Προς το περιεχόμενο

The Mentalist : Season 6 (open spoilers)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με εχει κουρασει πολυ η ιστορια με τον red john. Παλιοτερα υπηρχε η φημολογια οτι ο red john ειναι ο patrick και γι'αυτο το λογοσυνεχισα να το παρακολουθω, για να δω με ποιον τροπο θα το καταληξουν εκει. τελικα δεν μου φαινεται να ισχυει.

• Like 1
Δημοσ.

α δεν την κοψανε ακομη; δεν ειχε πατωσει στα ratings?

ουτε καν ρε παει πολυ καλα

με εχει κουρασει πολυ η ιστορια με τον red john. Παλιοτερα υπηρχε η φημολογια οτι ο red john ειναι ο patrick και γι'αυτο το λογοσυνεχισα να το παρακολουθω, για να δω με ποιον τροπο θα το καταληξουν εκει. τελικα δεν μου φαινεται να ισχυει.

οχι μαλλον αλλα ακομα γαμαει περσι ειχε τρελη season

και φετος παει πολυ δυνατα

Δημοσ.

Γενικα η 5η σεζον ηταν καλη η 6η μπηκε δυνατα βεβαια το επεισοδιο 4 μας τα χαλασε λιγο!

Δεν το εχω δει το 4ο ακομη,μονο μεχρι το 2ο. Αλλα νομιζω με το καστ που εχει η συγκεκριμενη σειρα που ειναι πολυ δυνατο και πολυ συμπαθες και απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα απο σεναριο που ειναι εξυπνο, θελω να πιστευω οτι αποκλειεται να μας απογοητευσει αυτη η σειρα. Και για καποια παιδια που λενε οτι εχει τραβηξει το θεμα με τον serial killer Red John κι εχουν δικιο ως ενα σημειο,να θυμισω ομως οτι η υποθεση αυτη τρεχει παραλληλα με αλλες και οτι αντικειμενικα εχει αποδειχτει οτι μερικες φορες ειναι εξαιρετικα χρονοβορο να βρεις εναν τετoιου τυπου φονια και υπαρχουν πολλες υποθεσεις δεκαετιων που ακομη δεν εχουν εξιχνιαστει στο  ισως πιο αστυνομευομενο κρατος στον κοσμο. :)

Δημοσ.

OK ειναι σειρα ομως. Ειναι fiction. Οταν αρxιζεις και το τραβας πολλες σεζον το πραγμα, κουραζεις με τις παραλληλες procedural* υποθεσεις. Φετος ειναι καλυτερα στο τομεα αυτο γιατι μας εχει δειξει περισσοτερο Red John related stuff.

*Προσωπικα τα απεχθανομαι αυτα τα TV shows (serial dramas ftw by far) αλλα η υποθεση του Red John και ο Τζειν ο ιδιος ειναι αρκετα να σε κρατησουν.

PS: Mια γενικοτερη παρατηρηση. Εκει στο CBI θα ειχαν λυσει αραγε μια υποθεση αν δεν ηταν ο Jane εκει?  :-)

Δημοσ.

εμενα αυτο που με προβληματισε οταν πρωτοειδα το mentalist ηταν το ποσα διαφορετικα ειδη αστυνομιας εχουν.

Εχουν:

Sheriff

Police

State police

Rangers

CBI (και λογικα το αντιστοιχο του σε καθε πολιτεια)

FBI

Homeland Security

Δεν ξερω αν εχουν και αλλες υπηρεσιες, και, αν τα εχω βαλει κατα σειρα προτεραιοτητας

Δημοσ.

speaking of Red John, τον Red Jack στη σειρα Τhe Profiler τον πιασανε τελικα;

Δεν ειχα καταφερει να δω τα τελευταια επεισοδια γιατι το star τα εδειχνε οποτε ηθελε, αλλα δεν θυμομουν οτι τον αποκαλουσαν κι αυτον "red"

Δημοσ.

Παραμενει πολυ ενδιαφερουσα σειρα.Δεν ειναι Dexter. :devil:

Dexter δεν είναι, αλλά από την άλλη κάποτε ήταν mentalist ο mentalist ενώ στα τελευταία επεισόδια έχει γίνει απλά μόνκ ,με την έννοια ότι πλέον απλά βλέπει στοιχεία που δεν τα βλέπουν οι υπόλοιποι και διαβάζει τους ανθρώπους,στο τελευταίο επεισόδιο π.χ. δεν προσπάθησε καν να μπει στο μυαλό του πράκτορα και να τον επηρεάσει μπας και γλυτώσει,στης αρχικές σεζόν το έκαμνε συνεχώς.

Τώρα έχει γίνει στάνταρ το στήνω παγίδα, τους μαζεύω όλους τους ύποπτους μαζί και αυτός που φταίει θα κάνει την βλακεία να φανερωθεί.

Συνεχίζει να έχει αρκετό ενδιαφέρον για να το βλέπεις αλλά ότι χάλασε κάπως, χάλασε. 

(Με το τσαγάκι  μανδραγόρας ρε παιδιά τι έγινε;; )  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Με το τσαγάκι  μανδραγόρας ρε παιδιά τι έγινε;; )  

Και εγώ αναρωτιέμαι μερικές φορές.

Φαντάζομαι ότι θα το εμφανίσουν πάλι σε κάποιο επεισόδιο, στο οποίο θα αποκαλυφθεί ότι το πίνει ακόμα και θα έχει μπλεξίματα, η Lisbon θα είναι εκνευρισμένη-απογοητευμένη  μαζί του κτλ

Επεξ/σία από mike299

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...