gmavro75 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Γειά σας, Θέλω να στείλω εικόνα/ήχο και εντολές τηλεκοντρόλ από τον αποκωδικοποιητή Pirelli (μέσω connex) ΟΤΕ TV σε τηλεόραση σε διπλανό δωμάτιο. Σε όσους Video/Audio senders έχω δοκιμάσει, ενώ εικόνα και ήχος περνάνε μια χαρά, δεν λειτουργεί το remote control extender. Εννοώ ότι δε λειτουργεί μόνο στον αποκωδικοποιητή του OTE TV, τα ίδια μηχανάκια σε όσες άλλες συσκευές τα βάζω (TV, DVB-T decoder, Aircondition κλπ κλπ) δουλεύουν μια χαρά. Εν όλίγης μπορώ να βλέπω το πρόγραμμα από διπλανό δωμάτιο αλλά δε μπορώ να αλλάζω κανάλια... εεεεε, δεν είναι ζωή αυτη. Έχετε δοκιμάσει σε Pirelli Connex OTE TV, κάποιο μηχανάκι remote extender που να δουλεύει; προτιμώ να είναι audio/video και remote extender σε ένα μηχανάκι αλλά και σκέτο remote control extender αν κάποιος το έχει και παίζει στο παραπάνω configuration το σκέφτομαι.... Ευχαριστώ... 1
Waterman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα της televes. Τον δίνω στα 25 ευρώ εάν ενδιαφέρεσαι στείλε μου πμ 1
darkome Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Praktiker 34euro αναμεταδότης εικόνας ηχου......εχω και εγω ote tv και εκανα το εξης......συνδεσα τον αναμεταδότη στο scart που εχει πισω του ο αποκωδικοποιητης και με hdmi στην τηλεόραση του ενος δωματίου και στην τηλεόραση του δεύτερου δωματίου συνδεσα τον reciever του αναμεταδότη και εχω ote tv και στις 2 τηλεοράσεις.......απλα δείχνουν και οι 2 το ιδιο καναλι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα