Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν μετράς επεξεργαστική ισχύ τότε,όπως λες και εσύ,δεν κοιτάς συνθετικά,δηλαδή τι μπορεί να κάνει μαζί με της εντολές και τα μύρια άλλα,αν θες να δεις πόσοι singleταχύτητα υπάρχει κοιτάς τι μπορεί να κάνει με ένα καθαρά single πρόγραμμα.

Εσύ ο ίδιος τα λες,εσύ ο ίδιος τα αναιρείς;;;

Ποιος πρέπει να συνέλθει;

Είπα εγώ ότι επειδή στο fsx βγάζει διπλή ταχύτητα άρα παντού θα βγάζει διπλή ταχύτητα;;;

Όχι,δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο,λέω όμως ότι υπάρχει στον πυρήνα αυτή η ταχύτητα οπότε είναι σαν να έχεις δυο πυρήνες.

Γιατί και στον 6300 επειδή έχει 6 πυρήνες δουλεύουν πάντα όλοι;;; Κάποιες φορές θα δουλεύουν μόνο 4 ή μόνο 2 ή ακόμα και μόνο ένας.

Αυτο ειναι και το βασικο για να καταλαβεις τι παιζει με την καταναλωση. 

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

40€ ψύκτρα χρειάζεται για να μην κάνει θόρυβο ? Τι λες βρε παιδί μου ....

004-0450.jpg

9€

Ρε παιδιά δεν τα διαβάζετε όλα. Ψύκτρα έχω,μια Coolermaster T2 Blizzard,καλύτερη απ'την stock του 6300! Και λογικά θα πάω AMD FX-6300 + HD7790 + Gigabyte 990 Mobo (γιατί έχει 8+2 Power Phase) : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526085

Μια χαρά θα είναι το σύστημα. Θα μου κάνει μετατροπές με Handbrake γρηγορότατα,το ίδιο και στο photoshop αλλά και θα μπορεί να παίζει GTA IV όσο καλά όσο ένας Ivy Bridge τουλάχιστον Core i3.Το IV είναι παιχνίδι 4 πηρυνών + και από το γνωστό πωλονέζικο site έχει ίδια fps με Core i3 - 3XXX ή 4 δεν θυμάμαι

• Like 1
Δημοσ.

40€ ψύκτρα χρειάζεται για να μην κάνει θόρυβο ? Τι λες βρε παιδί μου ....

004-0450.jpg

9€

ή παίρνει τον 6350 στα 4Ghz με την ψύκτρα των 125wattων με τα heatpipes .

Η μ.....α που έβαλες με τα 9 ευρώ μόνο κακό προκαλεί στον εγκέφαλο μου που την κοιτάει.

Έχεις δει την συγκεκριμένη να δουλεύει...γιατί μπορεί και εγώ να σου προτείνω και όποια να ναι και με βάση τεχνικά χαρακτηριστικά ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ να δουλεύει!

Δημοσ.

Η μ.....α που έβαλες με τα 9 ευρώ μόνο κακό προκαλεί στον εγκέφαλο μου που την κοιτάει.

Έχεις δει την συγκεκριμένη να δουλεύει...γιατί μπορεί και εγώ να σου προτείνω και όποια να ναι και με βάση τεχνικά χαρακτηριστικά ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ να δουλεύει!

Tην εχω βαλει σε 4 συστηματα .

Σε σχεση με την εργοαστασιακη του Intel ΠΟΛΥ μπροστά !

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν τα διαβάζετε όλα. Ψύκτρα έχω,μια Coolermaster T2 Blizzard,καλύτερη απ'την stock του 6300! Και λογικά θα πάω AMD FX-6300 + HD7790 + Gigabyte 990 Mobo (γιατί έχει 8+2 Power Phase) : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526085

Μια χαρά θα είναι το σύστημα. Θα μου κάνει μετατροπές με Handbrake γρηγορότατα,το ίδιο και στο photoshop αλλά και θα μπορεί να παίζει GTA IV όσο καλά όσο ένας Ivy Bridge τουλάχιστον Core i3.Το IV είναι παιχνίδι 4 πηρυνών + και από το γνωστό πωλονέζικο site έχει ίδια fps με Core i3 - 3XXX ή 4 δεν θυμάμαι

6300 αν έχεις ψύκτρα. Υπερ ΚΟΜΠΛΕ!

• Like 1
Δημοσ.

Κανεις μετατροπες με Handbrake συχνα ?

Αν ναι κοιταξε και προς FX 8320 αν μπορείς οικονομικά.

Μέρος των χρημάτων που κοστίζει παραπάνω εξοικονόμησέ τα από την μητρικη GIGABYTE 970A-UD3  !

Και αυτή 8+2 κύκλωμα έχει ! :-D

Δημοσ.

Αμα θελεις να παιζεις ενα wow, ενα lol και ενα flight simu x, με gpu επιπεδου 7850, μια χαρα νοειται. Γιατι να δωσεις 60Ε περισσοτερα για i5 για "μικροδιαφορες"? Αλλα ξερεις απο πριν οτι ισως σε ενα χρονο ενας μελλοντικος τιτλος coded για πανω απο 4 πυρηνες (βλεπε 8 που θα χουν οι κονσολες) μπορει να σε "ριχνει" πιο πολυ απ την καρτα. Αν καποιος διατιθεται να βαλει τετοιο οριο, γιατι χεστηκε για τον νεο τιτλο, εγω του δινω το οκ. Τιτλοι με utilisation σε 8 πυρηνες κυκλοφορουν ηδη, υποψιν. Απο την αλλη η single-thread ταχυτητα δεν μπορει να λειτουργησει με τον ιδιο τροπο ευεργετικα. Πολυ απλα, δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι σχεδιαζεται αυτη τη στιγμη μελλοντικο "next-gen" game για 2 πυρηνες. (βεβαια βγαινουν ακομη πολλα αξιολογα mmo σε τετοια φαση, αλλα ειναι τοσο χαλαρα που δεν παιζει να εχει προβλημα το χαμηλοτερο single του 6300πχ, εδω τα τρεχουν core2duo ποσων χρονων...)

Εμ, α ,να για σου ,4 πυρήνες amd που είναι το αντίστοιχο με 2 πυρήνες intel,οι intel έχουν το καλό ότι περιορίζουν λιγότερα από τα απαιτητικά νήματα και οι amd έχουν το καλό ότι δεν περιορίζονται σε μόνο 4 νήματα...

Για αυτό και βλέπεις i3-4130 να είναι στα ίδια επίπεδα με 6300 και μερικές φορές ακόμα και με 8350.

Σε ότι από τα δύο  πιστεύει ο κάθε ένας ότι θα επενδύσουν οι εταιρίες μελλοντικά ας πάει στον ανάλογο επεξεργαστή.

δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι σχεδιάζεται αυτή τη στιγμή μελλοντικό "next-gen" game και σχεδιάζουν όριο σε κάποιο νήμα(εδώ κολλάει ο amdahl) μετρημένο στης δυνατότητες του 6300....

Ένα μόνο νήμα να θέλει ποιο πολύ single δύναμη από ότι έχει ο 6300, αυτόματα ο 6300 γίνεται μονοπύρηνος μέχρι να προλάβει να βγάλει το νήμα τα αποτελέσματα που περιμένουν τα υπόλοιπα νήματα(πάλι ο amdahl) και στον I3 θα γίνεται αυτό αλλά τότε τουλάχιστον θα είναι μονοπύρηνος με την διπλή ταχύτητα...

Μέρος των χρημάτων που κοστίζει παραπάνω εξοικονόμησέ τα από την μητρικη GIGABYTE 970A-UD3  !

Ναι γιατί αν τα κάνεις μέσου της κάρτας γραφικών δηλαδή θα περημέεεεενεις.
Δημοσ.

Ωχ ναι σωστά :P αλλά και κάτι άλλο που θέλω είναι front USB 3.0 support και νομίζω πως δεν έχει η άλλη..αλλιώς βουρ για 970 δεν μου περισσεύουν τα 30€ :D

Δημοσ.

Ναι γιατί αν τα κάνεις μέσου της κάρτας γραφικών δηλαδή θα περημέεεεενεις.

Με openCL δυστυχώς προς το παρόν στο Handbrake δεν έχεις αποτέλεσμα ...

Με όλα τα άλλα χάνεις σε ποιότητα πολύ οπότε δεν ....

Ωχ ναι σωστά :P αλλά και κάτι άλλο που θέλω είναι front USB 3.0 support και νομίζω πως δεν έχει η άλλη..αλλιώς βουρ για 970 δεν μου περισσεύουν τα 30€ :D

Εχει και για μπροστα ! Μιλαω για την UD3

schematic_6.jpg

Δημοσ.

Με openCL δυστυχώς προς το παρόν στο Handbrake δεν έχεις αποτέλεσμα ...

Εχει και για μπροστα ! Μιλαω για την UD3

α... και τότε τι χάνω πληρώνοντας 13€ λιγότερα; ποιες οι διαφορές τους; έχει καμιά σχέση με CrossfireX?

Δημοσ.

Tην εχω βαλει σε 4 συστηματα .

Σε σχεση με την εργοαστασιακη του Intel ΠΟΛΥ μπροστά !

Μπλέκεις τα μπούτια σου. Δεν μίλησα ποτέ για εργοστασιακή intel ποτέ! Όταν μιλάμε να μιλάμε σοβαρά και όχι να πετάμε μπαρούφες! Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Μπλέκεις τα μπούτια σου. Δεν μίλησα ποτέ για εργοστασιακή intel ποτέ! Όταν μιλάμε να μιλάμε σοβαρά και όχι να πετάμε μπαρούφες! Ευχαριστώ!

Οχι φιλε μου εσυ τα μπλεκεις που νομιζεις πως για να μην εχεις θορυβο με ενα CPU πρεπει να σκασεις 40€ για ψύκτρα ...

40€ για ψύκτρα θα σκάσεις αν θες να κλοκάρεις τον 6300 στα 4,8Ghz ( scythe mugen 3100) όχι για να μειώσεις τον θόρυβο σε load ....

Μου έβγαλες ένα τεχνοοικονομικό πλάνο όπου ο 6300+ ψύκτρα για χαμηλό θόρυβο = I5 το οποίο ΔΕΝ στέκει ....

Ποιος μπλέκει τα μπούτια του λοιπον.

Εγώ σου είπα πως με 9€ έχεις ψύκτρα καλύτερη από όλες τις default . :-)

Δημοσ.

Αυτο ειναι και το βασικο για να καταλαβεις τι παιζει με την καταναλωση.

Ναι ρε παλικάρι μου,μπράβο σου το βρήκες, νομίζεις πραγματικά ότι σβήνει εντελώς ένας πυρήνας όταν δεν εκτελεί κάτι;;;; 3,5 δισ φορές το δευτερόλεπτο;;;
Δημοσ.

α... και τότε τι χάνω πληρώνοντας 13€ λιγότερα; ποιες οι διαφορές τους; έχει καμιά σχέση με CrossfireX?

H 970 κανει crossfire  1x 16 + 1x4

Η 990 κανει crossfire 2Χ 8 που είναι καλύτερο.

Μέχρι πόσα χρήματα δίνεις εν τέλη ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...