Jimis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Δοκίμασα να παίξω με τις υπηρεσίες (servises) στα windowsXP για να εξοικονομήσω πόρους και έτσι απενεργοποίησα μερικές, ενώ κάποιες άλλες τις άφησα να νεργοποιούνται "μη αυτόματα". Βέβαια κάποιες άλλες υπηρεσίες τις άφησα να ενεργοποιοούνται αυτόματα. Κάθε τόσο, καθώς λειτουργώ τον υπολογιστή, ελέγχω ποιες υπηρεσίες ενεργοιούνται και αποφασίζω για την αυτόματη ή όχι εκκίνησή τους. Το πρόβλημά μου άρχισε όταν προσπάθησα να βάλω κάρτα SCSI που λειτουγούσε μια χαρά σε παλιότερη εγκατάσταση των XP. Κατά την είσοδο στα WinXP αναγνωρίζει την κάρτα και βγάζει την ένδειξη αναγνώρισης στο tray, αλλά αμέσως μετά κάνει μόνο του επανεκκίνηση (σβήνει ο υπολογιστής μόνος του χωρίς μήνυμα επανεκκίνησης). Υποψιάζομαι πως φταίει κάποια υπηρεσία που έχω μη αυτόματα ενεργοποιημένη. Δυστυχώς δέν έχω τον χρόνο να πειραματίζομαι και θα ήθελα, αν γνωρίζει κανείς, μία λίστα με τις υπηρεσίες που πρέπει να έχω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενεργοποιημένες για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Αν κάποιος "παίζει με αυτά ας κάνει ένα printscreen με τις υπρεσίες που δουλεύει και ας μου στείλει την εικόνα στο [email protected] ή ας την ανεβάσει κάπου για να ρίξουμε μια ματιά. Ευχαριστώ όσους έκαναν τον κόπο έστω και να το διαβάσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Kai egw palia peiraza kai eiha asholi8ei.. Ri3e mia matia edw : http://www.blackviper.com/WinXP/servicecfg.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.