Προς το περιεχόμενο

Αγορα τηλεορασης 32 ιντσες για PC

Zergoulini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια την πηρα! Φοβερη εικονα! Κανενα ιxνος Bleeding! Πολυ ωραια χρωματα. Την συνδεσα με το PC με HDMI και εχει φοβερα χρωματα. Παρολο που ειναι μικρη η αναλυση της για τοσες ιντσες, φενεται αρκετα καλα.

Δοκιμασα και 3D. Δεν ξετρελαθηκα να πω την αληθεια, πολυ καθαρη εικονα (αν και με ζαλισε λιγο). Καμια φορα προσεξα στο 3D οτι κανει διπλες εικονες, δηλαδη καμια φορα φενεται σαν να μην ειναι 1 εικονα. Εχει μεσα μια ρυθμιση που σε βοηθαει αλλα μετα απο λιγο κανει παλι το ιδιο. Σε μικρο βαθμο βεβαια. 

Σε γενικες γραμμες πολυ ευχαριστιμενος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Το θεμα που ειχα με το 3D το ελυσα. Απλα επρεπε να βαλω το HDMI στην θυρα 2 και οχι στην 1 που το ειχα. Στην θυρα 1 ειναι για Set Box απο οτι ειδα στο Manual. Τωρα διχνει πεντακαθαρα!

Λοιπον παιδια. Πειραματιζοντας τωρα την οθονη, ανακαλυψα οτι στην εισοδο που διαλεγεις απο το μενου της (Tv, Hdmi, κτλ) μπορεις να βαλεις σε καθε εισοδο ρυθμιση με τι ειναι συνδεδεμενο (ετικετα). Στο Hdmi που το ειχα απο την αρχη δεν ειχα καν ετολετα. Και λεω ας το βαλω στην ετικετα PC. Το βαζω....σβηνει η οθονη για 2 δευετερολεπτα..οταν ξανα αναβει... ΒΟΥΑΛΑ! Τα χρωματα Τ Ε Λ Ε Ι Α! Πραγματικα σαν να εχεις μονιτορ και οχι TV.  Ειδα το φως το αληθινο.

(Sorry για το Double Post αλλα απο την χαρα μου δεν αντεξα να μην σας το πω :D )

Ναι φιλε  που δεν περιμενα με τιποτα τετοια ποιοτητα. Και το 3D τα σπαει. Αφου σκεφτομαι να πουλισω την Dell που εχω :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...