Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

85€ και βάλε. Τετραπύρηνος apu.ξεκλείδωτος κλπ

106€ και βάλε. Διπύρηνος+HT i3

Αν κάποιος κοστίζει αρκετά λεφτά (πολλά για την ακρίβεια) για αυτά που σου δίνει αυτός είναι ο i3.

Δημοσ.

Εγώ στον a10 που είπε του απάντησα που έχει 135€, 30€ ποιο ακριβός από τον i3-4130 και κατώτερος σε όλα (εκτός γραφικά φυσικά) 

Δημοσ.

Εγώ στον a10 που είπε του απάντησα που έχει 135€, 30€ ποιο ακριβός από τον i3-4130 και κατώτερος σε όλα (εκτός γραφικά φυσικά)

.

Τον α10 που λέτε στα 6800κ μου τον πρότειναν στο e-shop me mobo αυτήν gigabyte GA-f2a85x-up4 retail λίγο ακριβουτσικη στα 111 και μου είπαν ότι είμαι καλυμενος απο γραφικά ..αν αργότερα βάλω την amd 7770 θα χαραμισω την κάρτα του επεξεργαστή?

.

Τον α10 που λέτε στα 6800κ μου τον πρότειναν στο e-shop me mobo αυτήν gigabyte GA-f2a85x-up4 retail λίγο ακριβουτσικη στα 111 και μου είπαν ότι είμαι καλυμενος απο γραφικά ..αν αργότερα βάλω την amd 7770 θα χαραμισω την κάρτα του επεξεργαστή?

Μου έβαλε και 3 κουλερακια των 80mm Kai 1 tων 120 mm.....μπλεξαμε. Βλέπω το κουτί να πετάει στο τέλος απο τον αέρα

Δημοσ.

http://www.tomshardware.com/reviews/a10-6700-a10-6800k-richland-review,3528-2.html

Unfortunately, there are limitations. First, this is a software-based capability that only works with DirectX 10 and 11 game engines. Second, the APU is quickly outclassed by most discrete cards. So it really only works with Radeon HD 6450, 6570, and 6670 boards, maintaining balance between the two parts.

Μόνο με directx 10-11 δουλεύει και μόνο με σειρά 6χχχ έχει νόημα ο συνδυασμός.

Δημοσ.

Tον α10 που λέτε στα 6800κ μου τον πρότειναν στο e-shop me mobo αυτήν gigabyte GA-f2a85x-up4 retail λίγο ακριβουτσικη στα 111 και μου είπαν ότι είμαι καλυμενος απο γραφικά ..αν αργότερα βάλω την amd 7770 θα χαραμισω την κάρτα του επεξεργαστή?

Αν ψωνίσεις απο άλλο μαγαζί θα βρείς αρκετά φτηνότερη mobo απο αυτή που σου πρότειναν. 111 ευρώ είναι πάρα πολλά.

Δες και εδώ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.522979 , απο το ίδιο μαγαζί, 30 ευρώ ποιο κάτω.

O A10 κάνει unofficial cf ακόμα και με την 7750 http://i.imgur.com/CApj2nr.jpg αλλά αν είναι στο μέλλον να του βάλεις discrete (ακόμα και στην 7770 που προσανατολίζεσαι) τότε κατ'εμέ, είναι προτιμότερο να πας σε FX 6300 εξαρχής και να του βάλεις την 7770 παρά να μπλέξεις με τον Α10 και μελλοντικό CF.

Δημοσ.

.

Μου έβαλε και 3 κουλερακια των 80mm Kai 1 tων 120 mm.....μπλεξαμε. Βλέπω το κουτί να πετάει στο τέλος απο τον αέρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...