k_e_l_l_y Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Έχω ένα εξωτερικό δίσκο WD 250 gb. Δεν είναι καινούριος και τον τελευταίο καιρό δεν μου τον εμφάνιζε το pc ούτε άναβε το λαμπάκι για να δείχνει ότι λειτουργεί. Κουνούσα λίγο το usb μπας και φταίει αυτό και μερικές φορές άναβε το λαμπάκι και λειτουργούσε αλλά έτσι και το κουνούσα λίγο κατευθείαν αποσυνδεόταν. Άλλαξα usb και το λαμπάκι ανάβει ακάθεκτα χωρίς κανένα πρόβλημα ή κούνημα!! Το συνδέω με το pc και ενώ κάνει επιτυχής εγκατάσταση δεν μου τον εμφανίζει πουθενά τον δίσκο. Έτσι παω στη διαχείρηση συσκευών και βλέπω ότι τον εμφανίζει ως Initio Combo Device Driver. Το έψαξα λίγο στο ιντερνετ και βρήκα αυτό: Site: Initio Combo Device Driver . 'Εκανα όσα λένε αλλά και πάλι το εμφανίζει έτσι. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει πως να το διορθώσω. Ξέρετε αν γίνετε κάτι ή πάει για πέταμα?! Ευχαριστώ!
k_e_l_l_y Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ναι, στο laptop μου και ενώ κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο, δεν τον δείχνει καν. Ούτε ως Initio Combo Device Driver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα