Djole24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά καλήσπερα. Έχω ένα θέμα από τότε που πήρα το tablet (Asus Fonepad). Μολις ανοίγω το wifi βρίσκει όλα τα δίκτυα που υπάρχουν εκτός από το δικό μου! Στο ασύμαρτο δίκτυο συνδέεται κανονικά το λάπτοπ μου όπως και το κινητό μου, όποτε δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει. Καμία ιδέα-λύση;
coffeex Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Λογικά έχει ενεργοποιημένη την επιλογή για να διαλέγει κανάλι αυτόματα οπότε μπες στο router και βάλε όποιο κανάλι θέλεις απλά να μην είναι επιλεγμένη η επιλογή για αυτόματο. Μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση και μόλις έκανα αυτό που σου έγραψα και όλα δούλευαν καλά μετά.
arc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Στις ρυθμίσεις του router βαλε χειροκίνητα κάποιο άλλο καναλι. Ακομα καλύτερα βάλε το δωρεάν inssider (υπάρχει για windows και android) δες τα κανάλια που εχουν τα άλλα κινητά της γειτονιάς σου και δοκίμασε να περάσεις στις ρυθμίσεις του router ένα καναλι που έχει λίγη ή μηδενικη κίνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα