Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

theelf τι σου ειπα? :P 

Εγώ δεν ξέρω τίποτα...είμαι Κινέζος.

Η αλήθεια είναι ότι είδα ότι θέλει και video editing όποτε του εξήγησα από την αρχή ότι ο amd θα του δώσει ένα 20% εκεί, αλλά του εξήγησα τη παίζει και από εκεί και πέρα,απλά πετάγονται όλοι και θάβουν έναν επεξεργαστή καθαρά και μόνο επειδή δεν ξέρουν πως λειτουργεί... το λέω και στο μήνυμα #11 αν κάθεσαι και κάνεις μετατροπές αξίζει ο amd

http://www.insomnia.gr/topic/503659-intel-core-i3-vs-amd-fx-6xxx/?do=findComment&comment=52715104

Δημοσ.

@ AMD Expert

Ποια κάρτα γραφικών θα χρησιμοποιήσεις και τι Monitor έχεις ??

Κάρτα γραφικών...ή την HD7770 ή την HD7790 σε 1GB Version.

Οθόνη έχω την LG E2251S-BN η οποία είναι 21,5",1920x1080,LED και υποστηρίζει μόνο VGA. Έχω αντάπτορα DVI-I to VGA οπότε δεν υπάρχει θέμα. Η οθόνη είναι super για τα χρήματα (πριν 2 χρόνια 110€),δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα σε DVI και VGA αρκεί φυσικά να'χεις καλώδιο καλής ποιότητας

Οπότε το Build θα γίνει κάπως έτσι :

Coolermaster RC-K350

Gigabyte 990XA-UD3 (ή μια με Chipset 970)

Gigabyte Radeon HD7790 1GB

4GB 1600MhZ Dual Channel

Seagate 7200RPM 320GB SATA II 

Ίσως Kingston 60GB SSD SATA III

Ίσως DVD-RW

Coolermaster T2 Blizzard

3 Fans με μπλε LED

Cold Cathodes

Είναι balanced?

Δημοσ.

τι τσακωνεστε ρε ο i3 ειναι καλυτερος σε παιχνιδια που χρησιμοποιουν δυο πυρηνες ο FX6300 ειναι πιο ασφαλης επιλογη αφου θελει να παιξει GTA V και αφου γουσταρει και AMD τελειωνει το θεμα. 

Δημοσ.

Με την HD7770/7790 θα είναι GPU Limited στα 1080p σχεδόν σε όλα τα σύγχρονα παιχνίδια.

Ανάμεσα στους Core i3 και FX, καλύτερα τον FX6300 αφού έχει και καλό Cooler να τον ανεβάσει πάνω από 4GHz που θα είναι ποιο γρήγορος σχεδόν σε όλα τα άλλα προγράμματα που θα χρησιμοποιήσει.

• Like 1
Δημοσ.

ντριν...

ακλοκαριστος ο 6300 χανει πολυ δυναμη και δε λεει

αλλα να ρωτησω το εξης,εχει υπολογισει κανεις αφου κανεις ενα καλο κλοκιν στον 6300 σε τι βαθμο ρουφαει τις κιλοβατωρες οταν ειναι σε full load αρκετες ωρες την ημερα?

και τι επιπτωση εχει στον λογαριασμο της ΔΕΗ με τις τιμες κιλοβατωρας στην Ελλαδα και το ΦΠΑ στο 23% που προστιθεται πανω στην καταναλωση?

τι τσακωνεστε ρε ο i3 ειναι καλυτερος σε παιχνιδια που χρησιμοποιουν δυο πυρηνες ο FX6300 ειναι πιο ασφαλης επιλογη αφου θελει να παιξει GTA V και αφου γουσταρει και AMD τελειωνει το θεμα. 

εσυ που εχεις i3 σου δημιουργει προβλημα ο επεξεργαστης καπου?

Δημοσ.

ντριν...

αλλα να ρωτησω το εξης,εχει υπολογισει κανεις αφου κανεις ενα καλο κλοκιν στον 6300 σε τι βαθμο ρουφαει τις κιλοβατωρες οταν ειναι σε full load αρκετες ωρες την ημερα?

και τι επιπτωση εχει στον λογαριασμο της ΔΕΗ με τις τιμες κιλοβατωρας στην Ελλαδας και το ΦΠΑ στο 23% που προστιθεται πανω στην καταναλωση?

εσυ που εχεις i3 σε διμηουργει προβλημα ο επεξεργαστης καπου?

Ναι το ποσό ειναι αδιαφορο τελειως αν τα βαλεις κατω ποσα παραπανω ειναι τα Ευρω που βγαινουν το χρονο -.-

Δημοσ.

Και ακλοκαριστο να τον έχεις η HD7790 θα είναι το Bottleneck και όχι το CPU.

και τι επιπτωση εχει στον λογαριασμο της ΔΕΗ με τις τιμες κιλοβατωρας στην Ελλαδα και το ΦΠΑ στο 23% που προστιθεται πανω στην καταναλωση?

εσυ που εχεις i3 σου δημιουργει προβλημα ο επεξεργαστης καπου?

Πρώτον, πόση είναι η διαφορά σε κατανάλωση (Watt) του Core i3 vs FX6300 σε Gaming??

Δεύτερον, Πόσες ώρες παίζεις την ημέρα μέσο όρο??

Τρίτον, χοντρικά η KWh πλέον είναι κοντά στο 0.14ευρω.

• Like 2
Δημοσ.

1) Το τροφοδοτικό μου είναι το Corsair CX430M. Δεν νομίζω να'χω πρόβλημα...
2) Σιγά ρε παιδιά για τις κιλοβατόρες τώρα ηρεμήστε...το μηχάνημα σε full load θα'ναι γύρω στις 20 ώρες ανά εβδομάδα... (ώρες gaming) αυτά δεν ενοχλούν τον μπαμπά μου κι ενοχλούν εσάς; :P

Τι κάρτα γραφικών δεν θα κάνει bottleneck τον CPU μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...