JS v.i.p. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα ..... έχω ένα Macbook Pro 13 του 2009 .... το λάπτοπ είχε Mac OS 10.6 και αγόρασα και εγκατέστησα κανονικά τα 10.8.5 .... από τότε δεν μου δουλεύει ο αντάπτορας της τηλεόρασης ( DVI to HDMI) και δεν δουλεύει το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Το καλώδιο της τηλεόρασης από ότι κατάφερα να βρω λένε ότι ποια δεν κάνει και πρέπει να πάρω άλλο. Το μικρόφωνο είναι αυτό που με καίει .... δεν μπορώ να δουλέψω το skype κ.λπ. Ξέρει κανένας κάτι ? .... τι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ.
atheatos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα ..... έχω ένα Macbook Pro 13 του 2009 .... το λάπτοπ είχε Mac OS 10.6 και αγόρασα και εγκατέστησα κανονικά τα 10.8.5 .... από τότε δεν μου δουλεύει ο αντάπτορας της τηλεόρασης ( DVI to HDMI) και δεν δουλεύει το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Το καλώδιο της τηλεόρασης από ότι κατάφερα να βρω λένε ότι ποια δεν κάνει και πρέπει να πάρω άλλο. Το μικρόφωνο είναι αυτό που με καίει .... δεν μπορώ να δουλέψω το skype κ.λπ. Ξέρει κανένας κάτι ? .... τι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ. μπορείς να ξεκινήσεις με κάποιο άλλο λειτουργικό να σιγουρευτείς οτι δεν είναι προβλημα hardware(για το μικρόφωνο) και μετά να κάνε clean installation το mountain lion.
JS v.i.p. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Έκανα πάλι εγκατάσταση τα Lion ....και τίποτα.΄Εκανα αυτό με τα Command - Option - P - R .... τίποτα. Άλλο λειτουργικό δέν έχει .....
atheatos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Έκανα πάλι εγκατάσταση τα Lion ....και τίποτα. ΄Εκανα αυτό με τα Command - Option - P - R .... τίποτα. Άλλο λειτουργικό δέν έχει ..... Εκανες ξανά εγκατάσταση το mountain lion και το μικρόφωνο δεν παίζει. Αν μπορείς να βάλεις windows μέσω bootcamp και να δεις το μικρόφωνο πριν πας για service.... 1
JS v.i.p. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Έκανα update στα καινούρια Macericks ..... και πάλι το mic νεκρό ..... μάλον το έχω κάψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα