mertaghon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εχμ γιαυτο ειπα για απλη χρηση ειναι οκ. μη μου φωναζετε γιατι δεν σας βγαζει λοου μεμορυ ,αντιθετα να χαιρεστε που ειστε απλοι χρηστες. Μαγκια της απλ παντως να πουλλας προιον τεχνολογιας με 512 ραμ κ να κανεις καλο προγραμματισμο ωστε οι περισσοτεροι χρηστες να σου λενε και ειναι το καλυτερο μετα απο 2 χρονια!! ρεσπεκτ στον προγραμματισμο απλ. για ιος 7 σε 4αρι δεν εχω αποψη,1 χρονο τωρα το χω δωσει το 4
8elwADSL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Για να μην τσιμπήσει κάποιος που δεν ξέρει αυτό ΔΕΝ είναι προσφορά δεν αξίζει να το πάρεις. Με 300€ παίρνεις πολύ ανώτερο κινητό.
Salvation81 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μην αρχιζετε επιθεσεις ο ενας στον αλλο, γουστα ειναι αυτα......
mpompo13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εχμ γιαυτο ειπα για απλη χρηση ειναι οκ. μη μου φωναζετε γιατι δεν σας βγαζει λοου μεμορυ ,αντιθετα να χαιρεστε που ειστε απλοι χρηστες. Μαγκια της απλ παντως να πουλλας προιον τεχνολογιας με 512 ραμ κ να κανεις καλο προγραμματισμο ωστε οι περισσοτεροι χρηστες να σου λενε και ειναι το καλυτερο μετα απο 2 χρονια!! ρεσπεκτ στον προγραμματισμο απλ. για ιος 7 σε 4αρι δεν εχω αποψη,1 χρονο τωρα το χω δωσει το 4 Βασικά μαγκιά στο τμήμα Marketing της εταιρειας που καταφέρνει να πουλάει την παλιατζούρα ακόμα. Εγγύηση 1 χρόνο έχει τυπικά και θέλεις καταγγελία και πολύ τρέξιμο να στο επισκευάσουν στον 2ο χρόνο. Επίσης κάντε μία αναζήτηση για "arvato" (η εταιρία που έχει αναλάβει το service είναι) στο φορούμ εδώ και θα καταλάβετε πως ότι και να γίνει θα σας το βγάλουν εκτός εγγύησης λόγω "υγρασίας" οπότε πρακτικά εγγύηση δεν υπάρχει. Επίσης ποιοι είναι αυτοί που επαινούν την εμπειρία χρήσης μετά από 2 χρόνια; Είναι κανένας απαιτητικός χρήστης ή κανένας που βλέπει ότι συνδέεται στο facebook άρα "δουλεύει τέλεια!"... Εάν κάποιος θέλει να μοστράρει ότι έχει "iphone" τότε ας το πάρει. Για όλους τους άλλους είναι κοροιδία και πεταμένα λεφτά. Ρίξτε μια ματιά στο skroutz για samsung galaxy ace 2 (140€ περίπου) ή galaxy core (180€ περίπου) που πήραν κάτι γνωστοί μου και είναι ευχαριστημένοι... φυσικά υπάρχουν και επιλογές από άλλες εταιρίες με καλές τιμές πχ. sony, huawei κλπ αν και θεωρώ ότι το nexus 4 με λίγο παραπάνω χρήμματα είναι πολύ καλή επιλογή. 3
Questioner Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Η τιμή είναι εξαιρετική!! Παρήγγειλα 9 κομμάτια για να τα κάνω δώρο μιας και πλησιάζουν οι γιορτές. Λυπάμαι που δεν άφησα στοκ για τους υπόλοιπους. 4
kostastnt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εγγυηση 2ο χρονο απο το καταστημα οπως οριζει ο νομος για οποιοδηποτε προιον.. Ειτε ειναι αυτοκινητο, ειτε κινητο, ειτε καλωδιο.. Η αππλ καλα κανει και δινει 1 χρονο, οπως η hp κι οι μισες εταιρειες τεχνολογιας.. Το 4αρι με ios7 δεν το εχω δει, αλλα στο 6 πεταγε.. Οπο Sent from my iPhone using Insomnia 1
Fronimitis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μπορεις να μου δωσεις να καταλαβω γιατι η apple κανει καλα που δινει 1 χρονο κι οχι 2 και γιατι εσυ σαν πελατης εισαι ευχαριστημενος με αυτο; Ρε θα μας τρελανετε εδω μεσα... 2
Questioner Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τι να την κάνεις την εγγύηση;;; Εγγύηση είναι ότι είναι Apple.- Για ποιο λόγο κρατιέται ακόμα στην ενότητα των προσφορών;;;;;;
mertaghon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μπορεις να μου δωσεις να καταλαβω γιατι η apple κανει καλα που δινει 1 χρονο κι οχι 2 και γιατι εσυ σαν πελατης εισαι ευχαριστημενος με αυτο; Ρε θα μας τρελανετε εδω μεσα... αν πραγματι πανε αρβατο,σταματα να ρωτας για χρονια εγγυησης.. προσωπικη τραγικη εμπειρεια με την συγκεκριμενη .. σα να μην εχει εγγυηση η ατιμη η αρβατο 1
papadsp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά τιμή είναι... Εδώ μέσα για 3-4 μήνες έψαχνα για φιλαράκι ένα iphone 4 (μεταχειρισμένο φυσικά - για καινούριο ούτε λόγος) με τιμή κάτω από 200 ευρώ και δεν βρέθηκε κανένας να μου δώσει παρά μόνο ή κλειδωμένα ή χαλασμένα!!! Οπότε μη λέτε ότι δεν είναι προσφορά, καινούριο με εγγύηση και απόδειξη από ελληνικό μαγαζί στα 300 ευρώ. Το λέω γιατί χωρίς τον ΦΠΑ που πάει στο κράτος η τιμή του είναι 244 ευρώ. (Αν θέλετε δείτε και τις αγγελίες πώλησης τους τώρα και μιλάμε)
mertaghon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά τιμή είναι... Εδώ μέσα για 3-4 μήνες έψαχνα για φιλαράκι ένα iphone 4 (μεταχειρισμένο φυσικά - για καινούριο ούτε λόγος) με τιμή κάτω από 200 ευρώ και δεν βρέθηκε κανένας να μου δώσει παρά μόνο ή κλειδωμένα ή χαλασμένα!!! Οπότε μη λέτε ότι δεν είναι προσφορά, καινούριο με εγγύηση και απόδειξη από ελληνικό μαγαζί στα 300 ευρώ. Το λέω γιατί χωρίς τον ΦΠΑ που πάει στο κράτος η τιμή του είναι 244 ευρώ. (Αν θέλετε δείτε και τις αγγελίες πώλησης τους τώρα και μιλάμε) απολυτως συμφωνω.. προ μηνος πηρα 4αρι αγγελιας στην κολλημενη ξαδελφη και μου χε κανει εντυπωση η μεση τιμη που κρατανε..
Questioner Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Το λάθος που κάνουμε νομίζω είναι να κρίνουμε την εκάστοτε προσφορά αν είναι value for money ή όχι. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Η συγκεκριμένη είναι προσφορά αλλά δεν είναι value for money. my 2 cents. 2
Fronimitis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 αν πραγματι πανε αρβατο,σταματα να ρωτας για χρονια εγγυησης.. προσωπικη τραγικη εμπειρεια με την συγκεκριμενη .. σα να μην εχει εγγυηση η ατιμη η αρβατο Πιστεψε με δεν αγοραζω κινητο που παει στην Αρβατο για σερβις αν χρειαστει για να μην αντιμετοπισω αυτους.
mertaghon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 λιγο οφτοπικ αλλα huawei htc apple φτιαχνει η αρβατο ε? εγω πια παιρνω htc απο merimobiles :blink: μια φορα βλαβη σε οθονη,αμεσως μου εκαναν αντικατασταση συσκευης οι κινεζοι!! ενω αρβατο,εκτος εγγυησης για υγρασια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα