runner69 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Εγγυηση 2ο χρονο απο το καταστημα οπως οριζει ο νομος για οποιοδηποτε προιον.. Ειτε ειναι αυτοκινητο, ειτε κινητο, ειτε καλωδιο.. Η αππλ καλα κανει και δινει 1 χρονο, οπως η hp κι οι μισες εταιρειες τεχνολογιας.. Το 4αρι με ios7 δεν το εχω δει, αλλα στο 6 πεταγε.. Οπο Sent from my iPhone using Insomnia Αυτος ο 2ος χρονος "εγγυησης" απο το καταστημα ειναι αλλο πραγμα απο την κλασικη εγγυηση που ξερουμε. Τα εχουμε αναλυσει στα link που δινω εδω. Οταν σου δινουν 1 χρονο εγγυηση τοτε εχεις 1 χρονο εγγυηση. Αν σου παθει κατι το δευτερο χρονο θα το κλαις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 δλδ κολλανε κ βγαζουν σημα low memory αν τα πιεσετε,αστεια πραματα.. . Καινουργια ουρμπανια αυτη. 1
sotiris123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αυτος ο 2ος χρονος "εγγυησης" απο το καταστημα ειναι αλλο πραγμα απο την κλασικη εγγυηση που ξερουμε. Τα εχουμε αναλυσει στα link που δινω εδω. Οταν σου δινουν 1 χρονο εγγυηση τοτε εχεις 1 χρονο εγγυηση. Αν σου παθει κατι το δευτερο χρονο θα το κλαις. η εγγυηση ειναι δυο χρονια και ασε τα καταστηματα να λενε οτι θελουνε. υπαρχουν πολλα ατομα που εγινε αντικατασταση με ανακατασκευασμενο το 2ο χρονο... επισης στην αρβατο δεν πανε ολα τα ιφονε αλλα τα ιφονε της βονταφονε. στο γερμανο της κοσμοτε στην infoquest του εξωτερικου(ευρωπαικης ενωσης μονο μου φαινετε). οσο για τη προσοφρα προφανως και ειναι προσφορα αφου πωλειτε χαμηλοτερα απο αλλα καταστηματα. αν αξιζει η οχι ειναι αλλη συζητηση.. εγω θα εδινα κατι παραπανω κ θα πηγαινα σε 4ς(πειτε με κομπλεξικο αλλα δε μ αρεσει το ανδροιδ και δε θελω να παρω). το ιος7 σε 4αρι ειναι μεν βαρυ αλλα οχι οτι σε κοβει σε δυνατοτητες.. σα κατοχος ποτε δε μ εχει κρασαρει ποτε δε μ εχει κανει ρεσταρτ, ποτε δεν εχει βγαλει μνμ για μεμορυ(πρωτη φορα το ακουσα εδω μεσα κιολας)
disqualified Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μας δουλευεις ετσι;Εχεις πιασει στα χερια σου iphone 4 με ios7;Λαγκαρει τρελα. Νταξει 300 ευρω για μονοπυρινο με 512 mb ram ειναι κλεψια. Κι απο ποτε η Apple δινει 2 χρονια εγγυηση;Και συν ακομα ενα; όχι κλεψιά είναι να παίρνεις μια ναυαρχίδα με το που πρωτοβγαίνει και να μην έχεις υποστήριξη. Δηλαδή αφου δωσεις τα χρηματα να μην παίρνεις αυτό που πλήρωσες και όχι να πληρώσεις για κάτι που ξέρεις ακριβώς τι παίρνεις. Ακριβό ναι αλλά κανεις δε σε αναγκάζει να το αγοράσεις και δεν πρόκειται για είδος πρώτης ανάγκης 1
runner69 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 η εγγυηση ειναι δυο χρονια και ασε τα καταστηματα να λενε οτι θελουνε. υπαρχουν πολλα ατομα που εγινε αντικατασταση με ανακατασκευασμενο το 2ο χρονο... Δεν συνηθιζω να πιστευω και να γραφω οτι μου λενε τα καταστηματα. Για να γραφεις αυτα τα πραγματα δειχνει οτι δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις τα Link που παρεθεσα, κατι που θα σε συμβουλευα να κανεις. Το τι μπορει να γινει μετα απο πιεση εχει μεγαλη διαφορα απο τα δικαιωματα που εχουμε.
