Προς το περιεχόμενο

Update σε Mountain Lion Update v10.8.5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα ..... έχω ένα Macbook Pro 13 του 2009 .... το λάπτοπ είχε Mac OS 10.6 και αγόρασα και εγκατέστησα κανονικά τα 10.8.5 .... από τότε δεν μου δουλεύει ο αντάπτορας της τηλεόρασης ( DVI to HDMI) και δεν δουλεύει το ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Το καλώδιο της τηλεόρασης από ότι κατάφερα να βρω λένε ότι ποια δεν κάνει και πρέπει να πάρω άλλο.

Το μικρόφωνο είναι αυτό που με καίει .... δεν μπορώ να δουλέψω το skype κ.λπ.

Ξέρει κανένας κάτι ? .... τι μπορώ να κάνω ?

Ευχαριστώ.
Δημοσ.

Καλησπέρα ..... έχω ένα Macbook Pro 13 του 2009 .... το λάπτοπ είχε Mac OS 10.6 και αγόρασα και εγκατέστησα κανονικά τα 10.8.5 .... από τότε δεν μου δουλεύει ο αντάπτορας της τηλεόρασης ( DVI to HDMI) και δεν δουλεύει το ενσωματωμένο μικρόφωνο.
Το καλώδιο της τηλεόρασης από ότι κατάφερα να βρω λένε ότι ποια δεν κάνει και πρέπει να πάρω άλλο.
Το μικρόφωνο είναι αυτό που με καίει .... δεν μπορώ να δουλέψω το skype κ.λπ.

Ξέρει κανένας κάτι ? .... τι μπορώ να κάνω ?
Ευχαριστώ.

μπορείς να ξεκινήσεις με κάποιο άλλο λειτουργικό να σιγουρευτείς οτι δεν είναι προβλημα hardware(για το μικρόφωνο)  και μετά να κάνε clean installation  το  mountain lion.

Δημοσ.

Έκανα πάλι εγκατάσταση τα Lion ....και τίποτα.
΄Εκανα αυτό με τα Command - Option - P - R .... τίποτα.

Άλλο λειτουργικό δέν έχει ..... :-(

Δημοσ.

Έκανα πάλι εγκατάσταση τα Lion ....και τίποτα.

΄Εκανα αυτό με τα Command - Option - P - R .... τίποτα.

Άλλο λειτουργικό δέν έχει ..... :-(

Εκανες ξανά εγκατάσταση το mountain lion  και το μικρόφωνο δεν παίζει. Αν μπορείς να βάλεις windows μέσω bootcamp και να δεις το μικρόφωνο πριν πας για service....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...