Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω να φύγω από Forthnet και να πάω σε Wind ή HOL που μου δίνουν

το 2Play σε καλύτερη τιμή.

Μπορείτε να βοηθήσετε στην επιλογή μου;

Από ποιότητα υπηρεσιών τι θα διαλέγατε;

Internet και τηλεφωνία που είναι με λιγότερα προβλήματα;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εγώ είμαι στην hol και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μακράν οι καλύτερες υπηρεσίες για μένα και το καλύτερο κέντρο εξυπηρέτησης.

Άμεσο και αποτελεσματικό!

Από wind δεν μπορώ να εκφέρω άποψη λόγο του ότι ποτέ δεν είχα αλλά από φίλους που έχω μπορώ να σου πω ότι δεν είναι ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι. (Συχνές αποσυνδέσεις του modem, αυξομείωση ταχύτητας κ.λ.π).

Βέβαια όλα αυτά από φίλους έτσι. Εσένα μπορεί να σε βολέψει...

Δημοσ.

εγω απο con-x πηγα wind και ειμαι πολυ πολυ κομπλεε!!

ουτε αποσυνδεσεις ουτε ανεβοκατεβασματα ταχυτητας..ολα μια χαραα

πρωτεινωω..και ειδικα απο εξθπηρετηση τα παιδια μεσα ειναι αψωγαα!!

Δημοσ.

εγω απο con-x πηγα wind και ειμαι πολυ πολυ κομπλεε!!

ουτε αποσυνδεσεις ουτε ανεβοκατεβασματα ταχυτητας..ολα μια χαραα

πρωτεινωω..και ειδικα απο εξθπηρετηση τα παιδια μεσα ειναι αψωγαα!!

Εσύ μάλλον έπιασες την καλή :) 

Γιατί οι φίλοι μου έχουν θεματάκια.... Πάντως έτσι πάει μπορεί να πετύχεις την καλή μπορεί και όχι.

Δύστυχος ποτέ δεν είσαι σίγουρος με τις εταιρίες τηλεφωνίας και Internet οπότε απλά αλλάζεις 2-3 (ίσως και παραπάνω αν δεν βολευτείς με καμία από τις πρώτες τρεις που θα επιλέξεις) μέχρι να δεις ποια σε βολεύει!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω να φύγω από Forthnet και να πάω σε Wind ή HOL που μου δίνουν

το 2Play σε καλύτερη τιμή.

Μπορείτε να βοηθήσετε στην επιλογή μου;

Από ποιότητα υπηρεσιών τι θα διαλέγατε;

Internet και τηλεφωνία που είναι με λιγότερα προβλήματα;

Ευχαριστώ!

Στο δίνουν κάτω απο 15 ευρώ το μήνα σε wind ή hol ???γτ από όσο ξέρω το φθηνότερο πακέτο το έχει η forthnet.  

Δημοσ.

Έχε υπόψη σου τα εξής:

1. Πόσα χρήματα σου ζητά η κάθε εταιρία για να μεταφερθείς σε αυτή.

2. Πόσο είναι το πάγιο το 2ο 6μηνο ή το 2ο χρόνο. Πχ τα 19,90€/μήνα ακούγεται φοβερά, αλλά όταν σε ένα χρόνο γίνει 34?

3. Για όλες τις εταιρίες θα βρεις πελάτες φοβερά ευχαριστημένους και άλλους να βρίζουν. Για εμένα δες τι είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί. Πχ υπάρχει ένας ταλαίπωρος που πήγε wind, δεν του δώσαν ποτέ ίντερνετ και για κάποιο περίεργο λόγο δεν τον αφήνουν να φύγει (και ας είναι διατεθειμένος να πληρώσει, "δε βρίσκουν το dslam του να τον αποδεσμεύσουν").

• Like 1
Δημοσ.

Να πας,η, να παραμεινεις, σε οποιον σου κανει την καλυτερη προσφορα, η γραμμη δεν αλλαζει,αλλαζει μονο η καρτα/πορτα στο dslam του παροχου.

Δημοσ.

Προτείνω HoL - έχω 2 χρόνια και είναι πολύ αξιόπιστη... και σε ποιότητα υπηρεσιών αλλα και εξυπηρέτησης αντίστοιχα. Όσον αφορά τη Wind, ας μην το σχολιάσω... πέρασα "τα πάθη" μαζί τους, ένα φεγγάρι. Κάκιστο ίντερνετ, αποσυνδέσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά της δήθεν εξυπηρέτησής της.

Δημοσ.

όντως με wind θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες . Η forthnet έχει και γρήγορες ταχύτητες και δεν υπάρχει λόγος να φύγεις να πλήρώνεις άδικα τέλη ενεργοποιήσης 

Δημοσ.

με τη forthnet θα έχεις λιγότερα προβλήματα από ότι σε wind ή hol και σαν τιμή σου ερχέτε φθηνότερα η forthnet

• Super Moderators
Δημοσ.

κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί αυτό, ούτε η Forthnet...

αν η γραμμή είναι άψογη δεν θα έχει πρόβλημα με κανένα ISP, αν έχει τα μαύρα της τα χάλια θα έχει με όλους...

• Like 1
Δημοσ.

Παρε ενα τηλεφωνο στη forthnet, και πες οτι εχεις καλυτερες προσφορες απο αλλους παροχους,ετσι εκανα με την cyta και μου εκοψαν 10 ευρω απο το παγιο. Ειχα κλεισει χρονο βεβαια .

Δημοσ.

είμαι wind και τρέχω να φύγω. εξυπηρέτηση αίσχος, 2 φορές τους χρειάστηκα και τις 2 μου έβγαλαν την παναγία. μέ έχουν χρεώσει κερατιάτικη επίσκεψη τεχνικού από τον 4/2012, την εχω πληρώσει και ακόμη δεν την έχουν πιστώσει. Και, μόνιμο θέμα, youtube hd πάντα με σπασίματα και αναμονή για loading. ουστ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...