redmanftw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους,προσπαθώ να βάλω τα windows 7 σε αυτο το λάπτοπ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904471 και οταν τον άνοιγα μου έβγαζε αυτό το μήνυμα πάτησα escape και μετά μου έβγαλε αυτό : τι επιλεγω σε αυτο το σημείο μετα στην συνεχεια τι πρεπει να κανω? η διαδικασια ειναι οπως στο format η αλλαζει κατι ? ευχαριστω πολυ!
TheELF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Βάζεις το δισκάκι ή το usb με τα 7 μέσα στο laptop,πατάς εκεί που λέει Boot menu και επιλέγεις το εν λόγο δισκάκι ή usb,μετά όπως τα ξέρεις,σβήνεις όλα τα διαμερίσματα φτιάχνεις νέα και κάνεις εγκατάσταση.
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Στο bios setup να τσεκαρεις να ξεκιναει απο το cd για να κανεις εγκατασταση και φυσικα να σβησεις το free dos απο τον σκληρο.
redmanftw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 τι να διαλεξω bios setup ή bootmenu τελικά?στην συνεχεια η διαδικασια πως εχει οπως ειναι για το format?επισης να σας ρωτησω κατι αλλο αμα εγκαταστήσω windows 7 32 bit θα εχω καποιο προβλημα? γιατι καπου ειχα διαβασει οτι στα 32 bit δεν σου δειχνει οτι εχεις για παραδειγμα 4giga ram αλλα 3 γνωριζει κανεις κατι? ευχαριστω πολυ!
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ενας σιγουρος τροπος να σβησεις ολα τα partition ακομα και τα κρυφα ειναι το partition magic που υπαρχει μεσα στο Hiren's boot cd X64 Windows θα βαλεις φυσικα.
periklisn Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Για να βάλεις τα windows φαντάζομαι ότι τα έχεις σε κάποιο dvd. Δοκίμασε να βάλεις το dvd και αφού πάς πάλι στη δευτερη οθόνη που έχεις στη φωτογραφία διάλεξε boot menu και εκεί πρεπει να έχει μια επιλογή boot from dvd.
redmanftw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Για να βάλεις τα windows φαντάζομαι ότι τα έχεις σε κάποιο dvd. Δοκίμασε να βάλεις το dvd και αφού πάς πάλι στη δευτερη οθόνη που έχεις στη φωτογραφία διάλεξε boot menu και εκεί πρεπει να έχει μια επιλογή boot from dvd. και η συνέχεια πως έχει μετα? θα το δοκιμασω γιατι τωρα δεν έχω το pc μπροστά μου,έχει διαφορες η διαδικασια απο αυτη του format ?
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Οχι αν ξεκινησει θα κανεις κανονικα την εγκατασταση οπως θα εκανες και σε κανονικο υπολογιστη.
redmanftw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 να ρωτησω και κατι αλλο αμα βαλω 32bit ποια η διαφορα με τα 64?
blitzNikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Με τα 32bit διαβάζει μέχρι 3,25g ram ενώ με τα 64bit διαβάζει ... 325g ram!
redmanftw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 α οκ ευχαριστω πολυ,οσον αφορα την διαδικασια μετα απο αυτο το βημα τι πρεπει να κανω? αλλαζει κατι σε σχεση με την διαδικασια του format?
tasos555 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 επειδή σε κόβω λίγο άσχετο (αν δεν είσαι συγνώμη) δες αυτό http://www.youtube.com/watch?v=hB4ZGSP9B7Y και αν δεν εχει τα win πες μου να σου στείλω link 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα