Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλο το Insomnia.gr.Χτες έλαβα και εγώ την GT430 και πραγματικά έμεινα έκπληκτος από τις επιδόσεις τις.Όμως κατά την διάρκεια κάποιων δοκιμών που έκανα παρατήρησα περίεργα πράγματα.

1.Έκανα OC την κάρτα από 730Mhz σε 850Mhz και για κάποιο λόγο τα Replays (Όχι τα Instant Replays) του PES 2013 έγιναν πολύ πιο γρήγορα.Περίεργο δεν είναι;Όλο το παιχνίδι τρέχει σε κανονική ταχύτητα ενώ τα Replays τρέχουν σε ταχύτητα περίπου x2.

2.Το Crysis 2 σε 1280x720 με Advanced Settings τρέχει με πάνω από 30-35FPS και παρόλα αυτά όταν γυρνάω την κάμερα για παράδειγμα σαν να σκαλώνει κάπως.Φταίει μήπως η CPU (Intel Core 2 Duo E7200);Αυτό όμως το κάνει και σε χαμηλότερες αναλύσεις.

3.Στο Far Cry 3 ενώ σε 1280x720 με Low-Medium ρυθμίσεις τρέχει πολύ καλά όταν χαμηλώνω την ανάλυση τρέχει χειρότερα αντί να τρέχει καλύτερα.

Υ.Γ.Όλα τα παιχνίδια δοκιμάστηκαν στον υπολογιστή της περιγραφής

Δημοσ.

Η μητρική μου υποστηρίζει μέχρι Intel Core 2 Quad 2.6Ghz οπότε θα έβλεπα διαφορά αν αντί για τον CPU που έχω τώρα είχα τον Intel Core 2 Quad στα 2.6Ghz;

Δημοσ.

ρε φίλε η κάρτα σου είναι πολύ αδύναμη μήν ξοδέψεις τσάμπα λεφτά για επεξεργαστή δέν φταίει αυτός.Μου φαίνεται πολύ περίεργο οτι χαμηλώνεις ανάλυση και  πέφτουν οι επιδόσεις πάντως.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά μόλις πήγα την κάρτα στα εργοστασιακά ρολόγια όλα δουλεύουν πολύ καλύτερα.Τα σκαλώματα στο Crysis 2 βέβαια υπάρχουν αλλά σε μικρότερο βαθμό και το Far Cry 3 σε 1024x768 με Medium-High παίζει άψογα (35+ FPS).

Δημοσ.

Γιατί δεν είναι για Games;Εμένα μια χαρά μου φαίνεται και δεν κολλάει σε οποιοδήποτε παιχνίδι υπάρχει εδώ γύρω σε HD ανάλυση και Medium ρυθμίσεις (εκτός από Far Cry 3).

Δημοσ.

Γιατί δεν είναι για Games;Εμένα μια χαρά μου φαίνεται και δεν κολλάει σε οποιοδήποτε παιχνίδι υπάρχει εδώ γύρω σε HD ανάλυση και Medium ρυθμίσεις (εκτός από Far Cry 3).

Αν δεν με πιστευεις, στειλε ενα e-mail στην nvidia να ρωτησεις.

Η καρτα αυτη ειναι για να βλεπεις καμια ταινια στον υπολογιστη, να δουλευεις απλες εφαρμογες, και να παιζεις παιχνιδια που δεν εχουν απαιτησεις. Δεν ειναι gaming καρτα γραφικων...

Δημοσ.

Αν δεν με πιστευεις, στειλε ενα e-mail στην nvidia να ρωτησεις.

Η καρτα αυτη ειναι για να βλεπεις καμια ταινια στον υπολογιστη, να δουλευεις απλες εφαρμογες, και να παιζεις παιχνιδια που δεν εχουν απαιτησεις. Δεν ειναι gaming καρτα γραφικων...

Φίλε μου σε πιστεύω και το ξέρω ότι δεν είναι gaming κάρτα απλά λέω ότι σηκώνει οποιοδήποτε παιχνίδι σε χαμηλές αναλύσεις/ρυθμίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...