Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ συνδρομητής Οτέ ήμουν μέχρι πρότινος.Pάνω κάτω τις ίδιες ανάγκες είχα και έχω με σένα και κατέληξα στη hol.Όσον αφορά τον Οτέ, πολλά λεφτά, δίχως κάποιο αντίκρισμα.2 φορές χρειάστηκα τους τεχνικούς και απογοητεύτηκα.Οι ηλεκτρονικές του υπηρεσίες είναι για τα μπάζα και γενικά ακόμα επικρατεί δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία.

Δημοσ.

στη hol  είδα οτι έχει η αστικη 0.035/m ενώ στη cyta 0.029,αμελητέα διαφορά θα μου πεις,αλλά είναι διαφορά.

όπως επισης μολις ειδα στη hol επιλογη στα 6mbps με 13ε το μηνα,που ακουγεται ακόμα καλύτερο απο την προηγούμενη προσφορά που κόιταγα.

τα έχω παίξει πραγματικά με τις τόσες επιλογές!

Δημοσ.

καλα wind εχω επιφυλάξεις... Σε σπιτι που το βαλαν με το σαπιο router που δινουν κολαγε το συμπαν καθε 30 λεπτα restart!!!  Εννοειται πως δοκιμασαν τα παντα και τηλεφωνα κτλ . Ηθελε draytek για να στρώσει (μεχρι τωρα 3 μερες χωρις προβλημα και συνεχιζει).

Επισης σε bussiness μολις πηγαν σε Wind ολο προβληματα εχουν κολάει το interneti.

Δημοσ.

τις πιο γρήγορεσ ταχύτητες τις έχει όμως με forthnet που μπορείς να έχεις margin 6 ενώ σε hol 11 , wind 9 έχοντας χαμηλότερες ταχύτητες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...