Προς το περιεχόμενο

[smartphone] APPLE iPhone 4 3G 8GB Black - 299€@mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το πλαίσιο τι έχει πάθει και δεν έχει κάνει ακόμα price matching???

Τους πλάκωσε το πάπλωμα ή απλά είναι πολύ μεγάλο το ξεστοκάρισμα και δεν έχουν κομμάτια?

Δημοσ.

Αν καποιος δεν πληρωνει φπα ειναι ανεκτο για ανθρωπινη χρηση θα ελεγα..

αν και προσωπικα θα παιρνα το 5αρι με λιγη υπομονη απο αγγελια οταν θα πηγαινε στα λεφτα μου.

υποψιν προς ενδιαφερομενους εχουν τα 4,4s 512 ραμ..

δλδ κολλανε κ βγαζουν σημα low memory αν τα πιεσετε,αστεια πραματα..

απο 5αρι κ πανω προτεινω.

Δημοσ.

Με 330 παιρνεις το Nexus 4, με 2gb ram..

Αλλοι παιρνουν ναυαρχιδες, και αλλοι παιρνουν τα @@...δια.

• Like 1
Δημοσ.

Αν καποιος δεν πληρωνει φπα ειναι ανεκτο για ανθρωπινη χρηση θα ελεγα..<br><br> αν και προσωπικα θα παιρνα το 5αρι με λιγη υπομονη απο αγγελια οταν θα πηγαινε στα λεφτα μου.<br><br> υποψιν προς ενδιαφερομενους εχουν τα 4,4s 512 ραμ..<br> δλδ κολλανε κ βγαζουν σημα low memory αν τα πιεσετε,αστεια πραματα..<br><br> απο 5αρι κ πανω προτεινω.

Αυτο το σημα "low memory" πολυ θα ηθελα να το δω σε screenshot!!

Οσο για την τιμη μια χαρα.. Δεν παιρνεις με 300€ αλλη συσκευη με τελειο appstore χωρις ιούς, αξιοπιστία και 2 χρονια εγγυηση και τουλάχιστον ακόμα 1 χρόνο επίσημη υποστήριξη χωρίς ταρζανιές με φλασαρίσματα..

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 5
Δημοσ.

Οσο για την τιμη μια χαρα.. Δεν παιρνεις με 300€ αλλη συσκευη με τελειο appstore χωρις ιούς, αξιοπιστία και 2 χρονια εγγυηση και τουλάχιστον ακόμα 1 χρόνο επίσημη υποστήριξη χωρίς ταρζανιές με φλασαρίσματα..

Μας δουλευεις ετσι;Εχεις πιασει στα χερια σου iphone 4 με ios7;Λαγκαρει τρελα.

Νταξει 300 ευρω για μονοπυρινο με 512 mb ram ειναι κλεψια.

Κι απο ποτε η Apple δινει 2 χρονια εγγυηση;Και συν ακομα ενα;

Δημοσ.

Αν καποιος δεν πληρωνει φπα ειναι ανεκτο για ανθρωπινη χρηση θα ελεγα..

αν και προσωπικα θα παιρνα το 5αρι με λιγη υπομονη απο αγγελια οταν θα πηγαινε στα λεφτα μου.

υποψιν προς ενδιαφερομενους εχουν τα 4,4s 512 ραμ..

δλδ κολλανε κ βγαζουν σημα low memory αν τα πιεσετε,αστεια πραματα..

απο 5αρι κ πανω προτεινω.

Low memory δεν μου εχει βγάλει ποτε!!!Αυτο που μου εχει βγάλει ειναι για υπερθέρμανση επειδη το είχα μεσα σε θήκη το φορτία στο αμάξι νταλα ήλιο και είχα κ GPS!!!!Sent from my iPhone using Insomnia

post-255304-0-75763700-1382184933_thumb.jpg

Δημοσ.

Στο θεμα μας η τιμη αυτη δεν ειναι προσφορα και ποσο μαλλον για αυτο το κινητο.(για το τι κινητα ειναι καλυτερα και γιατι ας το αφησουμε για αλλο topic :-) ) Αλλα προφανως και ναι υπαρχουν πολλα καλυτερα κινητα στα λεφτα αυτα.

Δημοσ.

Μήπως να το κλείδωνε κάνας αδμιν το θέμα γιατί μόνο προσφορά δεν είναι αυτό το πράγμα;... Άλλα πράγματα θα μπορούεσς να το χαρακτηρίσεις αλλά προσφορά σίγουρα όχι....

Δημοσ.

Νταξει 300 ευρω για μονοπυρινο με 512 mb ram ειναι κλεψια.

Ναι εχεις δικιο.Είναι κλεψια. Και εγω θεωρω οτι το 4 δεν αξίζει 300€, ουτε καν 200€.

Θα μείνω μόνο στο οτι, κακα τα ψέματα με το 4αρι αγοράζεις και ένα τρομερό λειτουργικό. Για να καταλάβεις ποσο δουλεμένο είναι θα σου απαντήσω οτι το ταπεινο 4αρι, το  μονοπυρινο με 512 mb ram που έιχα καποιους μήνες  ετρεχε καλύτερα απο το s advance που είναι διπύρηνο με 768 MB.

Δημοσ.

Αν ηταν στα 99 θα το χτυπουσα.Ουτε ευρο παραπανω.Με 230 περνετε τετραπυρηνο με 4.7" οθονη που το καημενο 5s με τα 800 ευρο και την 4" οθονη που δεν κανει για τιποτα επρεπε να κοστιζει κανα 200αρικο.Να βρασω εγω το brand της apple με τα χιλια 2 προβληματα που βγαζουν τα κινητα της και κοστιζουν 5 φορες πανω απο την πραγματικη τους αξια.Hater ξεhater αυτη ειναι η αληθεια για τα προιοντα του σαπιου μηλου και αυτη η δηθεν προσφορα ειναι κλεψιμο κανονικο

• Like 9
Δημοσ.

Που ακριβως τα ειδες τα 2 χρονια εγγυηση; Η apple ειναι η μονη εταιρεια στο χωρο κινητης τηλεφωνιας που δινει μονο 1 χρονο εγγυση και παρολο που ειναι πανακριβα τρεχουν ολοι σαν πιστοι.

• Like 1
Δημοσ.

Low memory δεν μου εχει βγάλει ποτε!!!Αυτο που μου εχει βγάλει ειναι για υπερθέρμανση επειδη το είχα μεσα σε θήκη το φορτία στο αμάξι νταλα ήλιο και είχα κ GPS!!!!Sent from my iPhone using Insomnia

πολυ λογικο να σου βγαζει ερρορ για υπερθερμανση.. χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...