The_Winner Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σας ,μιας και άρχισα να μπαίνω πάλι στο Insomnia ειπα να κανω ενα θεματάκι μήπως και με βοηθήσουν οι master του είδους .Εχω σύνδεση Wind Double Play ειμαστε χρόνια πελάτες απο εποχές που ήταν Tellas ημουν παντα ευχαριστημένος με μετρια ταχυτητα σταθερη χωρις να αποσυχρονίζει κλπ κλπ .Οταν πήρα λαπτοπ ηθελα wifi εδωσε ενας φιλος τοτε που ειχε και αυτος Tellas ενα Gennet Oxygen Routerτον πρωτο καιρο εχανε συνεχεια το wifi καθε 5λεπτα ειχα δοκιμάσει τα πάντα τελικα εκανα hard reset και τα σεταρα ολα απο την αρχη και εφτιαξε !Πάμε στο τώρα!Τον τελευταιο χρόνο χανω παλι το wifi οταν ειμαι στο δωματιο μου(σπιτι 90τ.μ με το ρουτερ στο σαλονι) Μπορει δηλαδη να εχω full σημα και το λαπτοπ να αποσυνδεεται απο το wifi δικτυο και ενω το βρισκει να μην συνδεεται το ιδιο και αλλα laptop και το iphone ! Το κουλο? δεν εχω σημα μεσα στο σπιτι και εχω στο γκαραζ και στο πεζοδρομιο (2 οροφους κατω)Εχω δοκιμάσει ολα τα Καναλια του ρουτερ, το εχω αφησει χωρις password και παντα τα ιδια. Μπορει για ενα μηνα να μην εχει θεμα αλλα μπορει τον επομενο να το κανει καθε μερα .Τέλος εχω πολυ αργη συνδεση στο speedtest βγαζει αποτελεσματα με Ping 60-100 και μη σταθερη ταχυτητα μεχρι 6mbs !Ακουω λύσεις
validcode Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μήπως το rooter λόγο της παλαιότητας του αρχίζει και τα παίζει;
pekorin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αφού είσαι τόσα χρόνια πελάτης το πιο απλό θα ήταν να σου δώσουν ένα καινούριο ρουτεράκι απο την wind και να τελειώσει το θέμα, αλλά εκτός του ότι ειναι λίγο τσίπιδες και θα αρχίσουν την μουρμούρα κλπ, τώρα νομίζω δίνουν το κινεζάκι που έχει κι αυτό θέματα με το wifi του. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις εταιρία ;
adsl2+ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Να τους περιγραψεις το προβλημα που εχεις και θα σου αλλαξουν το μοντεμ/ρουτερ χωρις μουρμουρες,5 μηνες συνδρομητης ειμαι και μου εστειλαν καινουργιο
dimopou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Να τους περιγραψεις το προβλημα που εχεις και θα σου αλλαξουν το μοντεμ/ρουτερ χωρις μουρμουρες,5 μηνες συνδρομητης ειμαι και μου εστειλαν καινουργιο Σου χάλασε σε 5 μήνες;; Έλεος με τα μουφορούτερ τους.
adsl2+ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καποια χαλανε,μηχανηματα ειναι,ευτυχως που τ αλλαζουν.
apeiro Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Όταν αυξάνει ο αριθμός, των κάποιων που χαλάνε, αρχίζει να βρομάει ελλιπής ποιοτικός έλεγχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα