Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα!θα ηθελα αν μπορει να με βοηθησει καποιος,κατεβαζω ταινιες μεσω τορρεντ τις ανοιγω με bsplayer για να βρισκει αυτοματα υποτιτλους απλα το θεμα μου ειναι οτι θελω να τις βλεπω στην tv μέσω usb.εχω μια samsung 32' le32c550..εχω κατεβασι προγραμμα ενσωματωσης το  mkvmergegui αλλα οι υποτιτλοι δεν εμφανιζονται στην ταινια..

αν ξερει καποιος κατι...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις την ταινία μαζί με το αρχείο υποτίτλων στο USB και να το βάλεις στην τηλεόραση.

Πρέπει η ταινία και οι υπότιτλοι να έχουν το ίδιο όνομα.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος το bs αποθηκεύει τους υπότιτλους σε έναν υποφάκελο με το όνομα subs. Βγάλε τους υπότιτλους στον ίδιο φάκελο με την ταινία και μετονόμασε τους ώστε να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με την ταινία μόνο η κατάληξη θα είναι διαφορετική (.srt).

Οι τηλεοράσεις της samsung που παίζουν ταινίες από usb νομίζω υποστηρίζουν και εξωτερικούς υπότιτλους.

Το mkvmerge ενσωματώνει επιλέξιμους υπότιτλους και αν η τηλεόραση δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους δεν θα υποστηρίζει ούτε τους επιλέξιμους.

Δημοσ.

δεν χρειαζεσαι κανενα ειδικο προγραμμα. ολες οι sumsung τηλεορασεις παιζουν ελληνικουσς υποτιτλους απλως πρεπει να ονομασεις το αρχειο ιδιο με την ταινια. κανε οτι σου λεει το παιδι πανω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ αγόρασα μια Turbo-X και τους ελληνικούς τους παίζει με /?#$%

Δες μήπως στις ρυθμίσεις έχει κάποια επιλογή για κωδικοποίηση χαρακτήρων. Αν έχει δοκίμασε ISO 8859-7 ή ANSI ή UTF8

• Like 1
Δημοσ.

Με μια πρώτη ματιά είδα ότι έχει να επιλέξεις γλώσσα υποτίτλων η οποία ήταν επιλεγμένη στα Ελληνικά...

Όταν ήταν επιλεγμένο Ελληνικά μου τα έδειχνε $%#... Αλλάζω μία σε Ισπανικά, πάλι $#%.... Το ξαναγυρίζω σε Ελληνικά και δούλεψε κανονικά....Τι μπορεί να είχε συμβεί?

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην φτιαχνω νεο θεμα και γεμίζω το forum.
Φίλος του πατέρα μου θελει να του κατεβασω 2 ταινιες συγκεκριμένα το Εγω ο απαισιότατος 1 και 2 τα οποια θα τα βαλει για αναπαραγωγή σε δεκτη δορυφορικής τηλεόρασης μέσω USB .
Δυστηχώς μονο το ''Εγω ο απαισιότατος 1'' υπάρχει μεταγλωτισμένο οπότε ειπα να του κατεβάσω και τις δυο ταινιες με αγγλικο ήχο και να ενσωματώσω τους υποτίτλους διοτι δεν νομιζω να παιζει αρχειο SRT ο δεκτης.
Τα αρχεια των ταινιων που εχω ειναι MP4 , προσπαθησα να βρω σε AVI αλλα δεν βρισκω σε καλες ποιότητες .
Πως θα ενσωματώσω ευκολα υποτιτλους σε MP4? Με format video ειναι τα ζωα μου αργα ...

Δημοσ.

επειδη ουσιαστικα κανω εξυπηρέτηση, θελω να δουλεύουν κιολας . Θα του δωσω σιγουρα τα αρχεια και ξεχωριστα με υποτιτλους αλλα θελω και ενσωματομενους σε περιπτωση που δεν παιζουν. Εχω βαλει να κανει το Format Factory ενσωματωση. Αλλα εχει κανει μιαμιση ωρα και ειναι στο 45%

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να μην παιδεύεσαι κατά πάσα πιθανότητα θα τα αναγνωρίσει. Είπαμε εξυπηρέτηση αλλά μην μας καβαλικεύσουν.

Πάντως αν έχεις κάρτα γραφικών nvidia δοκίμασε με το freemake που υποστηρίζει επιτάχυνση μέσω cuda.

Δημοσ.

ATI εχω ..
Ε τωρα η πρωτη ταινια εχει φτασει στο 83% παρο'τι δεν εχει ολοκληρωθεί πατησα να παιξει η ταινια ολα ωραια και καλα εχουν ενσωματωθει αλλα ειναι λιγο πιο μεγαλοι οι υποτιτλοι απο το κανονικο αλλα ειναι σε ανεκτό επιπεδο . Με Format Factory το κανω .
Αλλος τροπος πιο γρηγορος δεν γινεται ε?

WTF !!!
3 Ωρες εκανε ενσωματωση υποτιτλων ηταν καπου στο 95% και τωρα λεει ΑΠΕΤΥΧΕ ..
Ε θα του τα δωσω με ξεχωριστους υποτιτλους και οτι γινει !

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια, εχω μια lg47lb670v κ βλεπω ταινιες συνδεοντας usb. ενω μετονομαζω τους υποτιτλους στο ιδιο ονομα με την ταινια δεν παιζει τους υποτιτλους. ανοιγω τους υποτιτλους κ τους κανω αποθηκευση ως unicode τοτε τους παιζει αλλα σε πολλα σημεια τους δειχνει ως @!#$#!~4!5%^ . τι μπορει να φταιει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...