NeOSL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα .Πρόβλημα με αναβάθμιση από windows 8 σε windows 8.1 κάνοντας click στον αντίστοιχο εικονίδιο του windows store . Ξεκίνησε να κατεβάζει από internet , και η μπάρα να φορτώνει βασανιστικά αργά . Mετά από 6 (!) ώρες downloading ξεκινάει η εγκατάσταση και κάποια στιγμή .. ΤΣΟΥΠ .. μπάλες ! (βλ. εικόνα α) Μετά από καμιά δεκαριά "δοκιμάστε ξανά" και ακύρωση εγκατάστασης" , βαρέθηκα . έψαξα γούγκλη , τσέκαρα windows update και είναι οκ , έπαιξε CCleaner τα πάντα όλα , καθαρισμός αρχείων από "εκκαθάριση δίσκου" , WSRESET για καθαρισμό cache του store , disable antivirus και ανάμεσα σε όλα αυτά έπαιζε restart . Μπάλες .. μπάλες .. μπάλες !!! Έχει μουλαρώσει και συνέχεια μου πετάει τον ίδιο κωδικό σφάλματος . Έχει συναντήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα ? Και αν ναι , πώς το έλυσε ? ή τι έχει κάνει μέχρι στιγμής ? Τα windows είναι αυθεντικά . Θενκς ! a.bmp
santokan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εγκατέστησε πρώτα όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις απο το windows update και δοκίμασε ξανά.
NeOSL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Θενκς . Το έχω ήδη δοκιμάσει αυτό . "τσέκαρα windows update και είναι οκ" . Κάτι άλλο δοκιμάζω τώρα , ίσως το λύσει . Αν παίξει , θα δώσω την λύση σε λίγο . Με σάλιο και υπομονή .... Έπαιξε τελικά ! Απεγκατάσταση ενημέρωσης KB2871389 Restart Windows update Εγκατάσταση KB2871389 Restart Store , αναβάθμιση win8.1 , και δούλεψε μετά από 2-3 προσπάθειες !!! Δεν ξέρω αν η λύση είναι ΜΟΝΟ αυτό που μόλις έγραψα ή αν έπαιξαν ρόλο και τα προηγούμενα βήματα (ccleaner, εκκαθάριση δίσκου, wsreset, disabled antivirus κτλ) , πάντως το πρόβλημα μου λύθηκε . Ελπίζω να λύσει και σε άλλους αν εμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα