dj.disquo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα guys! Λοιπόν έχω ενα vaio που παίζω μουσική, πρόσφατα έβαλα ενα ssd δίσκο και προς το παρόν του πέρασα ενα λειτουργικό windows 8.1 (να τα δω κιόλας) από τορρεντ, μέχρι δευτέρα τρίτη που περιμένω το recovery disc από τη sony. Αυτά λοιπόν τα windows δεν είναι activated. Υπάρχει καμία περίπτωση να πάω για δουλειά να ανοίξω το vaio και να μου πεί για να ανοίξει καντε activation η το μόνο θέμα με το activation είναι το customization στους users που δε σε αφήνει να κάνεις κτλπ.
thelos257 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα guys! Λοιπόν έχω ενα vaio που παίζω μουσική, πρόσφατα έβαλα ενα ssd δίσκο και προς το παρόν του πέρασα ενα λειτουργικό windows 8.1 (να τα δω κιόλας) από τορρεντ, μέχρι δευτέρα τρίτη που περιμένω το recovery disc από τη sony. Αυτά λοιπόν τα windows δεν είναι activated. Υπάρχει καμία περίπτωση να πάω για δουλειά να ανοίξω το vaio και να μου πεί για να ανοίξει καντε activation η το μόνο θέμα με το activation είναι το customization στους users που δε σε αφήνει να κάνεις κτλπ. Εδω φιλε μου απαγορευεται να δινουμε activate crack path κλπ δυστοιχως ψαξε απο κει που κατεβασες το τορρεντ ενεργοποιηητη για windows 8.1 και κατι θα βρεις ειμαι βεβαιος αν και ειναι νωρης ακομα.
dj.disquo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Α όχι δεν ζήτησα crack απλά θέλω να μάθω αν για μερικές μέρες μέχρι να παραλάβω το recovery dvd εάν μου κλειδώσουν τα windows. Αποφεύγω τα cracked γενικά λόγω stability δε με παίρνει να γίνει λάθος στη δουλειά μου!
thelos257 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Α όχι δεν ζήτησα crack απλά θέλω να μάθω αν για μερικές μέρες μέχρι να παραλάβω το recovery dvd εάν μου κλειδώσουν τα windows. Αποφεύγω τα cracked γενικά λόγω stability δε με παίρνει να γίνει λάθος στη δουλειά μου! Ολα τα windows απο τα xp ως τα 8 ειναι για 30 ημερες δοκιμαστικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα