Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ... ακουσα καπου οτι καμερα προ μπορει να μπει και σε αλλα νοκια λουμια ... μπηκα στον κοπο και εψαξα λιγο και βρηκα πως γινεται σε ενα γερμανικο σαιτ ... μετα απο προσπαθεια μισης ωρας ... πλεον το lumia 820 μου εχει nokia pro cam ...!!  να ο οδηγος ...(καντε μεταφραση στα αγγλικα μεσο του google)

http://wparea.de/2013/08/nokia-pro-cam-und-weitere-apps-bereits-jetzt-installieren/

για αποριες σχετικα με το θεμα η για βοηθεια σε κατι στειλτε !

Δημοσ.

πέρασες την amber update και δεν έβρισκες το app για να το κατεβάσεις?

Κατέβασε και τη Νokia Smart Cam είναι καλύτερο app από αυτ΄που έβαλες! :)

Δημοσ.

πέρασες την amber update και δεν έβρισκες το app για να το κατεβάσεις?

Κατέβασε και τη Νokia Smart Cam είναι καλύτερο app από αυτ΄που έβαλες! :)

Είτε έχεις αμπερ είτε όχι ... Σε 820 που έχω εγω δεν μπαίνει η εφαρμογη pro cam ...με τον παραπάνω τροπο μπορει το pro cam να μπει σε οποιοδήποτε lumnia 820 ... Και γενικά σε οποιοδήποτε lumia με windows phone ... 8 ...πέραν των 920-925-928-1020 που έτσι κ αλλιώς υπάρχει στο marketplace ...

Δημοσ.

Το pro cam είναι μόνο για τα κινητά που ανέφερα ... Το smart cam μετά την gdr2 μπορεί να μπει και σε αλλα κινητά ... Τι κινητό χρησιμοποιείς Gloriana?

Δημοσ.

lumia 720 kai 1020

πάντως απ' ότι ξερω μπαινει και στο  720.

Περιμένω να μου ρθει to update για να το τρέξω.

ΚΑΙ ξανα λεω ... μονο απο 920 και πανω παιρνει το pro cam ... το 720 δεν την παιρνει και δεν 8α την παρει .

http://www.nokia.com/in-en/support/product/lumia-720/  δες και την official  suport σελιδα του 720 με την amber ... μονο smart cam παιρνει ...!  

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα με το Lumia Black update θα έρθει σε όλα τα Lumia, official η εφαρμογή ;)

ναι αλλα μεχρι τοτε ; Θα κάνει σίγουρα 3 μηνό ...ετσι πιστεύω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...