Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρίσκομαι αθήνα κέντρο και είμαι χρόνια συνδρομητής οτέ με τηλέφωνο 200λεπτά και 2mbps γραμμή και δίνω γύρω στα 50 το δίμηνο

Σκέφτομαι πλέον επειδή δεν είμαι συνέχεια Αθήνα να βρώ κάτι που να είναι οικονομικότερο και χωρίς σταθερό τηλέφωνο,μόνο ίντερνετ δηλαδή (περίπτωση πρώτη) η να βρώ κάτι με σταθερό και ίντερνετ αλλά πιο φτηνά(περίπτωση δεύτερη).

Φίλος που έκανε πέρσυ καινούρια σύνδεση κ έβαλε cyta είναι ικανοποιημένος και μένουμε στην ίδια περιοχή ,το μόνο είναι οτι η ενεργοποίηση έγινε σε 1 μήνα!

Εγώ δεν έχω την πολυτέλεια να περιμένω ένα μήνα χωρίς ίντερνετ μιας και θα είμαι αθήνα για ένα τρίμηνο όλο και όλο και δεν με συμφέρει να φαω τον ένα μήνα χωρίς σύνδεση.

Πρόσφατα έμαθα οτι ο οτε πλεόν αναβαθμίζει τις 2mbps γραμμές σε 4 αλλά πρεπεί να το ζητήσει ο πελάτης αυτό,ισχύει κάτι τέτοιο?αν γίνεται είμαι διατεθιμένος να μείνω στον οτέ με τα 4mpbs εάν και εφόσον δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και άμεσο.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο ποια είναι η διαδικασία που ακολουθώ για να περάσω απο 2mpbs στα 4?

Δεν θα έπρεπε να γίνει αυτόματα η αλλαγή αφου το 4 είναι πλέον το βασικό?

Σε περίπτωση που πάω για άλλη εταιρεία,ποια έχετε να προτείνετε?Ποια δουλεύει απροβλημάτιστα και κάνει γρήγορη ενεργοποίηση και όχι ένα μήνα?

Δημοσ.

Καλησπερα πανω κατω ολες η εταιριες κανουν σχεδον της ιδιες μερες συνδεσεις αντε να παιζουν με καμια 4-5 μερες διαφορα,εγω ειμαι χρονια συνδρομητης της forthnet κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το 2009 και μετα ..και συνεχως κυνηγαω της προσφορες τους (μαλλον αυτοι με κυνηγανε)...πληρωνω 50 το 2 μηνο με σταθερα απεριορηστα και καποιες ωρες σε κινητα..ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ..δεν μπορω να σου προτεινω καποια εταιρια στην αθηνα γιατι δεν γνωριζω απο κει...απλα τοποθετηκα να πω για την forthnet που ξερω για εμενα.. 

Δημοσ.

Προπληρωμή σημαίνει οτι πληρώνεις όλα τα πάγια με την μια.Δηλαδή 15*12+35 τελος ενεργοποίησης=215 ευρώ.

Δημοσ.

Βάλε φίλε μου hol.Το ευέλικτο 300' και σου δίνει ίντερνετ έως 24 Mbps + 300 λεπτά προς σταθερά ή κινητά.20 ευρώ κοστίζει και υπολόγισε άλλα 36 ευρώ τα τέλη ενεργοποίησης.

http://www.hol.gr/GR/home/doubleplay/Pages/default.aspx?pf=1&m_id=19

Έχω ακριβώς αυτό το πακέτο γιατί πολύ απλά μιλάω ελάχιστα στο τηλ και δε βλέπω τηλεόραση (ουσιαστικά δεν έχω και τηλεόραση) οπότε τι να την κάνω τη nova; Είναι απλά τα πράγματα. Αν βλέπεις τηλεόραση, forthnet οπωσδήποτε γιατί η προσφορά τα σπάει. Αν πάλι όχι, hol δαγκωτό.

Δημοσ.

για hol δεν το τσεκαρα ακομα,
στην περιπτωση της wind,δεν εχει να κανει με καλυψη κτλ ε?πόσο καιρό κάνει να γίνει η ενεργοποίηση μιας αίτησης?

Δημοσ.

Φίλος που έκανε πέρσυ καινούρια σύνδεση κ έβαλε cyta είναι ικανοποιημένος και μένουμε στην ίδια περιοχή ,το μόνο είναι οτι η ενεργοποίηση έγινε σε 1 μήνα!

Εγώ δεν έχω την πολυτέλεια να περιμένω ένα μήνα χωρίς ίντερνετ μιας και θα είμαι αθήνα για ένα τρίμηνο όλο και όλο και δεν με συμφέρει να φαω τον ένα μήνα χωρίς σύνδεση.

Etsi κινηθηκε και ενα φιλος απο την περιοχη Γουδι...απο connex σε Cyta και δεν εμεινε απο ιντερνετ καμια μερα !

Δημοσ.

και γώ για cyta σκεφτόμουν,αλλά είναι πολύς ο 1ς μήνας αναμονής για τον χρόνο που διαθέτω,ξέρετε αν αυτόν τον 1 μήνα μπορώ να χρησιμοποιώ την ήδη υπάρχουσα σύνδεση στον ότε η κόβεται απο τη στιγμή που θα κάνω την αίτηση στη cyta?

hol το είδα μόλις τώρα,καλό ακούγεται,αλλά και αυτή ενα μηνα??

αυτό ειναι το κόλλημα μου όσον αφορά τη μετάβαση γενικά!

Δημοσ.

Μα ποιο είναι το άγχος σου για την μετάβαση;Αυτό που λες 1 μήνας, δεν είναι τυχόν παύση υπηρεσιών, αλλά πόσο καιρό θα κάνει η μετάβαση από τον Οτέ σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία.Την ημέρα που θα γίνει η μετάβαση το πολύ(πάρα πολύ) να μείνεις κανά 2ωρο χωρίς τηλ.-ίντερνετ.

Αν πιστεύεις πως σου είναι αβάσταχτο μην κάνεις κίνηση.

Δημοσ.

αυτό θέλω να μάθω!δηλαδή στον ενδιάμεσο χρόνο δουλεύω με τον οτέ και όταν πια έρθει η ώρα για την αλλάγη τότε κόβεται η σύνδεση μέχρι να επανέλθει με τον νέο πάροχο,σωστά?

δεν είναι άγχος,απλά ρωτώ για να μάθω πως λειτουργεί αυτό,θα είμαι αθήνα για τρείς μήνες και δεν θα ήθελα να σπαταλήσω τον 1 στο περίμενε,αυτό.

είδα οτι η cyta έχει 8mbps/1up με ενα 20αρι το μηνα,καλό μου ακούγεται αυτό.

όποτε,έστω ότι βάζω hol/cyta,λέμε τώρα,όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι τη μέρα της μετάβασης?

Δημοσ.

Ναι, ναι. ναι!Την ημέρα που θα σου δώσει ο πάροχος που θα κάνεις αίτηση φορητότητας ως ημέρα ενεργοποίησης, εκείνη την ημέρα μπορεί να μείνεις καμιά ώρα δίχως υπηρεσίες.

Δημοσ.

αχααα,όλα καλά λοιπόν!

τον οτε τον έχετε ξεγραμμένο όλοι γενικότερα ε?

εγω τον κράταγα τόσα χρόνια με την εντύπωση πως είναι πιο σταθερή επιλογή λόγω δικού του δυκτίου,αλλά όπως βλέπω πλεόν πεταμένα λεφτά ήταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...