TirkaS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Έχω τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αυτές τις 2 κάρτες για ένα Core2Duo E6750 σύστημα με 4Gb DDR2 Ram. Η ερώτηση είναι ποια να επιλέξω. Θα μπορέσει η 7870 να βγάλει όλη τη δύναμή της ή να αρκεστώ στη πιο συντηρητική 5870? Η ίδια ερώτηση ισχύει και για τη 2η φυσικά. Ευχαριστώ
Fulgore1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τι ακριβως επιλογες εχεις μεταξυ των δυο καρτων και τι τροφοδοτικο εχεις?
Mikeasdf Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Και οι 2 θα τρώνε bottleneck απο αυτό το cpu.Αν μπορείς να τις πάρεις δωρεάν εννοείται την 7870. Απάντησε και σε αυτό που σε ρώτησε ο fulgore όμως.
TirkaS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Το τροφοδοτικό είναι 450W Sharkoon και απλά αυτές οι 2 κάρτες ήδη κάθονται και έχω τη δυνατότητα να βάλω μία πάνω στο συγκεκριμένο πύργο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια 8800gt πάνω την οποία διατίθεμαι να αλλάξω. Γενικά θα ήθελα κάποια σχόλια πάνω στις διαφορές μεταξύ των τριών σε αυτό το cpu. Χρήση gaming καθαρά. Υπάρχει και σκέψη για μερική αναβάθμιση αλλά προσπαθώ να το αποφύγω.
Cloud_7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Θα φας τρελή μπουκάλα από τον επεξεργαστή όποια από τις 2 και να βάλεις. Μια νορμάλ επιλογή θα ήταν μέχρι 7730 το πολύ, ή 7750 αν του κάνεις OC. Σκέψου να αναβαθμίσεις το cpu.
JimRdesign Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 εγώ με διπύρηνο ι3 δέν τρώω μπουκάλα με την 760gtx που είναι πιό δυνατή κάρτα απο αυτές που λές.Ακόμα και στο βαρύ crysis 3 o cpu δέν προλαβαίνει να πάει στο 100% καθώς η κάρτα τερματίζει πιο γρήγορα.Γενικά τα παιχνίδια επιβαρύνουν πιό πολύ τις κάρτες γραφικών και όχι τις cpu.Δέν αποκλείεται να φάς μπουκάλα με τον επεξεργαστή που έχεις αλλα βελτιώσεις θα δείς σίγουρα με καλύτερη κάρτα μήν ανησυχείς.
Millennium Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πόσο τις έχεις βρει τις κάρτες και σε τι κατάσταση ,με τι εγγύηση; Bottleneck θα έχεις.Αλλού λιγότερο,αλλού περισσότερο ανάλογα και το παιχνίδι,την ανάλυση και τις ρυθμίσεις.
cabdik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Το τροφοδοτικό είναι 450W Sharkoon και απλά αυτές οι 2 κάρτες ήδη κάθονται και έχω τη δυνατότητα να βάλω μία πάνω στο συγκεκριμένο πύργο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια 8800gt πάνω την οποία διατίθεμαι να αλλάξω. Γενικά θα ήθελα κάποια σχόλια πάνω στις διαφορές μεταξύ των τριών σε αυτό το cpu. Χρήση gaming καθαρά. Υπάρχει και σκέψη για μερική αναβάθμιση αλλά προσπαθώ να το αποφύγω. αφου τις εχεις και τις 2.., και καθονται....... εννοειται θα βαλεις την 7870, διοτι αφενος ειναι η πιο καινουρια, αφετερου θα εχεις καλυτερη διαχειριση ενεργειας..! η 5870 καιει πολυ...!!!!!
TirkaS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πόσο τις έχεις βρει τις κάρτες και σε τι κατάσταση ,με τι εγγύηση; Bottleneck θα έχεις.Αλλού λιγότερο,αλλού περισσότερο ανάλογα και το παιχνίδι,την ανάλυση και τις ρυθμίσεις. Υπάρχει κάποιος ενδεικνυόμενος τρόπος να μετρήσω πόσο μου κόβει το υπόλοιπο σύστημα αν βάλω τις κάρτες επάνω;; Ένα τεστ με την 5870 θέλω να το κάνω για αρχή. 1920x1080 θα είναι η ανάλυση και οι ρυθμίσεις όσο τραβάει το κάθε game για 25-30 fps. Απλά μη μπερδεύεστε δε θα αγοράσω τις κάρτες, η μία δικιά μου και η άλλη είναι φίλου. Σε εξαίρετη κατάσταση απλά κάθονται. Θέλω να αποφύγω να πληρώσω για αναβάθμιση γιατί είναι δευτερεύον pc αλλά πάλι έχω σκοπό να το χρησιμοποιήσω. 1
chillbill Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Την 7870! Είχα κι εγώ Core2Duo μέχρι πριν 3 μήνες και είχα αγοράσει την 7870 Sapphire, δεν ξέρω αν της κοβόταν δύναμη κάπου κτλ,αλλά το μηχάνημα σε παιχνίδια πετούσε, έγινε αγνώριστο. Και να μη την είχες αξίζει να δώσεις λεφτά για να την πάρεις (ΝΑΙ, και σε αυτο το "παλιό" pc..) ! π.χ. Tomb Raider (το φετινό!) σε high, 1920x1080 , 60fps.. (με τον Core2duo e8400 και 4gb ddr2 @800ΜΗζ κι εγώ!) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα