμη που εχετε?

Δημοσ.

δεν εχω αποφασισει  γι αυτο σας ρωτησα - το βιντεο κ τα χαρακτηριστικα του σας κανουν να αλλαξετε την αρνητικη γνωμη που εχετε?

2-3 features είδα μόνο που δε τα λέει στο skroutz.Αν σε ενδιαφέρει να φορτίζεις ασύρματα συσκευές και να έχεις εκείνο που είναι και καλά πιο γρήγορο απο usb 3.0 και οχι να έχεις πιο οικονομικό και καλό σύστημα (απο την άποψη οτι θα γνωρίζεις τι έχεις μέσα) πάρτο.

Πάντως δες και κανα review πριν το πάρεις.

Κάτι μου λέει ότι έχεις έξυπνη σίτα σπίτι σου

Δεν κατάλαβα τι έχει η έξυπνη σίτα?

Μια χαρά δουλειά κάνει την έχω στο χωριό! :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...