Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αναβαθμίσω το pc της υπογραφής μου αλλά δυστυχώς λόγω κρίσης δεν έχω λεφτά και δεν θέλω να τα πετάξω κίολας.

Τι θα κρατήσω Από το pc μου  μου θα κρατήσω τροφοδοτικό,σκληρό δίσκο ,αναγκαστικά καρτα γραφικών dvd writer επίσης έχω ήδη οθόνη και περιφερειακά αρά δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο.

χρήση:Ταινίες ,internet ,μέτριο gaming και προγραμματισμός

budget :150 πολύ αυστηρά μέχρί 180

στην ουσία χρειάζομαι μητρική,επεξεργαστή και ίσως ram αν και ίσως μπορώ να δανειστώ από κανένα φίλο μου...

Περιμένω τις προτάσεις σας

επίσης εχώ βρει από αγγελία επεξεργαστή intel core 2quad Q9550 ,μητρική ASUS και 2 gb ram ddr3 στα 120 ευρώ αξίζει ή είναι παρωχημένης τεχνολογίας?

Δημοσ.

η μητρικη σου περνει και τετραπυρηνους.

οποτε το να βρεις κανεναν Q6600 με κανενα 50ρικο ειναι μια καλη ιδεα.

απο μνημη εισαι καλα.σκεψου την προσθηκη ενος ssd.πουλα και τον επεξεργαστη σου να ελλατωσεις την χασουρα.

γνωμη μου,δεν αξιζει το σετακι που λες.οχι λογω τιμης αλλα λογω οτι μπορεις να βρεις 1 τετραπυρηνο για εσενα και να εισαι κομπλε.

Δημοσ.

O Q6600 είναι από τους πιο αργούς 4πύρηνους επεξεργαστές και ακλοκάριστος να είναι το πολύ 20% πιο γρήγορος από τον intel core 2 duo E7500 ,επίσης θέλω να κάνω μια αναβάθμιση που να αξίζει και να μην πετάξω τα λεφτά μου άδικα.Από καινούρια συστήματα μέχρι 180 ευρώ ,εστώ μόνο μητρική και επεξεργαστής τι μπορείτε να προτείνετε?Οσό για τις μνημές μπορώ να έχω δανικές ddr3 και έχω και κάτι ξεχασμένες στο εξοχικό μου επίσης ddr3...

Δημοσ.

O Q6600 είναι από τους πιο αργούς 4πύρηνους επεξεργαστές και ακλοκάριστος να είναι το πολύ 20% πιο γρήγορος από τον intel core 2 duo E7500

Χλωμο πολυ, να ειναι μονο τοσο..!

:shifty:

Cinebench 11.5 => E7500 ~1.76

Cinebench 11.5 => Q6600 ~2.73

Δημοσ.

οκ το παίρνω πίσω τότε πιο παλιά σε ένα παιδί που χα δώσει μια κάρτα γραφικών 5770 και το είχε overclockarei και λίγο είχαμε σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα σε benchmarks για αυτό έβγαλα αυτή την γνώμη .....

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αναβαθμίσω το pc της υπογραφής μου αλλά δυστυχώς λόγω κρίσης δεν έχω λεφτά και δεν θέλω να τα πετάξω κίολας.

στην ουσία χρειάζομαι μητρική,επεξεργαστή και ίσως ram αν και ίσως μπορώ να δανειστώ από κανένα φίλο μου...

Περιμένω τις προτάσεις σας

Χρειαζεσαι εναν "σχετικα φθηνο" Q9300, απο ebay & καθαρισες με αναβαθμιση B)

http://www.ebay.co.uk/dsc/CPUs-Processors-/164/i.html?_sop=15&_from=R40&LH_TitleDesc=1&_nkw=q9300&LH_BIN=1#save

Δημοσ.

ok θα ξανανοίξω το θέμα με τα προβλήματα μπας και βρω άκρη και κρατήσω το υπάρχον και απλά αλλάξω επεξεργαστή!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...