Xvipes Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, σήμερα μου είπαν στη δουλειά μου ότι θα μου πληρώσουν σεμινάριο για mobile developer. Υπάρχει κάποιο active αυτό τον καιρό? Δε με πειράζει αν είναι για iOS ή για android μόνο(καλύτερα και για τα 2 μαζί). Δε θέλω να ξεκινήσετε να προτείνεται λύσεις για μόνος μου,αυτά τα έχω ήδη ξεκινήσει(π.χ τα tutorials του thenewboston), απλά με ενδιαφέρει γιατί τα βάζουν άλλοι τα λεφτά οπότε δε με χαλάει.
mtsouk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 http://www.bignerdranch.com/ Είναι όμως στην Ολλανδία.
Xvipes Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μπα κάτι σε Αθήνα ψάχνω.Πλάκα πλάκα σήμερα που το android και γενικά το mobile application έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι δυνατόν να μην υπάρχουν workgroups?
papahlamidas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μπα κάτι σε Αθήνα ψάχνω.Πλάκα πλάκα σήμερα που το android και γενικά το mobile application έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι δυνατόν να μην υπάρχουν workgroups? Εάν θες δοκίμασε το http://www.teamtreehouse.com μπορείς να το δοκιμάσεις για έναν μήνα δωρεάν. Δεν έχει μόνο Android βέβαια αλλά για αρχή είναι καλό και σε βάζει στο πνεύμα. Εάν μετά θες να συνεχίσεις είναι 25$ το μήνα. Εγώ το ξεκίνησα και τώρα συνεχίζω και άλλα μαθήματα. Βέβαια όλα είναι θέμα επανάληψης. Για να πεις ότι τώρα φτιάχνω ότι θέλω μόνος μου πρέπει να διαβάσεις και να ασχοληθείς και μόνος σου εκτός των Project που προσφέρει.
Xvipes Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά όπως καταλαβαίνετε δε ζητάω κάτι διαφορετικό από αυτό που είπα στην αρχή. Σεμινάρια ή workshops(το ίδιο δεν είναι? ) που να γίνονται στην Αθήνα. Π.χ σαν αυτό εδώ.Είχα πάει στο αντίστοιχο για java και ήταν πάρα πολύ καλό, αλλά δυστυχώς τώρα δεν έχει για mobile.Τους έχω στείλει μήνυμα και περιμένω απάντηση αλλά δε το βλέπω να ξαναγίνεται τώρα σύντομα. Τα online tutorials τα έχω βρει και εγώ αλλά αυτό είναι κάτι που το κάνω ήδη και στο δικό μου χρόνο.
theodoros8 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Πες τους να σε στειλουν εδω: http://www.masterd.gr/courses/partners.action Αθήνα: Μιχαλακοπούλου 113 – Τ.Κ.:115 27 - Τηλ.: 800 500 2222 - Fax: 210 7480607 500 2222 - Fax: 210 7480607
Xvipes Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Το είχα βρει και εγώ αυτό από το google αλλά στη λίστα με τα σεμινάρια δεν αναφέρει για mobile developer τίποτα. Θα τους πάρω τη Δευτέρα να ρωτήσω.Πιστεύω πως είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή, δυστυχώς.
theodoros8 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δεν είναι σεμιναρια αλλα νομιζω πως μπορεις να το πασαρεις ως σεμιναρια στην εταιρια σου. Καλη τυχη. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ανάπτυξη εφαρμογών σε Android Τεχνικός Δικτύων CCNA (Cisco Certified Network Associate) 1
Xvipes Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τελικά "Δεν μου αρέσει" το ποστ σου Εξηγούμε, στην εταιρεία έχουμε voip αλλά σε τηλέφωνα που είναι από 800 xxx xxxxxx δε μπορούμε να καλέσουμε, οπότε είπα να τους στείλω ένα email. Ε όσο και να έψαξα δε βρήκα κανένα email πουθενά, μόνο την κλασική φόρμα επικοινωνίας. Πραγματικά μου φαίνεται ότι μόνο σοβαρή εταιρεία δε πρέπει να είναι αυτή. Περιμένω να μου πουν μια προσφορά από ένα άλλο Site: site Μεγάλη απογοήτευση πάντως γενικά. 1
PC_MAGAS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ίσως στο GDG (Google Developer Group) της Αθήνας να κάνουν κάποτε κανένα σεμινάριο.... Αλλά για Ubuntu touch μπορείς να αρχίζεις να μαθαίνεις C++ και Qt/QML αλλά και HTML5 με js παίζει σε κινητά ειδικά σε Ubuntu phone και Firefox OS. Αρα μια καλή ιδέα είναι να στραφείς σε ΗΤΜΛ5 KAI Javascript που υπάρχουν πολλά tutorial και είναι σχετικά εύκολο. Ακόμη και standart java να μάθεις μετά μπορείς να πας σε Android development το API αλλάζει πάλι μόνο σε μερικά σημεία. Έτσι δεν χρειάζονται σεμινάρια.
theodoros8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τελικά "Δεν μου αρέσει" το ποστ σου Εξηγούμε, στην εταιρεία έχουμε voip αλλά σε τηλέφωνα που είναι από 800 xxx xxxxxx δε μπορούμε να καλέσουμε, οπότε είπα να τους στείλω ένα email. Ε όσο και να έψαξα δε βρήκα κανένα email πουθενά, μόνο την κλασική φόρμα επικοινωνίας. Πραγματικά μου φαίνεται ότι μόνο σοβαρή εταιρεία δε πρέπει να είναι αυτή. Περιμένω να μου πουν μια προσφορά από ένα άλλο Site: site Μεγάλη απογοήτευση πάντως γενικά. τοτε μακρυα!!! αστο.
albNik Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Το android ειναι μόλις 4-5 ετών, δεν εχει ωριμασει αρκετά στην Ελλαδα ακομη, συνεπώς μην περιμένεις να βρεις μέντορες. Για τεχνολογίες .ΝΕΤ που εχει πάνω δεκαετία, υπαρχει ελληνικο φόρουμ στο οποιο γραφουν και "καθηγητές" σεμιναρίων. Οι απαντησεις τους σε "λιγο" δυσκολοτερες ερωτήσεις, τους εκθέτουν αρνητικά.
Xvipes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ίσως στο GDG (Google Developer Group) της Αθήνας να κάνουν κάποτε κανένα σεμινάριο.... Αλλά για Ubuntu touch μπορείς να αρχίζεις να μαθαίνεις C++ και Qt/QML αλλά και HTML5 με js παίζει σε κινητά ειδικά σε Ubuntu phone και Firefox OS. Αρα μια καλή ιδέα είναι να στραφείς σε ΗΤΜΛ5 KAI Javascript που υπάρχουν πολλά tutorial και είναι σχετικά εύκολο. Ακόμη και standart java να μάθεις μετά μπορείς να πας σε Android development το API αλλάζει πάλι μόνο σε μερικά σημεία. Έτσι δεν χρειάζονται σεμινάρια. Web Developer είμαι αυτή τη στιγμή(γνωρίζω λίγο html5 και αρκετή js) και ευτυχώς έχω καλούτσικες γνώσεις Java. Ήδη κάνω τα βίντεο του Site: TheNewBoston αλλά έχοντας πάει σε σεμινάριο Java πέρυσι ξέρω ότι αν είναι ίδιας ποιότητας θα μάθω πάρα πολλά σε λίγο χρόνο(βασικός ο χρόνος), πόσο μάλλον τώρα που μου τα πληρώνουν κιόλας. Τώρα είδα το σίτε τους αλλά και αυτό δεν έχει κάτι κοντά που θα κάνουν(και τα περισσότερα είναι για φοιτητές only)
PC_MAGAS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Web Developer είμαι αυτή τη στιγμή(γνωρίζω λίγο html5 και αρκετή js) και ευτυχώς έχω καλούτσικες γνώσεις Java. Ήδη κάνω τα βίντεο του Site: TheNewBoston αλλά έχοντας πάει σε σεμινάριο Java πέρυσι ξέρω ότι αν είναι ίδιας ποιότητας θα μάθω πάρα πολλά σε λίγο χρόνο(βασικός ο χρόνος), πόσο μάλλον τώρα που μου τα πληρώνουν κιόλας. Τώρα είδα το σίτε τους αλλά και αυτό δεν έχει κάτι κοντά που θα κάνουν(και τα περισσότερα είναι για φοιτητές only) Άρα μπορείς να κάνεις apps για Firefox OS και Ubuntu phone. Java δεν χρειάζεσαι σεμινάριο απλά ενασχολήσου μόνος σου πιστεύω αν έχεις τα βασικά για OO programming τότε μπορείς να την μάθεις αρκετά γρήγορα.
Xvipes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αν μιλάμε για προγραμματισμό τότε με το τρόπο που το λες δε χρειάζεται κανείς και πουθενά σεμινάρια. Δεν έχεις άδικο μεν αλλά ίσως δε το έδωσα και εγώ κατανοητά: Μου προσφέρουν ΤΣΑΜΠΑ σεμινάρια για mobile developing Μπορώ δε μπορώ να τα μάθω μόνος μου, το να πάω σε ένα σεμινάριο, όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι (από άποψη ωρών), δε νομίζω να με χαλάει.Δε νομίζω να χαλάει κανέναν.Άσε που σίγουρα στο σεμινάριο θα τα μάθω πιο γρήγορα από ότι μόνος μου(με την εμπειρία που είχα από το προηγούμενο που πήγα μιλάω πάντα). Μιλάω με χαβαλέ και καλή διάθεση, δε θέλω να παρεξηγηθώ με τα μεγάλα γράμματα πιο πάνω και ήδη σας ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα