Zapee995 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Τα πρωτα ειναι χυμα, αυτο που εξηγω παραπανω, ενω τα αλλα ειναι ετοιμο Kit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sane Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 ε τι..απλως επειδη στα χυμα χρειαζεσαι μονο να κολλησεις το molex για να το συνδεσεις στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Οχι μονο αυτο αλλα και το sleeved καλωδιο με το καλυτερης ποιοτητας molex και το μαυρο pcb...Ολα μετρανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sane Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 εχω δει και για led strip αλλα που κολλανε τα led και την φτιαχνουν(http://www.overclock.net/t/332443/how-do-you-make-a-led-strip)...θα εχει διαφορα απο το led strip που αγοραζεις χυμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Να σας πώ πως τελικά αγόρασα της NZXT τα άσπρα leds και πλέον το κουτί είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΟΥΚΛΙ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Οταν βγαινουν απο το στομα ενος κατοχου αυτες οι λεξεις "κανονικο κουκλι", τοτε ολα κυλανε ομορφα. Να το χαρεις οσο δεν παει φιλε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Οταν βγαινουν απο το στομα ενος κατοχου αυτες οι λεξεις "κανονικο κουκλι", τοτε ολα κυλανε ομορφα. Να το χαρεις οσο δεν παει φιλε! Αν και (πολύ) αργοπορημένα σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Να σαι καλά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα Σε μπλε cm stacker 831 ταιριαζουν τα ασπρα leds? Το κουτι εχει μονο μπλε leds μαζι με blue cathode λαμπες..αλλα μετα απο τοσα χρονια βαρεθηκα.. Να παω σε nzxt η σε lamptron? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 έχω πάρει και εγώ led από το ebay για να παίρνουν ρεύμα από το τροφοδοτικό με molex πως συνδέονται το κίτρινο και το μαύρο στο dc adapter έχει + - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 η ποιο φτύνει και καλη λυση για εμενα ειναι η αγορα led ταινιας.υπαρχουν στην αγορα απο 3 4 ευρο το μετρο απο ολα τα χρωματα. κατα την γνωμη μου το ασπρο χρωμα ειναι αρκετα έντονο ενω το μπλε ποιο γλυκο για εμενα στο ματι και δεν θα κουραζει πολυ.αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Κατεληξα στα ασπρα nzxt sleeved kit ( 2m ) που τα βρηκα 18 ευρω. Ελπιζω να μην το μετανιωσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον θελω λιγο την βοηθεια σας αφου κανω μια αποπειρα να φτιαξω την δικη μου ledοταινια. Πηρα χυμα 1 μετρο ταινια και αυτα τα connectors. Η ερωτηση ειναι που μπορω να βρω τα "συρματακια" που μπαινουν στα connectors ωστε να συνδεσω τα καλωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Στο site που κοιτας, ακριβως διπλα.. http://www.eworld.com.gr/products/details/2102/Phobya-Molex-PSU-Power-Connector-Pin-Male 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Φτου ουτε που τα ειδα. Καλως σε ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 έχω φαγωθεί και εγώ να βάλω ledοτανια στο zalman z11. σκέπτομαι να πάρω αυτή http://www.ledguru.gr/index.php/crypto-led-strip-reel-1m-12v-white-pcb-3528-ip20-60led-blue-4-8w.html που είναι Αθήνα το μαγαζί, αλλά θα τη βάλω στην μπριζα γιατί δεν διακινδυνεύω να κάψω το τροφοδοτικό με πατέντες. το ΣΚ έκαψα κάτι ledακια με μπαταρία από τα 5 μέτρα που είναι η ταινία θα τη κόψω στο 1.10 που είναι το παράθυρο. από ότι διάβασα πάει 4.8*1.10= 5.28 όποτε με ένα 12αρι είμαι οκ. όμως τη τροφοδοτικό βάζω; τη τύπου; και πως το συνδέσω με τη ledοταινια; Υπάρχουν ledοταινιες που της πουλανε με το μέτρο στην Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα