Runner25 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 εχω ενα υπολογιστη με windows 7 και θελω να βαλω τα 8ρια αλλα δε θελω να κανω φορματ και να τα περναω απο την αρχη ολα μπορω να κανω μεσα απο τα 7 αναβαθμιση?
Takken Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Για να καταλάβω, θες να περάσεις τα windows 8 και ότι είχες στα 7 να παραμείνει και στα 8;
Runner25 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ναι αυτο θα θελα. στα μακ ετσι γινεται λες να μην ελπιζω για τα windows?
Takken Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω γιατί δεν γνωρίζω και πολύ καλά. Με ένα backup ίσως κάνεις την δουλειά σου... Μπορεί να γίνεται και αυτοματοποιημένα βέβαια αλλά δεν νομίζω (τουλάχιστον εγώ όσο έχω windows δεν είχε ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός αν εγώ δεν το βρήκα). Περίμενε μέχρι αύριο αν είναι να εκφέρουν και οι άλλοι την άποψη τους μήπως βρεθεί λύση
Runner25 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω φιλε μου θα περιμενω να δουμε τι θα μας πουν και τα αλλα παιδια
ektor7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Σε μενα παντος απο 7 σε 8 τα κρατησε ολα οπως ηταν στα 7,με τα προγραμματα κανονικα να μη χρειαζεται να τα ξαναπερασω ολα τα αρχεια μου στου φακελλους που ηταν και γενικα ηταν οπως τα αφησα στα 7! http://www.gigabyte.com/WebPage/104/step-upgrade.html Απλα το upgrade option για να κρατήσεις και τις ρυθμησης σου,πρεπει να τρεξεις το iso μεσα στα windows 7 και οχι να bootαρεις απο το dvd!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα