Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

έχω το hp 4530s 2 1/2 χρόνια και τον τελευταίο καιρό μου δημιουργεί ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο μετά από κάποια ώρα ενώ βρίσκεται σε λειτουργία το πληκτρολόγιο αρχίζει να πληκτρολογεί κεφαλαία ενώ δεν είναι πατημένο το Caps  ενώ αν το πατήσω γράφει με μικρά και τα σημεία στίξης είναι αλλού. Αν κάνω restart το πρόβλημα ξεπερνιέται όπως και μερικές φορές οπου δοκίμασα να πατήσω κάποια κουμπιά ξεμπλόκαρε στο άκυρο συγκεκριμένα [sHIFT (+) 4].Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον ή αν ξέρει από τι προέρχεται. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βρήκα μία (ενδεχομένως)  λύση στο πρόβλημα, τώρα περιμένω να δω αν θα ξαναπροκύψει  κάτι, όμως επειδή είδα οτι πρόκειται για εκτεταμένο πρόβλημα σε πολλά μοντέλα της HP ενημερώνω για όποιον του τύχει. Το πρόβλημα είναι με τον driver του HP power assistant. Χρειάζεται απεγκατάσταση και κατέβασμα από Link.png Site: hp_poower_assistant της εφαρμογής που υποδεικνύει. Οπότε πριν αρχίσετε το άνοιγμα του laptop δείτε μήπως έχετε κάποιο από αυτά τα συμπτώματα.Ελπίζω να βοηθήσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...