Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αμα εκανε θα φτανε;

Αν δεν ανέβαζε ρεύματα τότε ναι και πάλι θα του έφτανε.  Αν είναι να ανεβάσει ρεύμα και στα δυο(CPU + GPU) τότε θα έλεγα να πάει στο CX500.

32A στη 12v το Corsair.Φτάνουν.

Εγώ γιατί βλέπω 28A για το CX430 και 34Α για το CX500 ??

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση τωρα που μιλησατε για OC, για i7 920 στα 3.6 ελεγα να βαλω το hamburg 530 watt αλλα αν τελικα βαλω xigmatec 502 (500watt) (37a στην 12v) γιατι το hamburg ειναι καπως μικρο και λεω να το βαλω σε ενα αλλο συστημα με μικρο κουτι και το xigma ειναι τεραστιο με ολα αυτα τα καλωδια και θα ειναι καλυτερα μεσα στο νεο μου κουτι που θα εχει καλο cable management. Λετε να ειναι ok, θα φτασει? Δεν βλεπω πολλες διαφορες αναμεσα στα 2 τροφοδοτικα εκτως απο τα 30watt..

Συνηθως κανω OC με μεγαλυτερα τροφοδοτικα και τωρα προσεχω πιο πολυ και λεω να ρωτησω πριν κανω κατι γιατι εχω περιορισμενα watt..

Thanks..

Δημοσ.

Ααα μάλιστα, τότε του φτάνει να κάνει και OC άνετα.

Θα πρότεινα να απενεργοποιήσει το Turbo και να ανεβάσει το CPU στα 3.9-4GHz χωρίς να πειράξει το ρεύμα η έστω ένα κλικ παραπάνω από το default.  Έτσι θα έχει τις επιδόσεις του FX6350 χωρίς να ανεβάσει την καταναλώσει αισθητά.

Δημοσ.

Ααα μάλιστα, τότε του φτάνει να κάνει και OC άνετα.

Θα πρότεινα να απενεργοποιήσει το Turbo και να ανεβάσει το CPU στα 3.9-4GHz χωρίς να πειράξει το ρεύμα η έστω ένα κλικ παραπάνω από το default.  Έτσι θα έχει τις επιδόσεις του FX6350 χωρίς να ανεβάσει την καταναλώσει αισθητά.

Ακριβώς αυτό έχω...θα μπορούσα να κάνω OC μια 7850 σε επιδόσεις της 7870?

Δημοσ.

Γιατί; Η 7850 είναι καλή overclocking κάρτα.

γιατι η 7870 εχει

+250 (περιπου) stream proccesors  και 

+ 16  texture units..!!!  

αυτα δεν καλυπτονται με OC..!!! 

Δημοσ.

το κανουν επιτηδες για να σε μπερδευουν, και να εισαι αναποφασιστος, ποια καρτα θα επιλεξεις...!!!!!  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...