Fronimitis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 όχι κλεψιά είναι να παίρνεις μια ναυαρχίδα με το που πρωτοβγαίνει και να μην έχεις υποστήριξη. Δηλαδή αφου δωσεις τα χρηματα να μην παίρνεις αυτό που πλήρωσες και όχι να πληρώσεις για κάτι που ξέρεις ακριβώς τι παίρνεις. Ακριβό ναι αλλά κανεις δε σε αναγκάζει να το αγοράσεις και δεν πρόκειται για είδος πρώτης ανάγκης Για ποια υποστηριξη μιλας;Και σε ποια ναυαρχιδα δεν παιρνεις αυτο που πληρωσες;Δωσε ενα παραδειγμα.
sotiris123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 δε καθησα να διαβασω τα θεματα γτ ειναι για γενικα θεματα οχι για το ιφονε. εδω περα μιλαμε για την εγγυηση που υπαρχει στα ιφονε. να σ στειλω ενα λινκ απο αλλο φορουμ(σχετικα με ιφονε) που ανθρωποι εχουν βρει το δικιο τους(γιατι απο τη στιγμη που ο νομος οριζει εγγυηση 2 χρονια ειναι δικαιωμα σου). σου βαζω ενα απλο λινκ τι λεει η ιδια η αππλεhttp://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/ εγγυηση 2 ετη. ενα απο την αππλε και ενα απο τους πωλητες η εισαγωγης δε ξερω πιος θα εχει την εφθυνη.. οποτε ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου τα 2 χρονια εγγυηση.... εδιτ: παντως γενικα μιας και βρισκομαστε ελλαδα και δεν υπαρχει αππλε στορε θα πρεπει να τρεξεις και να ασχοληθεις για να το περασεις αλλα σιγουρα δε θα κλαις τα λεφτα σου αν ασχοληθεις..
runner69 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 δε καθησα να διαβασω τα θεματα γτ ειναι για γενικα θεματα οχι για το ιφονε. εδω περα μιλαμε για την εγγυηση που υπαρχει στα ιφονε. να σ στειλω ενα λινκ απο αλλο φορουμ(σχετικα με ιφονε) που ανθρωποι εχουν βρει το δικιο τους(γιατι απο τη στιγμη που ο νομος οριζει εγγυηση 2 χρονια ειναι δικαιωμα σου). σου βαζω ενα απλο λινκ τι λεει η ιδια η αππλεhttp://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/ εγγυηση 2 ετη. ενα απο την αππλε και ενα απο τους πωλητες η εισαγωγης δε ξερω πιος θα εχει την εφθυνη.. οποτε ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου τα 2 χρονια εγγυηση.... εδιτ: παντως γενικα μιας και βρισκομαστε ελλαδα και δεν υπαρχει αππλε στορε θα πρεπει να τρεξεις και να ασχοληθεις για να το περασεις αλλα σιγουρα δε θα κλαις τα λεφτα σου αν ασχοληθεις.. Οντως τα λεει και η ιδια η apple αλλα δυστυχως τα παρερμηνευουν οσοι δεν γνωριζουν στοιχειωδη νομικα πανω στο θεμα. Για αυτο σου ξαναλεω διαβασε τα link που παρεθεσα. Τα ιδια θα ισχυουν νομικα ειτε ειναι το iphone είτε οποιοδηποτε αλλο προιον με 1 χρονο εγγυηση.
sotiris123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 τι να παρερμυνευσεις? δε λεει οτι σ παρεχετε 2 χρονια εγγυηση απο το καταστημα πωλησης? νομοθεσια δεν ειναι? εκτος αν τα καταστηματα ειναι πανω απο το νομο... τεσπα αμα εσενα σ χαλασει κατι μετα απο ενα χρονο μπορεις να πληρωσεις να το φτιαξεις εγω θα το κυνηγουσα... αμα καποιος εχει παρομοιο προβλημα ασ μου στειλει πμ να του στειλω λινκ πως να κινηθει απο αλλο φορουμ απο δικηγορο. δε το ανεβαζω εδω μιας και δεν το εχω φτιαξει εγω και δε ξερω κατα ποσο ο δημιουργος του θελει να δημοσιευθει κ σε αλλα φορουμ...
runner69 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 τι να παρερμυνευσεις? δε λεει οτι σ παρεχετε 2 χρονια εγγυηση απο το καταστημα πωλησης? νομοθεσια δεν ειναι? εκτος αν τα καταστηματα ειναι πανω απο το νομο... τεσπα αμα εσενα σ χαλασει κατι μετα απο ενα χρονο μπορεις να πληρωσεις να το φτιαξεις εγω θα το κυνηγουσα... αμα καποιος εχει παρομοιο προβλημα ασ μου στειλει πμ να του στειλω λινκ πως να κινηθει απο αλλο φορουμ απο δικηγορο. δε το ανεβαζω εδω μιας και δεν το εχω φτιαξει εγω και δε ξερω κατα ποσο ο δημιουργος του θελει να δημοσιευθει κ σε αλλα φορουμ... Χωρις παρεξηγηση αλλα δεν εχω το χρονο να καθομαι να εξηγω στον καθενα ξεχωριστα για να πω αυτα που ηδη εχουμε απαντησει σε αλλα thread επειδη βαριουνται καποιοι να τα διαβαζουν.
