Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, φτιάχνω ένα πύργο και αποφάσισα να του κάνω ένα φορμάτ.

Αρχικά του πέρασα τα Windows7 τα Ultimate αλλά επειδή είδα ότι δεν τα σήκωνε είπα να του βάλω WindowsXp Professional που ήταν και το αρχικό λογισμικό του.

Με τα πολλά, πολλά έκανα στην εγκατάσταση και εκεί που επιλέγεις Ntfs(γρήγορο) 

και αρχίζει και κάνει διαμόρφωση και μετά αντιγραφή αρχείων,, κανονικά κάνει μια επανεκκίνηση για να μπει 

στην FormatScreen:

6rlx.jpg

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι πριν πάει να μπει εκεί, με το που κάνει επανεκκίνηση μου πετάει κάτι κινέζικα στο boot και μένει έτσι..

q6ft.jpg

Καμία βοήθεια?  :unsure:

Δημοσ.

Γεια σας, φτιάχνω ένα πύργο και αποφάσισα να του κάνω ένα φορμάτ.

Αρχικά του πέρασα τα Windows7 τα Ultimate αλλά επειδή είδα ότι δεν τα σήκωνε είπα να του βάλω WindowsXp Professional που ήταν και το αρχικό λογισμικό του.

Με τα πολλά, πολλά έκανα στην εγκατάσταση και εκεί που επιλέγεις Ntfs(γρήγορο) 

και αρχίζει και κάνει διαμόρφωση και μετά αντιγραφή αρχείων,, κανονικά κάνει μια επανεκκίνηση για να μπει 

στην FormatScreen:

6rlx.jpg

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι πριν πάει να μπει εκεί, με το που κάνει επανεκκίνηση μου πετάει κάτι κινέζικα στο boot και μένει έτσι..

q6ft.jpg

Καμία βοήθεια?  :unsure:

Αμαν δωσεις χαρακτηριστικα επεξεραστης, μνημες ραμ , σκληρος δισκος , καρτα γραφικων καρτα ηχου και μητρικης θα εχεις οση βοηθεια θες αλλιως δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε ετσι στα τυφλα. Τα xp που προσπαθεις να βαλεις εχουν ενσωματομενο το sp3 και sata drivers ; :/ :S

Δημοσ.

Μνήμη:   μια 512 DDR

Σκληρός: ExcelStore 80Gb SATA

Μητρική Albatron DX915-SLI 

Γραφικά: έχει μια GeFORCE τώρα πια είναι δεν ξέρω.. 

Ήχου νομίζω πρέπει να είναι realtek..

To λογισμικό είναι SP2 και δεν ξέρω αν έχει τους SATA DRIVERS ενσωματομένους που λες..  :mellow:

Αλλά υπολόγισε ότι το pc είναι κάπου 8 χρονών..

Δημοσ.

Από την στιγμή που έκανε την αντιγραφή αρχείων (δηλαδή βρήκε τον δίσκο) είσαι κομπλέ από drivers.

Μάλλον κάτι έγινε με την εγκατάσταση των 7. Ξεκίνα πάλι την εγκατάσταση από την αρχή και διέγραψε το partition του λειτουργικού καθώς και αν έχει κάποιο partition των 100ΜΒ. Μετά δημιούργησε νέο partition σε ntfs και προχώρα στην εγκατάσταση.

Δημοσ.

Δεν βρισκείς κανένα άλλο δισκάκι με xp να δοκιμάσεις, διαφορετικά κοιτά στο bios στο "On-Chip Serial ATA" αν είναι στο "Auto" ή στο "Enhanced Mode".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...