Προς το περιεχόμενο

Bose Acoustimass 10 Series IV - Τιμη

kataramenos32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρωτάς τι ακριβώς; Αν αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε, ή ...γιατί υπάρχουν ακριβά ηχεία; :P

Στα σοβαρά τώρα: Η Bose, ανέκαθεν ήταν ακριβή στα μοντέλα της, συγκριτικά με άλλες εταιρίες ηχείων. Το αν η ποιότητά τους είναι αντίστοιχη τής τιμής τους, είναι κάτι που χωράει πολύ συζήτηση. Ενσωματώνουν κάποιες «πατέντες» τής εταιρίας, τις οποίες αναγκαστικά τις πληρώνεις, όπως πληρώνεις και το υπέρ-διαφημισμένο όνομά της. Το σε τι βαθμό τις εισπράττεις στο ακουστικό αποτέλεσμα, είναι σχετικό. Εμένα δε με έπεισαν πάντως... 

Επειδή τα συγκεκριμένα, όπως και τα αντίστοιχα 2.1 τής ίδιας εταιρίας, τα έχω ακούσει αρκετές φορές, μπορώ να σού πω ότι για ακρόαση μουσικής δε θα τα προτιμούσα με τίποτα. Ο ήχος τους μου φαίνεται τελείως «στεγνός». Για χρήση σε home cinema, θα τα είχα υπό σκέψη, εάν κι εφόσον η εξοικονόμηση χώρου θα αποτελούσε απαράβατο κριτήριο, διαφορετικά δε θα ήταν μεταξύ των επιλογών μου.

Υ.Γ. : €1340,00 για σετ ηχείων 5.1, δεν είναι αστρονομική τιμή πάντως. Υπάρχουν και πολύ ακριβότερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry παιδες αλλο λινκ ηθελα να βαλω αν και ειμαι σχεδον καλυμμενος απο τις απντησεις σας ηθελα να ρωτησω για αυτα

http://www.skroutz.gr/s/14963/Bose-Lifestyle-48.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...