katcos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δεν είναι και πολύ ''ανοιχτοχέρηδες'' στην κινητή τηλεφωνία γενικότερα , αλλά δεν κοστίζει και τίποτε και μπορεί να το χρειαστεί κάποιος: Με κάθε login στο myF2G, ,μπορεί να ενεργοποιηθούν δώρα, επιπλέον χρόνου ομιλίας, SMS ή MB, δωρεάν. Κάθε 7 ημέρες μπορεί να ενεργοποιηθεί το ίδιο ή κάποιο άλλο Log n Win δώρο Πριν λίγο ενεργοποίησα τα 30ΜΒ δώρο για 7 ημέρες , δεν είναι και κακό ~120+ ΜΒ/μήνα (με τον περιορισμό του 30ΜΒ/εβδομάδα βέβαια). Απαιτείται φυσικά εγγραφή στο my free2go (που δίνει εφάπαξ δώρο 300' προς Wind & Q για ένα μήνα ) και μετά είσοδος στο Log n Win :http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/me-to-f2g-den-hreiazetai-na-giortazeis-gia-na-pareis-doro/ 8
giorginho Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχα, 20 λεπτα προς ολους με κατανάλωση ανα τριλεπτο....λολ. (το έβαλα απο προχθες: $) 1
katcos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχα, 20 λεπτα προς ολους με κατανάλωση ανα τριλεπτο....λολ. (το έβαλα απο προχθες: $) Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία (όλοι τα ίδια έχουν) αλλά : ''Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου οµιλίας γίνεται ανά δευτερόλεπτο µε ελάχιστη διάρκεια χρέωσης κλήσεις τα 3 λεπτά.''
mikegad Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Σίγουρα δεν είναι τίποτα τρομερό ,αλλά από το τίποτα 80 λέπτα το μήνα (έστω και με 3λέπτα) ,μια χάρα έκατσε σε όσους έχουν f2g
gbouros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά είναι. Άμα μου δίνουν κάτι τσάμπα δε λέω ποτέ όχι :-D
NeOSL Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εμφανίζεται μήνυμα λάθους . Μάλλον επειδή το υπόλοιπο μου είναι 0 ευρώ . Just saying .
eko13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Eνα περιεργο πραγμα εγω με Myq επελεξα το ταλκ του ολ (60' με τρια ευρω) και εχω 80 λεπτα προς ολους, δεν μου εμφανισε καποιο μηνημα ουτε εχει επιπλεον ον λαην μπονους οπως αλλα πακετα...
giorginho Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Kαι ομως eko13 απο σημερα (αν δεν κανω λαθος, νομιζω μεχρι χθες δεν υπηρχε) υπαρχει μπονους απο την Q και στο πακετακι προς ολους 60' +20!!!! (στο λεει και μεσα στο myQ) Και αν δεν κανω λαθος εδω η καταναλωση δεν ειναι 3λεπτη! (επισης παραπανω προφανως εννοουσα το "αρχικο" φαγωμα του 3λεπτου, οχι οτι στα 3:01 θα χρεωθεις για 6:00)
sapil21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 εγώ χτες που έβαλα (σε Q) το τρίευρω , έχει αλλάξει το μενού του 12200 και έχει πλέον 80 λεπτά, ελπίζω μόνο μην το κάναν 3λεπτο γιατί μετά δεν συμφέρει
eko13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ειναι οντως νεο μπονους που δεν υπηρχε Δεν αλλαζει κατι Η χρέωσή σου γίνεται ανά λεπτό χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης. Απλα παιρνει ξανα το πλεονεκτημα απο την φρογκ και εβγαλε και αυτη 60 λεπτα με 3 ευρω.
giorginho Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πραγματι, εγω το ειδα 'χθες' ως νεο γιατι χθες αναβαθμισα την εφαρμογη myQ (με την αναβαθμιση 'ενημερωθηκαν' τα νεα πακετα, οποτε ισως επαιζε λιγες μερες παραπανω). Ταυτοχρονα πρεπει να βγηκαν και τα 'νεα' πακετακια της Wind (πχ αυτα τα 'μικρα' με 2 ευρω, που ειναι πολυ χρησιμα/αξιολογα) γιατι και η εφαρμογη της wind μου ειχε βγαλει αιτημα αναβαθμισης μαζι με της Q. Οντως στην Q τα περισσοτερα πακετα ειναι ανα λεπτο, ακομα και τα 300' με 1 ευρω. Μονο το mega bundle και τα λοιπα προς εξωτερικο ειναι στο 3λεπτο.
geekas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά μου έκατσε στο F2G, κάθε 7 μέρες και από ένα δωράκι !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα