Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Επειδή έχω τον συγκεκριμένο υπολογιστή και άλλαξα ήδη δίσκο μέσα στη εγγύηση λόγω του προβλήματος που αναφέρεται πιο πάνω, θα σε διορθώσω. Οι δίσκοι που επηρεάζονται είναι της Toshiba (μου τον αντικατέστησαν πάλι με τον ίδιο), είναι μεγάλο γνωστό πρόβλημα στα forums της apple και περιμέναμε ανάλκηση. Εν τω μεταξύ όλοι άρχισαν να χαλάνε το ίδιο διάστημα και περίμενα τρεις εβδομάδες χωρίς υπολογιστή λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας. Σε ειδικές περιπτώσεις τον αντικατέστησαν με το 2013 μοντέλο λόγω των χρόνων αναμονής.

πως και ετσι άλλαξαν παράδοση? η τους πρόσφεραν χαμηλότερη τιμή?

Δημοσ.

Πληρωνω 2000+ ευρω και εχει προβλημα ο ssd και μπορει να μου χαθουν τα αρχεια. Δεν πατε στον...αγυριστο λεω εγω?

Και 7.000 να πληρωσεις παλι μπορει να βγαλει προβλημα.

Τα αρχεια σου να τα κανεις backup.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως, τα σχόλια παραμένουν ίδια όσα χρόνια κι αν περάσουν:

1. Δεν καλύπτει η Apple κάποιο πρόβλημα: "Τόσα λεφτά έδωσα, πρέπει να με καλύπτει"

2. Καλύπτει και αντικαθιστά δωρεάν: "Τόσα λεφτά έδωσα, δεν έπρεπε να έχει πρόβλημα"

........

• Like 5
Δημοσ.

"solid state drive, also known as solid state disk..." από wiki :-)

ok δεν έγραψε και σκληρός :P

το aka ειναι μαλλον επειδη νομιζουν οτι ειναι δισκος

δεν εχει ουτε κατι κυκλικο ουτε κατι κινουμενο

case closed i win :P

• Super Moderators
Δημοσ.

το aka ειναι μαλλον επειδη νομιζουν οτι ειναι δισκος

δεν εχει ουτε κατι κυκλικο ουτε κατι κινουμενο

case closed i win :P

10827-12-large.jpg

Όλα σχετικά είναι στο θέμα της ορολογίας κλπ... 

Πληρωνω 2000+ ευρω και εχει προβλημα ο ssd και μπορει να μου χαθουν τα αρχεια. Δεν πατε στον...αγυριστο λεω εγω?

Όσα και να πληρώσεις, αν δεν πάρεις στα σοβαρά την έννοια του backup δεν θα είσαι ποτέ ασφαλής...

• Like 3
Δημοσ.

Ίσως κάτι αλλαζει στην apple. Πριν λίγο καιρό ο Cook ζήτησε συγγνώμη για τους χάρτες, τώρα κάνουν recall για τους SSD.

Επι Jobs απλά θα έβγαζαν μια ανακοίνωση οτι φταίει ο πελάτης γιατί μάτιασε το laptop.

Δημοσ.

Μάλλον δεν είσαι και πολύ ενημερωμένος. Για ψάξε στο Google λίγο για macbook + 8600gt καθώς και αντικατάσταση πλαστικών στο πλαστικό macbook (πριν το unibody).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...