Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,προσπαθώ να βάλω τα windows 7 σε αυτο το λάπτοπ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904471

και οταν τον άνοιγα μου έβγαζε αυτό το μήνυμα

DSC_0183.JPG?tsid=20131018-133157-4ea838

πάτησα escape και μετά μου έβγαλε αυτό : 2_online.JPG?tsid=20131018-131538-fcff6f

τι επιλεγω σε αυτο το σημείο μετα στην συνεχεια τι πρεπει να κανω? η διαδικασια ειναι οπως στο format η αλλαζει κατι ?

ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Βάζεις το δισκάκι ή το usb με τα 7 μέσα στο laptop,πατάς εκεί που λέει Boot menu και επιλέγεις το εν λόγο δισκάκι ή usb,μετά όπως τα ξέρεις,σβήνεις όλα τα διαμερίσματα φτιάχνεις νέα και κάνεις εγκατάσταση.

Δημοσ.

Στο bios setup να τσεκαρεις να ξεκιναει απο το cd για να κανεις εγκατασταση και φυσικα να σβησεις το free dos απο τον σκληρο.

Δημοσ.

τι να διαλεξω bios setup ή  bootmenu τελικά?στην συνεχεια η διαδικασια πως εχει οπως ειναι για το format?επισης να σας ρωτησω κατι αλλο αμα εγκαταστήσω windows 7 32 bit θα  εχω καποιο προβλημα? γιατι καπου ειχα διαβασει οτι στα 32 bit δεν σου δειχνει οτι εχεις για παραδειγμα 4giga ram αλλα 3 γνωριζει κανεις κατι?

ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Ενας σιγουρος τροπος να σβησεις ολα τα partition ακομα και τα κρυφα ειναι το partition magic που υπαρχει μεσα στο Hiren's boot cd

X64 Windows θα βαλεις φυσικα.

Δημοσ.

Για να βάλεις τα windows φαντάζομαι ότι τα έχεις σε κάποιο dvd. Δοκίμασε να βάλεις το dvd και αφού πάς πάλι στη δευτερη οθόνη που έχεις στη φωτογραφία διάλεξε boot menu και εκεί πρεπει να έχει μια επιλογή boot from dvd.

Δημοσ.

Για να βάλεις τα windows φαντάζομαι ότι τα έχεις σε κάποιο dvd. Δοκίμασε να βάλεις το dvd και αφού πάς πάλι στη δευτερη οθόνη που έχεις στη φωτογραφία διάλεξε boot menu και εκεί πρεπει να έχει μια επιλογή boot from dvd.

και η συνέχεια πως έχει μετα? θα το δοκιμασω γιατι τωρα δεν έχω το pc μπροστά μου,έχει διαφορες η διαδικασια απο αυτη του format ?

Δημοσ.

α οκ ευχαριστω πολυ,οσον αφορα την διαδικασια μετα απο αυτο το βημα τι πρεπει να κανω? αλλαζει κατι σε σχεση με την διαδικασια του format?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...