JohnyBoy88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Θέλω να βάλω validation με ελληνικούς χαρακτήρες( Δηλαδή να δέχεται ελληνικούς χαρακτήρες και κενά )έχω φτάσει ως εδώ : "/^[\x{0386}-\x{03CE}\x]+$/u" ο παραπάνω κώδικας ναι μεν δέχεται ελληνικά άλλα χωρίς κενό και θέλω αν γίνεται να δέχεται και αγγλικάΕίναι νέος στο θέμα του προγραμματισμού όποτε sorry αν έχω postari γκάφα
macabre_sunsets Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε το παρακάτω: "/^[\x{0386}-\x{03CE}\x\sa-zA-Z]+$/u" \s : Για κενό χαρακτήρα a-zA-z: Για λατινικούς χαρακτήρες. Ενδεχομένως, αν το κάνεις case insensitive να μην χρειάζεται το "A-Z"
JohnyBoy88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αυτό δουλεύει μια χαρά "/^[α-ωΑ-Ω\s]*$/u" Μονό θέμα δεν δέχεται λέξεις με τόνους
defacer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 /^[\p{Greek}\p{Latin}\s]*$/u Δουλεύει τέλεια και διαβάζεται άνετα. Επιτρέπει τόνους πνεύματα κλπ όπως επίσης το ίδιο και στους λατινικούς χαρακτήρες (umlaut κλπ). Τι είναι αυτό, τι λέει η PHP σχετικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα