tstavrou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, Δυστυχώς ήρθε η σειρά μου να γράψω εδώ. Έχω ένα δίσκο 500GB εξωτερικό usb2.0 (με ελάχιστη χρήση) ο οποίος ξαφνικά σταμάτησε να το βλέπουν τα windows. Η εγγύηση λήγει αύριο 19/10! Δοκίμασα καλώδια, θύρες usb, άλλο pc τίποτα...., και ξεκίνησα το ψάξιμο - με linux live cd.. δυστυχώς τίποτα. Το έβλεπε σαν sdc, Mount δεν γινόταν, η fdisk -l δεν έβγαζε τίποτα, κατευθείαν prompt, Άλλες εντολές που δοκίμασα έβγαζαν Can't find superblock. Προσπάθησα να το ξαναδημιουργήσω... αλλά τζίφος. - Δεν άντεξα και τον άνοιξα προσεκτικά (για να μη χάσω την εγγύηση) και το έβαλα σε windows 7. Βοοταρει και βγάζει το bios: SMART capable & status BAD, και Device Error απο κάτω. Στο μενού του Bios βλέπει το ST9500325AS με 0GB. To Hardsentinel, το seatools, το testdisk δυστυχώς δεν το βλέπουν καθόλου. Δε ξέρω αν ξεχνάω κάτι άλλο που δοκίμασα... μάλλον μας άφησε μέρες... Το θέμα είναι αν μπορώ να δω ή και αν χρειαστεί να πάρω τα δεδομένα που έχει μέχρι αύριο το πρωί. Σας ευχαριστώ!
overpower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Προσπαθισε με το acronis, αν και δεν νομιζω....
tstavrou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Προσπαθισε με το acronis, αν και δεν νομιζω.... Το έχω ήδη εγκαταστημένο, δοκίμασα clone disk, mount image κτλ... τίποτα, δεν το βλέπει...
Takken Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Αφού είναι μέχρι αύριο στην εγγύηση να το στείλεις να το δουν! Αφού δοκίμασες όλα αυτά και δεν βγάζεις άκρη τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το δώσεις στους ειδικούς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα