nemesiskp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Οι δίσκοι λογικά είναι Samsung... Πάντως δεν είναι Apple... Λογικο,αφου ειναι ασχετοι στην κατασκευη hardware. Μπραβο στην Apple για την πολιτικη της,αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να τους αλλαξουν.Δυστηχως μας εχουν κανει τα αυτονοητα να τα θεωρουμε θετικα. 2
nikosgalis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Και το iPhone 5s με τα bluescreen δεν είναι της Apple. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ να βγάζει η Apple χαλασμένα προϊόντα... απαπαπα Sent from my Xperia P using Insomnia Φυσικά και μπορεί να βγάζει η Apple ελαττωματικά προϊόντα. Από τη beta1 μέχρι και την υποτίθεται stable 7.0.2 του iOS, εγώ πότε πότε χάνω τις επαφές μου και επανέρχονται μετά από λίγη ώρα, από το iCloud. Αλλά να την κράζουμε σε εκείνες τις περιπτώσεις. Όχι και στις περιπτώσεις όπου o Samsung 840 (αν θυμάμαι) που φοράει το Macbook είναι ελαττωματικός... Υπάρχουν βέβαια, που κάποιοι γουστάρουν να τη βρίσουν και γιατί έβρεξε λίγο εχθές, και τους χάλασε τη βόλτα... Σε κόβω για λίγο hater, ε? 1
dlsbabys Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειναι f.boy της apple αλλα εκπλησομαι με τέτοιες κινησεις κ μακάρι να προβουν κ αλλες σε τέτοιες παρομοιες κινησεις
aghahowa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εγώ ηδη είχα ενα disk failure με στο δικο μου MBA mid12. Είναι απαράδεκτο που τους πήρε 15 μήνες για να το διορθώσουν. 1
21century Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 H toshiba πάντως εχει πολυ καλό σέρβις στην χώρα μας...
Yoshi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 αν και δεν μου αρεσει η τιμολογιακη πολιτικη της apple ,ουτε οτι σε βαζει και πληρωνεις ακομα και για τον αερα που αναπνεεις, το after sales service φανερωνει καθαρα υψηλη ποιοτητα εταιριας και αυτο ειναι που ενδιαφερει τον καταναλωτη. Πχ εχω laptop ι7 dell στον χρονο πανω μου χαλασε ηρθαν σπιτι μου αλλαξαν την motherboard και τις ψυχτρες ΕΠΙΤΟΠΟΥ και κυριως δωρεαν η ξαδερφη μου επαθε το ιδιο με toshiba και της ειπανε οτι ειχε τροφιμα η μητρικη μεσα και δεν της καλυψαν την εγγυηση επισης ζητησαν να τους πληρωσει 50 ευρω επειδη το ανοιξαν και τους τρεχει στα δικαστηρια το ιδιο εχει γινει και σε φιλο μου στην αμερικη, σε λαπτοπ sony αλλα και dell ηρθαν στο σπιτι χωρις χρεωση, το εφτιαξαν και εφυγαν ετσι απλα
geoeva01 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 τα toshiba είναι από τα φθηνά δηλαδή δεν ηταν αυτο το θεμα το θεμα ειναι οτι καποιες εταιριες εχουν καλη υποστηριξη και καποιες οχι η κινηση της apple δειχνει οτι εχει καλη υποστηριξη οπως και η dell η τοσιμπα ηταν απαραδεκτη και το εχω ακουσει εκτος της ξαδερφης απο πολυ κοσμο
nikchris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Με κατι τετοια φαινεται ο επαγγελματισμος και ο σεβασμος προς τον πελατη και η διαφορα της APPLE. Το μεγαλυτερο κομματι του ανταγωνισμου υποχρεωμενοι-ξευποχρεωμενοι θα το κανανε αβαβα... Απο τα πιο αστεια ποστ. Μιλαμε για την ιδια apple που την κατηγορουσαν στην Αμερικη οτι οι ασθητηρες υγρασιας επαιρναν μπρος παρα πολυ ευκολα σε κανονικες συνθηκες και τους εβγαζε εκτος εγγυησης; (53M προστιμο) Την ιδια Apple που προσπαθει να δωσει 1 χρονο εγγυηση και οχι 2 εδω Ευρωπη; Με το απαραδεκτο Iphone5 που εμπαινε σκονη στο τζαμακι της καμερας; Που ξεβαφει το αλουμινιο γυρω γυρω; Που πας πισω καινουργιο κινητο με προβλημα και σου δινει απευθειας refurbished? Kαι μιλαμε φυσικα για τα πιο ακριβα κινητα της αγορας. 3
Black Demis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Οι δίσκοι λογικά είναι Samsung... Πάντως δεν είναι Apple... γιατί τι μέσα σε ένα iproduct παράγει ίδια? όλα είναι κομμάτια κομμάτια δίσκος ναι είναι της samsung mini pci-e
MariosThe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 γιατί τι μέσα σε ένα iproduct παράγει ίδια? όλα είναι κομμάτια κομμάτια δίσκος ναι είναι της samsung mini pci-e Επειδή έχω τον συγκεκριμένο υπολογιστή και άλλαξα ήδη δίσκο μέσα στη εγγύηση λόγω του προβλήματος που αναφέρεται πιο πάνω, θα σε διορθώσω. Οι δίσκοι που επηρεάζονται είναι της Toshiba (μου τον αντικατέστησαν πάλι με τον ίδιο), είναι μεγάλο γνωστό πρόβλημα στα forums της apple και περιμέναμε ανάλκηση. Εν τω μεταξύ όλοι άρχισαν να χαλάνε το ίδιο διάστημα και περίμενα τρεις εβδομάδες χωρίς υπολογιστή λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας. Σε ειδικές περιπτώσεις τον αντικατέστησαν με το 2013 μοντέλο λόγω των χρόνων αναμονής.
Street-Fighter Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μπράβο που στην apple ξύπνησαν μετά απο 1,5 χρόνο μπράβο. 3
basilis222 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εμένα μου βγάζει να το πάω Θεσσαλονίκη ενώ μένω Χανιά. Τα μεταφορικά ποιος τα πληρώνει;
ChimairaX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Οι δίσκοι λογικά είναι Samsung... Πάντως δεν είναι Apple... Και στο iPhone 5S, το iOS είναι γραμμένο πάνω σε Windows, γι αυτό βγάζει μπλε οθόνες. Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε το 50% παραπάνω στην τιμή ρε παίδες. Ηλεκτρονικά είναι. Χαλάνε. 1
Necrogeddon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πληρωνω 2000+ ευρω και εχει προβλημα ο ssd και μπορει να μου χαθουν τα αρχεια. Δεν πατε στον...αγυριστο λεω εγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα