gkokokiris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα παιδια...θα ηθελα να κανω μια ερωτιση.....μπορω να ωαλω καινουριο λογισμικο στο macbook μου απο τη στιγμη που εχει τωρα 10.6.8.....αν γραψω σε ενα dvd και παω να τη περασω θα εχω καποιο προβλημα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexchris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τι λογισμικό θέλεις να βάλεις; Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkokokiris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τη τελευταια εκδοση που μπορει να παρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=14341245#post14341245 Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Επίσημα το μηχάνημα μπορεί να τρέξει μέχρι το 10.7.5 Lion, που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ. Πάντως να έχεις υπ' όψη σου ότι για να έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις απαιτείται RAM 4GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkokokiris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Σας ευχαριστω ολους παιδια...θα το δοκιμασω κ θα σας πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkokokiris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ozelot το λινκ ποθ μου εστειλες να κατεβασω εχει το λιον αλλα ειναι μονο 2μβ υπαρχει περιπτωση να εναι μονο τοσο...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Προφανώς είναι το update Snow Leopard -> Lion, ενώ δυστυχώς το update δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο Mac App Store. Πιστεύω ότι θα δουλέψει, πάντως καλό θα ήταν να το εγκαταστήσεις πρώτα σε έναν κλώνο να δεις πως θα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkokokiris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη..;συγνωμη γ τη ζαλαδα αλλα ειναι νεος χρηστης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Κοίτα πρόκειται για μα προληπτική ενέργεια γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αν και το CNET είναι σοβαρή σελίδα. Time Machine backup έχεις ;. Ξέρεις πως να κάνεις ένα κλώνο του συστήματος ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkokokiris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εχω ναι αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει...εγω θελω να γινει ετσι ξπως το αγορασα χωρις να εχει κατι μεσα...σαν να κανεις format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Αυτό που θέλεις να κάνεις γίνεται, όμως προτού προχωρήσω σε οδηγίες για διευκρίνησε : 1. Γιατί θέλεις να κάνεις format, με την έννοια ότι μπορεί τελικά μετά από κάποιες παρεμβάσεις να μην χρειάζεται. 2. Έχεις αρχεία που θα τα χρειασθείς και στην καινούρια εγκατάσταση ;. 3. Επίσης, έχεις και εφαρμογές και ποιές ;. 4. Έχεις το Snow Leopard Install DVD ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkokokiris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Εχω διαφωρες εφαρμογες οπως ifoto imovie ktl...και καποιες που μπορω να ξανα βρω..απλα το πηρα μεταχιρισμενο κ θελω να το κανω καινουριο...δεν εχω τπυ σε cd η dvd.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Για να γίνει όπως το πήρες θα χρειασθείς το Snow Leopart Install DVD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkokokiris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Να το κατεβασω απο καποιο torrent και να το περασω δεν γινετε..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα