Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

elf μια χαρα τα πηγαινες ρε μπαγασα με τους πυρηνες και τα τεστ !

σε τσακωσανε αδιαβαστο  με τα ρευματα ρε  γαμωτο :-)

• Like 1
  • Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

elf μια χαρα τα πηγαινες ρε μπαγασα με τους πυρηνες και τα τεστ !

σε τσακωσανε αδιαβαστο  με τα ρευματα ρε  γαμωτο :-)

Έλα τώρα ποιος τους υπολογίζει,πέφτουν όλοι σαν τα όρνια χωρίς όμως να δείχνουν και αυτοί στοιχεία που απορρίπτουν αυτά που λέω.

Στο εν το μεταξύ η ίδια η amd του δίνει TDP 95W δηλαδή μόνο πόση θερμότητα εκπέμπει όταν είναι σε «χαλαρό» φόρτο και φυσικά χωρίς o/c.

Και χωρίς o/c και οι πολωνοί τον βγάζουν στο 70 idle και 133 στο φόρτο,λογικά πράγματα δηλαδή όταν ο μέσος όρος είναι τα 95w  στα παιχνίδια που αναφέρει βγάζει ~270,έχει και λινκ από πάνω,οπότε εκεί ίσως να μετράει και την κάρτα γραφικών μαζί. 

http://pclab.pl/art51843-11.html

Στο Max Payne 3 πάντως με την HD 7970,και όλα χωρίς o/c, που τεστάρουν βγάζει 346w που είναι επικίνδυνα κοντά στα 400w 

Τώρα ότι πείτε εσείς.

Δημοσ.

Οκ παίδες...αντέχει το build...άλλα στο μελλον θα μπορεσω να βάλω άλλη μια 7790 η πρώτα αναβθμιση σε κάνα corsair gs800 η αντίστοιχο seasonic/xfx?

Δημοσ.

Τώρα ότι πείτε εσείς.

εγω μαζι σου ειμαι ! παντως εδω που τα λεμε  η 7790  οντως δε καιει τιποτα , για πλακα το σηκωνει  το corsair το συστημα χωρις το πραγματικο θεμα ..

Δημοσ.

Ακόμα και τον I5 στα 280W τον βγάζει σε παιχνίδι.

http://pclab.pl/art53333-11.html

Το παιχνίδι Max Payne 3

εγω μαζι σου ειμαι ! παντως εδω που τα λεμε  η 7790  οντως δε καιει τιποτα , για πλακα το σηκωνει  το corsair το συστημα χωρις το πραγματικο θεμα ..

Δεν ξέρω τι παίζει με αυτά τα ρεύματα,εδώ λένε ότι θέλει 200w ,προφανώς θα μιλάνε για την χειρότερη περίπτωση,αλλά δεν μπορείς να την αποφύγεις κιόλα.

http://www.techspot.com/review/652-amd-radeon-hd-7790/page8.html

Δημοσ.

Οκ παίδες...αντέχει το build...άλλα στο μελλον θα μπορεσω να βάλω άλλη μια 7790 η πρώτα αναβθμιση σε κάνα corsair gs800 η αντίστοιχο seasonic/xfx?

αν εχεις υποψη σου να κανεις και Overclocking, και να βαλεις και 2η καρτα γραφικων, τοτε ΟΧΙ. να μην ρισκαρεις να βαλεις 2η 7790..! 

αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, ωστε να εχεις τον "αερα" να βαλεις και 2η καρτα, τοτε θα χρειαστει να αλλαξεις και το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Έλα τώρα ποιος τους υπολογίζει,πέφτουν όλοι σαν τα όρνια χωρίς όμως να δείχνουν και αυτοί στοιχεία που απορρίπτουν αυτά που λέω.

Στο εν το μεταξύ η ίδια η amd του δίνει TDP 95W δηλαδή μόνο πόση θερμότητα εκπέμπει όταν είναι σε «χαλαρό» φόρτο και φυσικά χωρίς o/c.

Και χωρίς o/c και οι πολωνοί τον βγάζουν στο 70 idle και 133 στο φόρτο,λογικά πράγματα δηλαδή όταν ο μέσος όρος είναι τα 95w  στα παιχνίδια που αναφέρει βγάζει ~270,έχει και λινκ από πάνω,οπότε εκεί ίσως να μετράει και την κάρτα γραφικών μαζί. 

http://pclab.pl/art51843-11.html

Στο Max Payne 3 πάντως με την HD 7970,και όλα χωρίς o/c, που τεστάρουν βγάζει 346w που είναι επικίνδυνα κοντά στα 400w 

Τώρα ότι πείτε εσείς.

Αυτα που λες, με βαση αυτα που επισυναπτεις, και τα λεγομενα σου, φανερωνουν αδυναμια σου να καταλαβεις ο ιδιος σε τι μετρησεις αναφερονται. Για την καταναλωση παντα. Κρατα ενα επιπεδο παντως, και εγω δεν θα σε πω ζωον επειδη δεν ειναι μεταφρασμενο το site (ή αρνεισαι να καταλαβεις αυτο που πρεπει). Απλα θα σε διορθωσω.

Για την γνωστη κοντρα, δεν σε αδικει κανεις, ισχυει το πλεονεκτημα των intel στα singlethreaded, αλλα αφορουν και συγκεκριμενο κομματι χρηστων αυτα τα παιχνιδια συγκεκριμενα (συνηθως). Εγω για παραδειγμα αποκλιεται να παιξω flight simu X, καποιος αλλος μπορει. Ε, το χω γραψει και παλιοτερα, συμφωνα με τις αναγκες σου θα πας εκει που παιρνεις τα μεγιστα. Δεν πας παντα στα μεγιστα (οσο και να μικραινουν- fixed) γιατι στην πορεια σου πιανουν τον κωλο. 

Δημοσ.

elf περιμενα να ηξερες γιατι πραγματα μιλας οταν ποσταρεις κατι.

οταν αναφερουν τι τροφοδοτικο χρειαζεται λενε τοσα watt γιατι υπολογιζουν και τα noname μεσα.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτα που λες, με βαση αυτα που επισυναπτεις, και τα λεγομενα σου, φανερωνουν αδυναμια σου να καταλαβεις ο ιδιος σε τι μετρησεις αναφερονται. Για την καταναλωση παντα. Κρατα ενα επιπεδο παντως, και εγω δεν θα σε πω ζωον επειδη δεν ειναι μεταφρασμενο το site (ή αρνεισαι να καταλαβεις αυτο που πρεπει). Απλα θα σε διορθωσω.

Ρε φίλε εγώ τουλάχιστον δεν βγήκα και του είπα εγώ ξέρω και εμπιστέψου με τυφλά γιατί ξέρω, και σελίδα του έδωσα για να μετρήσει τι τροφοδοτικό θέλει ποιο πριν.

Του βγάζω σελίδες με μετρήσεις να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.

Για την γνωστη κοντρα, δεν σε αδικει κανεις, ισχυει το πλεονεκτημα των intel στα singlethreaded, αλλα αφορουν και συγκεκριμενο κομματι χρηστων αυτα τα παιχνιδια συγκεκριμενα (συνηθως). Εγω για παραδειγμα αποκλιεται να παιξω flight simu X, καποιος αλλος μπορει. Ε, το χω γραψει και παλιοτερα, συμφωνα με τις αναγκες σου θα πας εκει που παιρνεις τα μεγιστα. Δεν πας παντα στα μεγιστα (οσο και να μικραινουν- fixed) γιατι στην πορεια σου πιανουν τον κωλο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Amdahl's_law

The speedup of a program using multiple processors in parallel computing is limited by the time needed for the sequential fraction of the program. [/size]

Σε απλή μετάφραση για gamers ,κάθε game που θα παίξεις περιορίζεται από την single threaded ταχύτητα...
Δημοσ.

Και η saphire 500w τροφοδοτικό για required λέει.

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1875&psn=&lid=1&leg=0#

Στο τροφοδοτικο δεν θα βλεπεις τα WATT αλλά τα Αμπερ που δίνει στο 12V rail !!!

Υπάρχουν 500άρια που δίνουν 20A και 500άρια που δίνουν 45Α ... :-D Όπως υπάρχουν και 400άρια που δίνουν 35Α !

Η νύχτα με την ημέρα !!

• Like 2
Δημοσ.

Στο τροφοδοτικο δεν θα βλεπεις τα WATT αλλά τα Αμπερ που δίνει στο 12V rail !!!

Υπάρχουν 500άρια που δίνουν 20A και 500άρια που δίνουν 45Α ... :-D Όπως υπάρχουν και 400άρια που δίνουν 35Α !

Η νύχτα με την ημέρα !!

Watts = Amps x Volts

Για να βγάλει 45A στο 12V πρέπει να είναι 540W το τροφοδοτικό (ή να μην τα βγάζει «καθαρά» ) ή παίζει κάτι που δεν το κατάλαβα.

Το να βγάλει 20 είναι λογικό αφού βγαίνει 240 χ2 αν έχει δεύτερη γραμμή = 480w σε 500άρι.

Δημοσ.

Watts = Amps x Volts

Για να βγάλει 45A στο 12V πρέπει να είναι 540W το τροφοδοτικό (ή να μην τα βγάζει «καθαρά» ) ή παίζει κάτι που δεν το κατάλαβα.

Το να βγάλει 20 είναι λογικό αφού βγαίνει 240 χ2 αν έχει δεύτερη γραμμή = 480w σε 500άρι.

Δεν μιλησα για τιμες κατασκευαστών οι οποίοι σου λένε 400 /500/600watt /

Οταν τσεκαρουν τα τροφοδοτικα τα βαζουν να τροφοδοτησουν και πανω απο το ονομαστικο φορτιο τους και βλεπουν αν παραμενουν σταθερα , αν αποτυγχάνουν κ.λ.π.

Σε review ενος Enermax (κορυφαια εταιρια) ειδα τα 45A χωρίς την παραμικρή πτώση της τάσης στην 12άρα ...

Από την άλλη δες ένα L&C, Powersonic 500Watt τι δίνει πραγματικά στο single 12v rail ... Κάπου στα 20Α και ας λέει 500watt ...ΧΑΧΑ

Υπάρχουν και ορισμένοι κατασκευαστές οι οποίοι σου λένε για max A το οποίο παίζει πάνω από τα ονομαστικά watt . Ασχετα δηλαδή αν το έχουν πιστοποιήσει και το πλασάρουν για 500άρη μπορεί να δώσει παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...