Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νέα αναβάθμιση firmware που κυκλοφόρησε σήμερα η Apple απευθύνεται για τους κατόχους Macbook Air τα οποία κυκλοφόρησαν στο μέσα του 2012, με την εταιρεία να προσπαθεί να δώσει λύση σε πρόβλημα που διαπιστώθηκε στον ssd δίσκο συγκεκριμένων μοντέλων..Το πρόβλημα αυτό αφορά τους δίσκους 64 και 128GB οι οποίοι περιλαμβάνονται στα Macbook Air μοντέλα που πουλήθηκαν το διάστημα Ιουνίου 2012 έως τον Ιούνιο του 2013. Η Apple αναφέρει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο χρήστης να χάσει τα δεδομένα του και γι' αυτό η Apple ξεκινά ένα πρόγραμμα αντικατάστασης των συγκεκριμένων δίσκων που δε θα μπορέσουν να αναβαθμιστούν με το συγκεκριμένο update.

Κατά τη διάρκεια εγκατάστασης, αν η ενημέρωση ανιχνεύσει ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα του χρήστη περιέχει προβληματικό δίσκο, τότε θα τον ανακατευθύνει αυτόματα στην ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει η Apple και στην οποία υπάρχουν όλες οι σχετικές πληροφορίες για τον τρόπο αντικατάστασης.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης είναι ενεργό και στη χώρα μας μέσω των επίσημων service center της Apple.

Link.png Site: Πρόγραμμα αντικατάστασης δίσκων SSD

• Like 1
Δημοσ.

Ψήλη τιμή δεν σημαίνει πάντα ψήλη ποιότητα. Δεν παίρνεις πάντα ο,τι δίνεις.

Παντα οχι αλλα τις  συντριπτικα περισσοτερες φορες ναι .

• Like 4
Δημοσ.

τουλάχιστον κάνουν οτι μπορούν για να μην έχεις προβλήματα και σου των αλλάζουν. πολύ σπάνιο για στης μέρες μας 

• Like 2
Δημοσ.

Ψήλη τιμή δεν σημαίνει πάντα ψήλη ποιότητα. Δεν παίρνεις πάντα ο,τι δίνεις.

αν και δεν μου αρεσει η τιμολογιακη πολιτικη της apple ,ουτε οτι σε βαζει και πληρωνεις ακομα και για τον αερα που αναπνεεις, το after sales service φανερωνει καθαρα υψηλη ποιοτητα εταιριας και αυτο ειναι που ενδιαφερει τον καταναλωτη.

Πχ εχω laptop ι7 dell στον χρονο πανω μου χαλασε ηρθαν σπιτι μου αλλαξαν την motherboard και τις ψυχτρες ΕΠΙΤΟΠΟΥ και κυριως δωρεαν η ξαδερφη μου επαθε το ιδιο με toshiba και της ειπανε οτι ειχε τροφιμα η μητρικη μεσα και δεν της καλυψαν την εγγυηση επισης ζητησαν να τους πληρωσει 50 ευρω επειδη το ανοιξαν και τους τρεχει στα δικαστηρια

• Like 5
Δημοσ.

Με κατι τετοια φαινεται ο επαγγελματισμος και ο σεβασμος προς τον πελατη και η διαφορα της APPLE.
Το μεγαλυτερο κομματι του ανταγωνισμου υποχρεωμενοι-ξευποχρεωμενοι θα το κανανε αβαβα...

Δημοσ.

<p>Οι δίσκοι λογικά είναι Samsung...</p>

<p>Πάντως δεν είναι Apple...</p>

Και το iPhone 5s με τα bluescreen δεν είναι της Apple. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ να βγάζει η Apple χαλασμένα προϊόντα... απαπαπα

Sent from my Xperia P using Insomnia

Δημοσ.

Πάλι καλά που δεν είπε οτι οι χρήστες φταίνε που κάνουνε λάθος το update.

Ή οτι είναι feature και σου κάνει αυτόματα format για να μην κάθεται να ασχολείται ο χρήστης.

Δημοσ.

Με κατι τετοια φαινεται ο επαγγελματισμος και ο σεβασμος προς τον πελατη και η διαφορα της APPLE.

Το μεγαλυτερο κομματι του ανταγωνισμου υποχρεωμενοι-ξευποχρεωμενοι θα το κανανε αβαβα...

Μην ξεχναμε βεβαια και την ελληνικη περιπτωση με το imac .
  • Like 3
Δημοσ.

δυστηχως για το θεμα που αντιμετωπιζω εγω και παρα πολλοι χρηστες με τα macbook pro 2011 με την καρτα γραφικων δεν εχουν βγαλει καποιο προγραμμα αντικαταστασης της logic board.

ευτηχως εχω κανει επεκταση εγγυησης και θα το δωσω αυριο για service στην elite στη Θεσσαλονικη. θα'θελα να ρωτησω αν αντιμετωπιζει καποιος παρομοιο προβλημα.

https://discussions.apple.com/thread/4766577?start=0&tstart=0

Δημοσ.

Το ότι το κάνουν για να μην γίνουν βούκινο δεν σας περνάει απ' το μυαλό; Φανταστείτε κράξιμο που είχε να πέσει στα social media αν χαλούσαν ο ένας μετά τον άλλο με την τιμή που έχουν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...