Eneekay Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους! Είμαι στην αγορά για τηλεόραση με χαμηλό budget, 32άρα. Έχει το Πλαίσιο σε προσφορά αυτή: http://www.plaisio.gr/Campaign/20131011-weekend-offer-turbo-x-tv.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20131011-weekend-offer-turbo-x-tv&NewsLetterActivate=001CC494BA801ED38C9EC3849BB34169 Την είδα από κοντά και μου άρεσε η εικόνα και τα χαρακτηριστικά. Η ερώτηση είναι, έχει κανείς εμπειρία με Turbo-X τηλεοράσεις; Αξίζει ή θα κλαίω τα λεφτά μου με το πέρας της εγγύησης; Κυρίως με ανησυχεί η πιθανότητα εύρεσης ανταλλακτικών και υποστήριξης μετά το τέλος της εγγύησης, οπότε αν έχετε κάποια εμπειρία, παρακαλώ να την μοιραστείτε! Τέλος, πιστεύετε ότι καλύτερα να έδινα κανά 50άρικο παραπάνω για επώνυμη μάρκα; Έχω δει μερικές LG, Samsung και Toshiba, αλλά να σας πω την αλήθεια η Turbo-X μου άρεσε ως εικόνα περισσότερο. Επίσης, η πωλήτρια υποστήριξε ότι τα πάνελ των Turbo-X είναι τα ίδια με αυτά που φοράν οι Toshiba. Τέλος πάντων, επειδή είμαι άσχετος με τηλεοράσεις και δεν ξέρω πώς να επιλέξω, καθώς και επειδή περιορίζομαι στο budget ότι βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 στα πόσα μέτρα απόσταση θα βλέπεις ? Να αγορασεις μια τηλεόραση με ανάλογα χαρακτηριστικά να έχει Γωνία θέασης 178, εγω θα προτιμουσα Site: SAMSUNG 32F5000 32'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eneekay Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Θα βλέπω στα 1,7 - 2,0 μέτρα. Αλλά δεν θέλω να πάω σε μεγαλύτερο μέγεθος για να πω την αλήθεια. Οι γωνίες είναι μικρές, σε έναν καναπέ μπροστά στην τηλεόραση. ΔΗλαδή θα έλεγα μικρότερη από 90 μοίρες από το κέντρο της τηλεόρασης (αν έτσι μετριέται). Επίσης, τώρα βλέπω σε προσφορά αυτήν εδώ, και για αυτή το σκέφτομαι να δώσω τα έξτρα, γιατί την είδα από κοντά και μου άρεσε πάρα πολύ: http://www.electronet.gr/ProductDetails/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%82/%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%82/led/TV%2032_apo__apo_%20LED%20LCD%2032L2333DG%20TOSHIBA.aspx Edit: Την έχει και το Eshop τόσο! Λέω να περιμένω βέβαια και για τα Crazy Sundays αύριο μπας και παίξει κάτι καλό. Ακόμα ενδιαφέρομαι βέβαια και για την Turbo-X λόγω κόστους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 δεν σου άρεσε η SAMSUNG ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eneekay Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 δεν σου άρεσε η SAMSUNG ? Σωστά! Ξέχασα να σου απαντήσω, συγνώμη! Δεν την έχωω δει από κοντά. Πιστεύεις ότι θα ήταν καλύτερα; Τώρα βλέπω ότι έχει και μια LG στην ίδια τιμή. Βέβαια, είχα πάει και είχα δει κάμποσες τηλεοράσεις, σε Πλαίσιο, Κωτσόβολο και Electro Net, και νομίζω ότι η Toshiba μου άρεσε περισσότερο από θέμα εικόνας. Αλλά ίσως φταίγαν οι ρυθμίσεις. Εσύ δηλαδή θα πρότεινες την Samsung; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 αμα θες ποιο εξειδικευμένες απαντήσεις Site: δες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πολύ καλή και οικονομική πρόταση η F5000 , πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 χαχαχα, η πωλήτρια είπε ότι φοράει πάνελ Toshiba?? Δηλαδή η Toshiba κατασκευάζει Πάνελ??? Ο καθένας λέει ότι θέλει γιά σπρώξει... Η turbo-x είναι αποκλειστική εισαγωγή του πλαισίου. Άρα τους αφήνει πολύ κερδοφορία. Λογικό να την προτείνουν. Όχι όμως να λέμε ότι να ναι...Λίγος επαγγελματισμός δεν βλάπτει.. Κατά πάσα πιθανότητα φοράει πάνελ στην καλύτερη από την ταιβανεζικη Αυο. Μπορεί όμως κσι κινεζικό Ptv. The risk is yours.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eneekay Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μετά από πολύ σκέψη και αρκετή έρευνα αγοράς, και καθώς απέκτησα και κάποια έξτρα χρήματα, κατέληξα και αγόρασα την Toshiba 32L2333, 32", Full HD. Και ως τώρα η επιλογή μου φαίνεται πολύ καλή. Η εικόνα είναι 1 επίπεδο πάνω από τις LG και Samsung στην ίδια κατηγορία τιμών (τουλάχιστον όπως τις είδα όπου ήταν στημένες για επίδειξη, και πήγα σε 3-4 καταστήματα, οπότε πιθανώς δεν είχαν παντού τις ίδιες ρυθίσεις). Για όποιον θέλει να πάει στην γειτονιά των 300 ευρώ θα την πρότεινα. Σε ότι αφορά τις Turbo-X, επειδή και γω άκουσα πολλές παπαριές από τους πωλητές, και επειδή τις φοβάμαι καθώς είναι Turbo-X, τις απέρριψα. Το μόνο που είχαν παραπάνω και ίσως να είναι χρήσιμο είναι το ενσωματωμένο PVR, αλλά δεν νομίζω ότι δικαιολογεί τις τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Η εικόνα είναι 1 επίπεδο πάνω από τις LG και Samsung στην ίδια κατηγορία τιμών (τουλάχιστον όπως τις είδα όπου ήταν στημένες για επίδειξη, και πήγα σε 3-4 καταστήματα, οπότε πιθανώς δεν είχαν παντού τις ίδιες ρυθίσεις). Για όποιον θέλει να πάει στην γειτονιά των 300 ευρώ θα την πρότεινα. :shock: OYTE KAN ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ. Θα σε στενοχωρησω αλλα γι'αυτο το λογο μπαινεις εδω μεσα για να παρεις γνωμες και το πιο σημαντικο συμβουλες. Δει ειδα ομως ν'ακουσες καμια. 1.http://www.skroutz.gr/s/3006133/Samsung-UE32F5000.html Φθηνοτερη και καλυτερη απο πολλες αποψεις αλλα καλυτερα να μην το αναλυσουμε παλι γιατι τα εχουμε πει πολλες φορες για την συγκεκριμενη. 2.http://www.skroutz.gr/s/3005732/Samsung-UE32F6100.html Αφου πηρες καποια χρηματα παραπανω επρεπε να πας καρφι σ'αυτην που την θεωρω μια απο τις καλυτερες 32αρες.Την εχουν παρει αρκετα παιδια απο εδω μεσα κι εχουν πει τα καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα