Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω έναν Seagate σκληρό δίσκο, ο οποίος χάλασε, και θέλω να τον στείλω στη Seagate στην Αγγλία για αντικατάσταση. Στα ΕΛΤΑ η αποστολή, απ' ότι γράφει στο site τους ειναι περίπου 22€.. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος αποστολής;  Μου φάνηκε υπερβολικό το ποσό.

Δημοσ.

δε θα το στειλεις σαν δεμα αλλα σαν επιστολη

οπως σου προειπαν. θα παρεις φακελο με φουσκαλιτσες και επισης θα τυλιξεις το σκληρο με φουσκαλιτσες και ισως ενα σκληρο χαρτονι πανω και κατω για επιπλεον προστασια σε καποιο χτυπημα. κατοπιν θα εισαγεις το σκληρο στο φακελο και θα τον στειλεις συστημενη  επιστολη (οπως καταλαβαινεις συστημενο σημαινει περνεις και tracking number).

εγω εχω στειλει ετσι φωτογραφικη μηχανη στην αγγλια. το κουτι οπως ηταν σε μεγαλο φακελο...και αντι να παει σαν δεμα το πηραν επιστολη :-)

Δημοσ.

Μην κανεις το λαθος και στειλεις απευθειας το κουτι. Να το βαλεις σε φακελο με φυσαλιδες αλλιως ανεβαζουν το κοστος γιατι το στελνουν ωσαν δεμα.

Δημοσ.

και ετσι θα σου πει η seagate οτι χανεις την εγγυηση μιας και εχουν συγκεκριμενο τροπο που θελουν τους δισκους

• Like 1
Δημοσ.

Προβλέπω να φτάνει κουδουνίστρα ο δίσκος στο φάκελο. Η Seagate θα τον κάνει προώθηση στο διπλανό γραφείο με τα βρεφικά. :P

- Enclose each drive in an ESD (electrostatic discharge) bag, in an anti-static plastic shell (SeaShell) or anti-static bubble wrap.

- Secure each unit in 2 inch-thick foam rubber in a corrugated box. Do not use popcorn, peanuts, bubble wrap or newspaper. If packaging more than one drive, use a separate container for each drive.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...