sotiris123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 μα δεν αφορουν το ιφονε αυτα που εχεις βαλει.. σου παραθετω και το θεμα του ινσομνια για τις διαμαχες στην ιταλια που ειχε η αππλε και εχασε...http://www.insomnia.gr/_/articles/apple/apple/%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B7-apple-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9-r4025 και κλεινει το θεμα ετσι Όπως φαίνεται, το θέμα δεν τελειώνει εδώ αφού η Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει ζητήσει από χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να την ενημερώσουν για το αν η Apple παραβιάζει τη νομοθεσία για τη διετή δωρεάν εγγύηση στις χώρες τους. το λεει ξεκαθαρα.. δεν εχω κατι να παρανοησω ουτε υπαρχει λογος να διαβασω καθε ενα θεμα για διαφορες εταιριες ξεχωριστα... οταν ειχε χρειαστει για το ιφονε να ασχοληθω τι παιζει με την εγγυηση διαβασα και κατεληξα οτι στα ιφονε ειναι 2 χρονια... και αν μ ξανατυχει προβλημα θα το τρεξω.. χιλιες φορες να μεινω ενα μηνα χωρις κινητο παρα να πληρωσω 300αρα επειδη η αππλε δε προσεχει τα κουμπια κλειδωματος και χαλανε στο χρονο...
runner69 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 μα δεν αφορουν το ιφονε αυτα που εχεις βαλει.. σου παραθετω και το θεμα του ινσομνια για τις διαμαχες στην ιταλια που ειχε η αππλε και εχασε...http://www.insomnia.gr/_/articles/apple/apple/%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B7-apple-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9-r4025 και κλεινει το θεμα ετσι Όπως φαίνεται, το θέμα δεν τελειώνει εδώ αφού η Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει ζητήσει από χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να την ενημερώσουν για το αν η Apple παραβιάζει τη νομοθεσία για τη διετή δωρεάν εγγύηση στις χώρες τους. το λεει ξεκαθαρα.. δεν εχω κατι να παρανοησω ουτε υπαρχει λογος να διαβασω καθε ενα θεμα για διαφορες εταιριες ξεχωριστα... οταν ειχε χρειαστει για το ιφονε να ασχοληθω τι παιζει με την εγγυηση διαβασα και κατεληξα οτι στα ιφονε ειναι 2 χρονια... και αν μ ξανατυχει προβλημα θα το τρεξω.. χιλιες φορες να μεινω ενα μηνα χωρις κινητο παρα να πληρωσω 300αρα επειδη η αππλε δε προσεχει τα κουμπια κλειδωματος και χαλανε στο χρονο... Δεν εχουμε τις στοιχειωδεις γνωσεις να κατανοησουμε την ελληνικη νομοθεσια πανω στο θεμα και θα ασχολουμαστε τωρα με ξενογλωσσα αρθρα που εχουν σχεση με νομικα ζητηματα; Ό,τι αφορα τις αλλες εταιριες με τον 1 χρονο εγγυηση, θα αφορα και την apple. Ο νομοθετης δεν κανει καμια ιδιαιτερη μνεια στην apple ωστε να θεωρεις οτι δεν σε αφορουν τα γενικα threads. Κλεινει και απο μενα.
yiannis_1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Oσο ανοητο ακουγεται να δωσει καποιος τωρα 300ε για smartphone τριετιας,αλλο τοσο ανοητο φαινεται να δωσει καποιος 600+ευρω για καποια απο τις τελευταιες "ναυαρχιδες" των διαφορων εταιρειων. Βεβαια το πως θα διαθεσει ο καθενας τα λεφτα του ειναι δικαιωμα του καθενος. Κατοχος Sony sp ,κοστους 30ε με επιδοτηση Αλλά μεγαλύτερη ανοησία απο όλες αυτές είναι να αγοράσεις συσκευή με επιδότηση απο ελληνικό καταστήματα που κάνει συνδέσεις κινητής. Κατά μέσο όρο με το 1ο εξάμηνο των παγίων σου είχες πάρει την συσκευή απο skroutzoμάγαζο... Και σου μένει άλλο ενα 12μηνο δέσμευσης να τα ακουμπάς βερεσέ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα