Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση φωτισμού σε Fractal Design Define R4 Black Pearl

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά!

Χθές έκανα παραγγελία το κουτί της Fractal Design, το Define R4 Black Pearl (Window). Θέλω όταν με το καλό μου έρθει να το "καλλωπίσω" με μπλέ LEDs για να φαίνεται όμορφο στο εσωτερικό του απο το παράθυρο. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε και να μου πείτε :

1. Τι LEDS μου συνιστάτε να αγοράσω.. βρήκα αυτά.. είναι καλά?

2. Πώς θα πρέπει να τα εγκαταστήσω? περιμετρικά στο εσωτερικό του κουτιού ή περιμετρικά στο εσωτερικό του παραθύρου του κουτιού?

3. Μπλέ ή άσπρα? :)

Ευχαριστώ πολύ! Please help! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) Μια χαρα ειναι αν και προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζουν τα 10 ευρω για ετοιμο κιτ. Αν ομως δεν εχεις την ικανοτητα να τα φτιαξεις μονος σου, ειναι μονοδρομος.

2) Αναλογα με το μηκος τους, περιμετρικα μεσα στο κουτι

3) Αυτο εσυ το ξερεις.:P

Τσεκαρε εδω διαφορα χρωματα:

http://www.eworld.com.gr/products/index/162/0/FlexLight

Κάπως έτσι δείχνει με 3 λευκές CCFL, για να πάρεις μια ιδέα. Έχουν τοποθετηθεί 2 στις δύο πάνω εσοχές του κουτιού, και η τρίτη κάτω μπροστά (δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, μπήκε πριν κλείσει το κουτί).

1) Μια χαρα ειναι αν και προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζουν τα 10 ευρω για ετοιμο κιτ. Αν ομως δεν εχεις την ικανοτητα να τα φτιαξεις μονος σου, ειναι μονοδρομος.

2) Αναλογα με το μηκος τους, περιμετρικα μεσα στο κουτι

3) Αυτο εσυ το ξερεις. :P

Τσεκαρε εδω διαφορα χρωματα:

http://www.eworld.com.gr/products/index/162/0/FlexLight

Ναι η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με φωτισμούς και modding γενικότερα. Οπότε πάω για NZXT (18 ευρώ νομίζω πως κάνουν..στο Ελλάντα τουλάχιστον..) :P Oouch! ξέρω.... :(

Κάπως έτσι δείχνει με 3 λευκές CCFL, για να πάρεις μια ιδέα. Έχουν τοποθετηθεί 2 στις δύο πάνω εσοχές του κουτιού, και η τρίτη κάτω μπροστά (δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, μπήκε πριν κλείσει το κουτί).

Ευχαριστώ! Γαμώτο όμορφο φαίνεται και με λευκό φωτισμό.. (μπερδεμένος)

ποιο χρωμα λες να παρεις?ασπρο η μπλε?

Είμαι ανάμεσα.. Κοίτα.. έχω ένα Gigabyte Z68XP-UD3P με μαύρη PCB και 4 μνήμες Ripjaws (32GB) σε ΜΠΛΕ χρώμα.. Απο τη μιά το μπλέ μου αρέσει.. απλά φοβάμαι πως θα το βαρεθώ γρήγορα και δεν θα φαίνονται τόσο καλά τα διάφορα parts.. Η GPU είναι μία Sapphire 5870 Vapor X (αυτή) , μαύρη κι αυτή.. 

post-74833-0-86233900-1382096747_thumb.jpg

post-74833-0-20063300-1382096751_thumb.jpg

post-74833-0-81272200-1382096751_thumb.jpg

Αν φοβασαι οτι θα το βαρεθεις, φτιαξτο μονος σου ωστε να σου κοστησει κατω απο 10 ευρω για 2 χρωματα. Βαρεθηκες το ενα, βαζεις το αλλο.

ΉΗΗΗΗ

Τα σκας και παιρνεις Link.png Site: αυτο για να παιξεις.

Ειναι πανευκολο να φτιαξεις led φωτισμο αρκει να ξερεις να χρησιμοποιεις κολλητηρι. Η καθε ledοταινια εχει ανα 3-4 led θεσεις για να κολληθει το καλωδιο με ενδειξη θετικου αρνητικου.

Αγοραζουμε καλωδιακι και ενα βισμα molex 4_pin_molex_5.jpg και κοιταμε τα led μας να δουλευουν 12v.

Στο molex ακολουθουμε εναν googleφωτοδηγο και βλεπουμε οτι για 12v θελουμε:Molex.jpg

Κολλαμε και τελος. Βυσματα αγοραζουμε ειτε χυμα και πρεσαρουμε καλωδια ή αγοραζουμε molex to sata ανταπτορα, κοβουμε το sata και εχουμε αυτο που θελουμε με κοστος 65 λεπτα.

• Like 2

Ειναι πανευκολο να φτιαξεις led φωτισμο αρκει να ξερεις να χρησιμοποιεις κολλητηρι. Η καθε ledοταινια εχει ανα 3-4 led θεσεις για να κολληθει το καλωδιο με ενδειξη θετικου αρνητικου.

Αγοραζουμε καλωδιακι και ενα βισμα molex 4_pin_molex_5.jpg και κοιταμε τα led μας να δουλευουν 12v.

Στο molex ακολουθουμε εναν googleφωτοδηγο και βλεπουμε οτι για 12v θελουμε:Molex.jpg

Κολλαμε και τελος. Βυσματα αγοραζουμε ειτε χυμα και πρεσαρουμε καλωδια ή αγοραζουμε molex to sata ανταπτορα, κοβουμε το sata και εχουμε αυτο που θελουμε με κοστος 65 λεπτα.

WOW! Ευχαριστούμε πολύ!

Επειδη ενδιαφερομαι και εγω...Τι διαφορα εχει αυτο εδω http://www.eworld.com.gr/products/details/928/Lamptron-FlexLight-Pro-30-LED-Ice-Blue  που κανει 12 ευρω με οτιδηποτε απο εδω  https://www.skroutz.gr/c/786/lamptires.html?from=catspan&keyphrase=led+strip  που ξεκινανε απο 2 ευρω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...